Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bayram arkadaşım sorunun cevabı bu forumun etrafına saçılmış durumda, fakat adamlar "arama" diye güzel bi teknik geliştirmişler, kullanmanı tavsiye ederim.. Umarım ayakkabılarını bulamadığında 1.5 sene aramayıp yalınayak gezmiyorsundur. Hayatta başarılar dilerim..
mehmet Wrote:beyler diyelim ki sx1 arızalandı ve hard formattan başka çare yok ama benim ne bilgisayarda yedeğim var ne de garantisi hard format attıktan sonra sorun yaratır mı ya da maddi sorun yapar mı lütfen cvp bekliyorum
Hard format donanımsal bir sorun yaratmaz ama içindeki mesajların ayarların ve tel rehberin silinir.. ilk günkü gibi pırıl pırıl olur Smile
seleq veya başka bi dosya yöneticiden c/system/phone/op logo adlı klasörü sil tel i kapa aç.logo eskisi gibi olacaktır.kolay glsin.
siemens c65 telefonum var. bugün tema yükledikten sonra pin kodu sorma aşamasında pini girdikten sonra 2 dakika bekliyo. sonra cit diye bir sesle kapanıyo. bataryayı çıkardım 15e yakın kapatıp açtım yok yok yok. pin kodundan sonra gene kapanıyo. sanırım default klasörleri config klasörlerini tekrar atsam düzelir umuyorum ama bende yok. siemens c65 config cache klasörlerini bulup bana gönderirseniz çok sevinirim...

saygılarımla..
hard format hakkında werdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yaşasın anti nokia team yaşasın sx1 kardaşlığı Wink
mehmet Wrote:hard format hakkında werdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yaşasın anti nokia team yaşasın sx1 kardaşlığı  Wink

Valla kardeşim sen şimdi hakikaten cevabını aldın mı yoksa bu mesajın bir kırgınlık belirtisimidir anlaymadım Smile

Geciken cevabım için üzgünüm..
Henüz sorularına cevap alamadıysan seve seve yardım etmeye çalışırım..
ras17 Wrote:selam arkadaşlar bende cx 75 var işte ona tema falan yüklemek istiyorum işte ne bulursam yüklemek istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar bi de dışarıya çok kötü ses veriyor onu çözmenin bi yolu var mı bu telefona program falan yükleniyor mu acaba telefonla ilgili hiçbişey bilmiyorum bana lütfen yardımcı olun

Selam

CX75 için tema internette kolayca bulabilrsin ve cihazının dosyasistemine bağlanıp Tema bölümüne ekleyebilirsin örnek link :
http://www.siemensmania.cz/themes.php?phone_type=1
Program ve oyun olarak java destekli oyun ve sözlük vs. programlar yükleyebilirsin.
Kötü ses olayına gelince, CX75 in sesi oldukça iyidir aslında senin cihazında bir problem olabilir mi yada ses kalitesi senin beklentini karşılamıyor olabilir mi? Bunun için öncelikle başka bir cx75 ile karşılaştırmanı önerebilirim..

Kolay gelsin.
MANDRAKE Wrote:siemens c65 telefonum  var. bugün tema yükledikten sonra pin kodu sorma aşamasında pini girdikten sonra 2 dakika bekliyo. sonra cit diye bir sesle kapanıyo. bataryayı çıkardım 15e yakın kapatıp açtım yok yok yok. pin kodundan sonra gene kapanıyo. sanırım default klasörleri config klasörlerini tekrar atsam düzelir umuyorum ama bende yok. siemens c65 config cache klasörlerini bulup bana gönderirseniz çok sevinirim...

saygılarımla..

dostum cihaz açılıyor ise Mobile phone manager ile bağlanıp yüklediğin temayı silip tema ayarını standart a alarak deneyebilirsin. Sonuca ulaşamazsan bahsettiğin dosyalarıda temin ederek deneyebilirz.
marvell Wrote:merhaba arkadaslar 2 gundur bir sorunum var telefonun titresimi calısmıyor yazılımdan olabilecegini dusunerek format attım telefona ama duzelmedi aksam tekrar fw yukluycem yine duzelmezse sanırım servis yolu gozukecek ve banada orjinal fw gerekiyor yukardaki linkte bulamadım ve varsa yardımcı olursanız sevirim tesekkurler

Merhaba Marvell

Cihazının titreşimi çalışmıyorsa FW - SW - Format deneyerek vakit kaybetme derim. Bu problem mekaniksel bir arızadır ve servis tarafından çözülebilir.
Herkese Selam!

SX1 ile başım fena halde dertte... Sad

Yaklaşık iki hafta önce telefon açıkken tuşların üzerinde leke vardı sileyim derken telefon kilitlendi ondan beri telefon kendine gelemedi... açılış logosu geliyor ama geldikten 1 sn sonra telefon kitleniyor... fw atmayı denedim ama servis ekranı gelince yine donma yapıyor... bir türlü fw atamadım... servise götürdüm işlemci değiştirmemiz gerekiyor diye bir hafta falan bekledim... işlemciyi değiştirdiler sözde ama telefonu tamirden aldıktan bir saat sonra tekrar aynı arızayı yaptı...

İdare etmek için bi samsung telefon aldım ama SX1in yerini tutmuyo... Sad

"SIEMENSTECH" lütfenn yardım et... Sad
Merhaba SiemensTech kardeşim. benim çok ciddi bir sorunum var! sx1 im tam 17 kez genpa teknik servise gitti ama bi türlü sorunu çözülmedi.telin donması kendini resetlemesi falan. bu sebepten dolayı 2 kez boardu değişti ama sorun gene devam etti Sad şuan gene genpada ama bu sefer birebir değişime girecekSmile ama gene endişelerim var ya yeni sx1 de böyle olursa diye!Sence telefonun sorunu neydi?sen teknik servissin bilirsin az çok!bu arada sen yetkili teknik servismisin yani garantili cihazlara da bakıyormusun!bakıyorsan bundan sonra sx1 sana gönderim genpa kazanacağına sen kazan Smile zaten doğru dürüst teli tamir edemiyorlar nedendir anlamadım gitti. bi de adres verirsen çok iyi olur... görüşmek üzere
c55 wrong software hatası verip kapanıyor elimde aşağıdaki eski programlar ve data kablosu var yapabileceğim bir şey var mı ?
teşekkür ederim.
http://www.zshare.net/image/untitled-jpg-v45.html
yapabileceğin pek bişe kalmamış c55 i çöpe atabilirsin artık Smile şakaydı bu konuda siemenstech, siemensmania, cmert veya nurani arkadaşlardan yardım isteyebilirsin!ki eminim sana yardımcı olacaklardır Frank kardeşim!
fanatice Wrote:Merhaba SiemensTech kardeşim. benim çok ciddi bir sorunum var! sx1 im tam 17 kez genpa teknik servise gitti ama bi türlü sorunu çözülmedi.telin donması kendini resetlemesi falan. bu sebepten dolayı  2 kez boardu değişti ama sorun gene devam etti Sad şuan gene genpada ama bu sefer birebir değişime girecekSmile ama gene endişelerim var ya yeni sx1 de böyle olursa diye!Sence telefonun sorunu neydi?sen teknik servissin bilirsin az çok!bu arada sen yetkili teknik servismisin yani garantili cihazlara da bakıyormusun!bakıyorsan bundan sonra sx1 sana gönderim genpa kazanacağına sen kazan Smile zaten doğru dürüst teli tamir edemiyorlar nedendir anlamadım gitti. bi de adres verirsen çok iyi olur... görüşmek üzere

Ben durumu SiemensTecH arkadaşa ilettim kısa zamanda size dönecek...
Peki SiemensMania arkadaşım ben burda bekliyorum. Teşekkürler
Frank Wrote:c55 wrong software hatası verip kapanıyor elimde aşağıdaki eski programlar ve data kablosu var yapabileceğim bir şey var mı ?
teşekkür ederim.

MERHABA Kaan

sanırım test point için cihazı açmam lazım sanmıyorum ki test point kesik olsun

imei yazma işini bilgisayar ile mi yapacağım
teşekkür ederim
(özel mesaj atamıyorum siteden veya benim pc'den olabilir)
Frank Wrote:
Frank Wrote:c55 wrong software hatası verip kapanıyor elimde aşağıdaki eski programlar ve data kablosu var yapabileceğim bir şey var mı ?
teşekkür ederim.

MERHABA Kaan

sanırım test point için cihazı açmam lazım sanmıyorum ki test point kesik olsun

imei yazma işini bilgisayar ile mi yapacağım
teşekkür ederim
(özel mesaj atamıyorum siteden veya benim pc'den olabilir)

IMEI yazmak için daha doğrusu repair etmek için Freia 15 ya da Martech kullanmak gerekiyor. Ancak Martech Box olmadan çalışmaz sana Freia'yı öneririm.

http://dl.gery.pl/send.cgi/45071c41e6f48...ine.15.rar
arkadaşlar bişe sormak istiyorum. cihazın boardunu değiştirmeden yeni imei oluşturmak mümkün mü?var mı böyle bi program?
fanatice Wrote:arkadaşlar bişe sormak istiyorum. cihazın boardunu değiştirmeden yeni imei oluşturmak mümkün mü?var mı böyle bi program?

MartecH Box II ile yapabilirsin ancak telefonun kayıt dışına düşer. Bir de MartecH Box her telefon servisinde yok.
fanatice Wrote:arkadaşlar bişe sormak istiyorum. cihazın boardunu değiştirmeden yeni imei oluşturmak mümkün mü?var mı böyle bi program?

x55 kablon varsa.yukarıda SiemensMania nın verdiği freia programı ile tekrar yazabilirisin ...
peki imeisini değiştirdikten sonra tekrar kendi imei mi atamıyormuyum? valla her şeyin üç kağıdını bulmuşlar. teknik serviste cihazımın 2 kez boardu değişti dendi ama gördüğüm o ki sadace imei sini değiştirmişler amanın dostlar üç kağıda geldim yetişin... Smile
fanatice Wrote:peki imeisini değiştirdikten sonra tekrar kendi imei mi atamıyormuyum? valla her şeyin üç kağıdını bulmuşlar. teknik serviste cihazımın 2 kez boardu değişti dendi ama gördüğüm o ki sadace imei sini değiştirmişler amanın dostlar üç kağıda geldim yetişin... Smile

Tabikide değiştirebilirsin. MartecH ile daha kolay olur ama Freia ile de yapabilirsin. Tek şart cihazının test pointinin kesik olması
ya siemensmania nın verdiği linke giriyorum. http://pliki.gery.pl/denied.php diye bişi çıkıyor ve öle kalıyor boş sayfa nedendir anlamadım! bu arada cmert kardeşim x55 kablusu nedir ne işe yarar bende sx1 data kablosu var o olmaz mı Smile
siteye üye olman gerekiyor. Ordan indiremezsen Freia 15 diye arat google'dan bulursun.
Teşekkür ederim Kaan,
işte link : http://members.lycos.co.uk/stoneguest/freia15.zip
Reference URL's