09-13-2006, 06:28 PM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
09-13-2006, 06:38 PM
cmert Wrote:Elimde FreiaV15 varmış buyrun
http://www.zshare.net/download/freia-engine-15-rar.html
sen ne kirli çıkısın böyle yav

09-13-2006, 06:41 PM
Frank Wrote:sen ne kirli çıkısın böyle yav
bilirsin ömer abi CD lerimi

09-13-2006, 06:43 PM
cmert Wrote:Frank Wrote:sen ne kirli çıkısın böyle yav
bilirsin ömer abi CD lerimi
evet o faciayı unutamıyorum

09-13-2006, 06:46 PM
x55 port kablo ile mi yapacağım bu işi yav
coşku gel sana Travegoları göstereyim kabloyu unutma
usb kablo olmaz mı ? arkideşler gelin bi pazarlık yapalım ha ne dersiniz !

09-13-2006, 06:53 PM
Frank Wrote:x55 port kablo ile mi yapacağım bu işi yav
Travegolar kesmiyo artık

şaka bi yana şehir dışındayım abi.
yoksa atlar gelirdim

09-13-2006, 06:57 PM
bu demek oluyor ki port kablo gerekli !
09-13-2006, 07:08 PM
SIEMENS TELEFONLARDA KULLANILAN DATA CABLE VE SYNCSTATION MODELLERI VE NE ISE YARADIKLARI
DCA-100 (SERI KABLO): Veri transferi | Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | Şarj Desteği var. (S10 - SL10)
DCA-140 (USB KABLO): Veri Transferi | Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | Şarj Desteği (S25)
DCA-500 (SERİ KABLO): Veri Transferi | Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | Şarj Desteği (C45, ME45, S45, S45i, SL45)
DCA-510 (SERİ - USB): Veri Transferi | Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | (x55, SX1)
DCA-512 (SERİ - USB): Veri Transferi| Firmware-Update | FUBU & Patch | Şarj Desteği
DCA-540 (USB - USB): veri Transferi | Firmware-Update | FUBU & PatchYükleme
DCA-550 (SERİ KABLO): Veri Transferi | Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme (SX1)
Yan Sanayi (Seri Kablo): Veri Transferi| Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | Şarj Desteği (Tüm modeler için mevcut)
SyncStation:
DSC-100 (USB - USB): Veri Transferi| Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | Şarj Desteği (SL10 - S10)
DSC-500 (SERIELL - SERIELL): Veri Transferi | Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | Şarj Desteği (SL45 - SL45i)
DSC-600 (USB - USB): Veri Transferi | Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | Şarj Desteği (SX1)
* FUBU (Full Backup Flash (Full Flash))
Faydalı olacağı kanaatindeyim.
DCA-100 (SERI KABLO): Veri transferi | Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | Şarj Desteği var. (S10 - SL10)
DCA-140 (USB KABLO): Veri Transferi | Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | Şarj Desteği (S25)
DCA-500 (SERİ KABLO): Veri Transferi | Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | Şarj Desteği (C45, ME45, S45, S45i, SL45)
DCA-510 (SERİ - USB): Veri Transferi | Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | (x55, SX1)
DCA-512 (SERİ - USB): Veri Transferi| Firmware-Update | FUBU & Patch | Şarj Desteği
DCA-540 (USB - USB): veri Transferi | Firmware-Update | FUBU & PatchYükleme
DCA-550 (SERİ KABLO): Veri Transferi | Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme (SX1)
Yan Sanayi (Seri Kablo): Veri Transferi| Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | Şarj Desteği (Tüm modeler için mevcut)
SyncStation:
DSC-100 (USB - USB): Veri Transferi| Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | Şarj Desteği (SL10 - S10)
DSC-500 (SERIELL - SERIELL): Veri Transferi | Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | Şarj Desteği (SL45 - SL45i)
DSC-600 (USB - USB): Veri Transferi | Firmware-Update | FUBU & Patch Yükleme | Şarj Desteği (SX1)
* FUBU (Full Backup Flash (Full Flash))
Faydalı olacağı kanaatindeyim.
09-13-2006, 08:05 PM
ya arkadaşlar bişe sormak istiyorum, sx1 pil yüzünden kendi kendine reset atarmı ya?olabilir mi böle bişi. benim tel teknik serviste belirttiğim resetleme olayına rastlayamamışlar bana bide nasihatta bulunuyorlar.neymiş efendim reset olayı pilden olabilirmiş!ilginç dimi?
09-13-2006, 08:10 PM
fanatice Wrote:ya arkadaşlar bişe sormak istiyorum, sx1 pil yüzünden kendi kendine reset atarmı ya?olabilir mi böle bişi. benim tel teknik serviste belirttiğim resetleme olayına rastlayamamışlar bana bide nasihatta bulunuyorlar.neymiş efendim reset olayı pilden olabilirmiş!ilginç dimi?
Pil yan sanayi ise olabilir. Peki diğer durumu ne yapmışlar?
09-14-2006, 02:10 AM
SiemensMania Wrote:valla abi diğerleri bundan iyi çünkü siemensten cihazım için birebir değişim kararı çıkmıştı. bu sebeple telefonun komple iç aksamı (kasası da dahil)değişti ancak memory card reader ve pil değişmedi. mmc reader ve pil ellerinde bulunmadığı için yurt dışından sipariş verdiklerini söylediler 2-3 haftayı bulurmuş gelmesi. bende benim eskileri takın demiştim.bunun üzerine bana açılıp kapanma olayının pilden kaynaklanıyor olabileceğini belirttiler. bu arada pilim orjinaldir. ben sx1ime yan sanayi mal takarmıyım yafanatice Wrote:ya arkadaşlar bişe sormak istiyorum, sx1 pil yüzünden kendi kendine reset atarmı ya?olabilir mi böle bişi. benim tel teknik serviste belirttiğim resetleme olayına rastlayamamışlar bana bide nasihatta bulunuyorlar.neymiş efendim reset olayı pilden olabilirmiş!ilginç dimi?
Pil yan sanayi ise olabilir. Peki diğer durumu ne yapmışlar?
üzerindeki en ufak toz zerreciğine kadar orjinaldir. siemensmania arkadaşım bu noktada sana bişi sormak istiyorum: sadece pilleri kontrol etme sistemleri yok mu bu teknik servislerin.hani pili kontrol edersin ve dersinki evet arkadaş senin pil arızalı fazla akım geçiyor falan filan... böyle 'kapanma olayı pilden kaynaklanıyor olabilir' de ne demek!yarına gene arıcam teknik servisi pili özellikle kontrol etmelerini isticem. bana bu konuda bi tavsiyen var mı siemensmania kardeşim, bana yardımcı olacağını düşündüğün bi öneri mesela yarına teknik servisi aradığımda ne söylim de pili kontrol etsinler?bunun edebi dili nedir?
yardımların için teşekkürler...09-14-2006, 02:17 AM
fanatice Wrote:SiemensMania Wrote:valla abi diğerleri bundan iyi çünkü siemensten cihazım için birebir değişim kararı çıkmıştı. bu sebeple telefonun komple iç aksamı (kasası da dahil)değişti ancak memory card reader ve pil değişmedi. mmc reader ve pil ellerinde bulunmadığı için yurt dışından sipariş verdiklerini söylediler 2-3 haftayı bulurmuş gelmesi. bende benim eskileri takın demiştim.bunun üzerine bana açılıp kapanma olayının pilden kaynaklanıyor olabileceğini belirttiler. bu arada pilim orjinaldir. ben sx1ime yan sanayi mal takarmıyım yafanatice Wrote:ya arkadaşlar bişe sormak istiyorum, sx1 pil yüzünden kendi kendine reset atarmı ya?olabilir mi böle bişi. benim tel teknik serviste belirttiğim resetleme olayına rastlayamamışlar bana bide nasihatta bulunuyorlar.neymiş efendim reset olayı pilden olabilirmiş!ilginç dimi?
Pil yan sanayi ise olabilir. Peki diğer durumu ne yapmışlar?üzerindeki en ufak toz zerreciğine kadar orjinaldir. siemensmania arkadaşım bu noktada sana bişi sormak istiyorum: sadece pilleri kontrol etme sistemleri yok mu bu teknik servislerin.hani pili kontrol edersin ve dersinki evet arkadaş senin pil arızalı fazla akım geçiyor falan filan... böyle 'kapanma olayı pilden kaynaklanıyor olabilir' de ne demek!yarına gene arıcam teknik servisi pili özellikle kontrol etmelerini isticem. bana bu konuda bi tavsiyen var mı siemensmania kardeşim, bana yardımcı olacağını düşündüğün bi öneri mesela yarına teknik servisi aradığımda ne söylim de pili kontrol etsinler?bunun edebi dili nedir?
yardımların için teşekkürler...
Arkadaşımdan ödünç pil almıştım onda bu sorunlar olmadı. pilden şüpheleniyorum de

09-14-2006, 02:23 AM
SiemensMania Wrote:fanatice Wrote:SiemensMania Wrote:valla abi diğerleri bundan iyi çünkü siemensten cihazım için birebir değişim kararı çıkmıştı. bu sebeple telefonun komple iç aksamı (kasası da dahil)değişti ancak memory card reader ve pil değişmedi. mmc reader ve pil ellerinde bulunmadığı için yurt dışından sipariş verdiklerini söylediler 2-3 haftayı bulurmuş gelmesi. bende benim eskileri takın demiştim.bunun üzerine bana açılıp kapanma olayının pilden kaynaklanıyor olabileceğini belirttiler. bu arada pilim orjinaldir. ben sx1ime yan sanayi mal takarmıyım yafanatice Wrote:ya arkadaşlar bişe sormak istiyorum, sx1 pil yüzünden kendi kendine reset atarmı ya?olabilir mi böle bişi. benim tel teknik serviste belirttiğim resetleme olayına rastlayamamışlar bana bide nasihatta bulunuyorlar.neymiş efendim reset olayı pilden olabilirmiş!ilginç dimi?
Pil yan sanayi ise olabilir. Peki diğer durumu ne yapmışlar?üzerindeki en ufak toz zerreciğine kadar orjinaldir. siemensmania arkadaşım bu noktada sana bişi sormak istiyorum: sadece pilleri kontrol etme sistemleri yok mu bu teknik servislerin.hani pili kontrol edersin ve dersinki evet arkadaş senin pil arızalı fazla akım geçiyor falan filan... böyle 'kapanma olayı pilden kaynaklanıyor olabilir' de ne demek!yarına gene arıcam teknik servisi pili özellikle kontrol etmelerini isticem. bana bu konuda bi tavsiyen var mı siemensmania kardeşim, bana yardımcı olacağını düşündüğün bi öneri mesela yarına teknik servisi aradığımda ne söylim de pili kontrol etsinler?bunun edebi dili nedir?
Arkadaşımdan ödünç pil almıştım onda bu sorunlar olmadı. pilden şüpheleniyorum de
yani ben şimdi pilin kontrol edin ve bana doğru dürüst bi yanıt verin desem tele bakmazlar mı? illede arkadaştan ödünç mü aldım diyim
bu konu ciddi bi konu siemensmania, sx1 im tam 17 kez teknik servise yeter artık bıktım valla... buna bi çare lazım ama ne... ama ne...09-14-2006, 10:49 AM
fanatice Wrote:SiemensMania Wrote:fanatice Wrote:SiemensMania Wrote:valla abi diğerleri bundan iyi çünkü siemensten cihazım için birebir değişim kararı çıkmıştı. bu sebeple telefonun komple iç aksamı (kasası da dahil)değişti ancak memory card reader ve pil değişmedi. mmc reader ve pil ellerinde bulunmadığı için yurt dışından sipariş verdiklerini söylediler 2-3 haftayı bulurmuş gelmesi. bende benim eskileri takın demiştim.bunun üzerine bana açılıp kapanma olayının pilden kaynaklanıyor olabileceğini belirttiler. bu arada pilim orjinaldir. ben sx1ime yan sanayi mal takarmıyım yafanatice Wrote:ya arkadaşlar bişe sormak istiyorum, sx1 pil yüzünden kendi kendine reset atarmı ya?olabilir mi böle bişi. benim tel teknik serviste belirttiğim resetleme olayına rastlayamamışlar bana bide nasihatta bulunuyorlar.neymiş efendim reset olayı pilden olabilirmiş!ilginç dimi?
yani ben şimdi pilin kontrol edin ve bana doğru dürüst bi yanıt verin desem tele bakmazlar mı? illede arkadaştan ödünç mü aldım diyimbu konu ciddi bi konu siemensmania, sx1 im tam 17 kez teknik servise yeter artık bıktım valla... buna bi çare lazım ama ne... ama ne...
Ya hangi teknik servise verdiğini sorabilir miyim? Yetkili mi/ yetkisiz mi? Eğer yetkili servisse telefonun garanti kapsamında olduğunu hatırlatıp pilinin değiştirilmesini talep et. Yok değilse. Pili kontrol ettir ve sorunun pilde de olabileceğini söyle. Eğer İstanbul'daysan pil konusunda yardımcı olurum.
09-14-2006, 07:06 PM
cihazım genpada siemensmania kardeşim. dediğim gibi pilin ve hafıza kart okuyucunun değişebilmesi için 2-3 hafta beklemem gerekiyormuş.siparişler yurtdışından geldiği için!bende o kadar bekleyemem dedim eskilerini taktırıp gönderttim
artık telefon yolda yarına elime ulaşır. bu arada istanbulda değilim. istanbulda üniversite okudum ve işim bitince geri döndüm!cihazım garanti kapsamında ama eğer pilde arıza varsa işte o zaman yandım çünkü pilin yenisi gelene kadar cihazı kullanamam. ben burda klasik yöntemlerle pili test etçem. bi kaç arkadaşta sx1 var onların pili benimkine, benimkini de onlara takıp kontrol etçez.en iyisi klasik yöntem
merak ettiğim bişe var siemensmania arkadaşım acaba kozyatağı kvk da sx1 pili var mıdır ve bu konuda (pil ve kart okuyucu)siemenstech arkadaşım acaba bana yardımcı olur mu?teşekkürler....
artık telefon yolda yarına elime ulaşır. bu arada istanbulda değilim. istanbulda üniversite okudum ve işim bitince geri döndüm!cihazım garanti kapsamında ama eğer pilde arıza varsa işte o zaman yandım çünkü pilin yenisi gelene kadar cihazı kullanamam. ben burda klasik yöntemlerle pili test etçem. bi kaç arkadaşta sx1 var onların pili benimkine, benimkini de onlara takıp kontrol etçez.en iyisi klasik yöntem
merak ettiğim bişe var siemensmania arkadaşım acaba kozyatağı kvk da sx1 pili var mıdır ve bu konuda (pil ve kart okuyucu)siemenstech arkadaşım acaba bana yardımcı olur mu?teşekkürler....09-14-2006, 09:46 PM
fanatice Wrote:cihazım genpada siemensmania kardeşim. dediğim gibi pilin ve hafıza kart okuyucunun değişebilmesi için 2-3 hafta beklemem gerekiyormuş.siparişler yurtdışından geldiği için!bende o kadar bekleyemem dedim eskilerini taktırıp gönderttimartık telefon yolda yarına elime ulaşır. bu arada istanbulda değilim. istanbulda üniversite okudum ve işim bitince geri döndüm!cihazım garanti kapsamında ama eğer pilde arıza varsa işte o zaman yandım çünkü pilin yenisi gelene kadar cihazı kullanamam. ben burda klasik yöntemlerle pili test etçem. bi kaç arkadaşta sx1 var onların pili benimkine, benimkini de onlara takıp kontrol etçez.en iyisi klasik yöntem
merak ettiğim bişe var siemensmania arkadaşım acaba kozyatağı kvk da sx1 pili var mıdır ve bu konuda (pil ve kart okuyucu)siemenstech arkadaşım acaba bana yardımcı olur mu?teşekkürler....
Vardır. Yoksa da irtibatı kesmessek sana bu konuda bir şekilde yardımcı olacağım fanatice.
09-15-2006, 01:59 AM
eyvallah dostum hele bi yarına cihazım gelsin yarına sorun devam ederse zaten buraya bildiririm görüşmek üzere...
09-23-2006, 02:37 PM
arkadaşlar bişe sormak istiyorum.bizim arkadaşın sx1 inde tuşlar çıldırmaya başlamış
kameraya basınca rehbere falan giriyormuş,joistik te kendinden geçmiş!gerçi makina resetlendikten sonra problem kayboluyomuş ama belli bi süre sonra tekrar aynı problem ortaya çıkıyormuş!sizce sorun yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mıdır?gerçi ben eski deneyimlere dayanarak tuş boardunun uçtuğunu söledim çünkü geçmişte aynı sorun benimde başıma gelmişti ve genpaya bu sorundan dolayı 4. kez gönderdiğimde sorun görülmüş ve tuş boardu değiştirilmişti!
kameraya basınca rehbere falan giriyormuş,joistik te kendinden geçmiş!gerçi makina resetlendikten sonra problem kayboluyomuş ama belli bi süre sonra tekrar aynı problem ortaya çıkıyormuş!sizce sorun yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mıdır?gerçi ben eski deneyimlere dayanarak tuş boardunun uçtuğunu söledim çünkü geçmişte aynı sorun benimde başıma gelmişti ve genpaya bu sorundan dolayı 4. kez gönderdiğimde sorun görülmüş ve tuş boardu değiştirilmişti!09-28-2006, 01:09 AM
merhaba arkadaslar ben siemens sl65 usb kablosu aldım dc 510 kurdum fakat telefonla bilgisayar arasında bağlatıyı bi türlü kuramadım sürekli disconnect dio ne yapmam gerekio acil yardımcı olursanız sevinirim
09-28-2006, 09:46 AM
Mobile Phone Manager programının configuration ayarlarına girip kablo seçeneğini USB olarak göstermelisin.
10-08-2006, 02:18 AM
benim sx1min 5 tuşu arada basmıyo mesaj yazmakta sorun yaşıyorum...teli servise götürmeyede üşeniyorum şimdi alacaklar teli 3-4 hafta bekletecekler sx1imi bu süre zarfında kullanamassam sinir olurum...sizce ne yapmam gerekiyo?boyle joistikle harfleri secip mesaj yazabileceğim bi program varmıdır?
10-08-2006, 01:17 PM
bende cx75 var ve sw5. ben sw 12 yüklemek istiyorum ama servise gidince 1-2 hafta oyalıyorlar...pc den veya wap yoluyla nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim !
10-08-2006, 01:40 PM
cx75 orjinal firmware'ini
1- http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoo..._0,00.html
adresinden indirin.
2- http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoo...chor136857
eğer varyant farklıysa ikinci linkten doğru variantı seçin.
Ben modem variantını A101 olarak tahmin ettim. Ancak siz yine de IMEI etiketinin yanında yazan variant kodunu belirterek dediğim sayfadan seçip bilgisayarınıza indirin. USB kablosu ile cihazı açık olarak bilgisayara bağlayın. İndirdiğiniz firmware'deki yönergeleri izledikten sonra hiç ellemeden cihazı bırakın. Yükleme tamamlandıktan sonra cihaz açılacaktır. Yeni firmware'inizle kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bu arada özellikle SVN 12 firmware'ini istemişsiniz ancak bu cihaz için çıkan son güncel firmware 23 tür bilginize
1- http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoo..._0,00.html
adresinden indirin.
2- http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoo...chor136857
eğer varyant farklıysa ikinci linkten doğru variantı seçin.
Ben modem variantını A101 olarak tahmin ettim. Ancak siz yine de IMEI etiketinin yanında yazan variant kodunu belirterek dediğim sayfadan seçip bilgisayarınıza indirin. USB kablosu ile cihazı açık olarak bilgisayara bağlayın. İndirdiğiniz firmware'deki yönergeleri izledikten sonra hiç ellemeden cihazı bırakın. Yükleme tamamlandıktan sonra cihaz açılacaktır. Yeni firmware'inizle kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bu arada özellikle SVN 12 firmware'ini istemişsiniz ancak bu cihaz için çıkan son güncel firmware 23 tür bilginize
10-08-2006, 11:28 PM
beyler lütfen yardım edin telefon kodu kilitlendi kafayı yiyecem nasıl açacaz bir yolu yok mu ?
10-10-2006, 01:03 PM
siemensmania çok tşk ederim evet özellikle sw12 yi istedim çünkü 23te bazı sorunlar çıkıyor arkadaşlar yaptı ve kameralarında kararma falan oldu...çok tşk ederim dostum