Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
siemensmania benim tlf un variantı A129 verdiğin link firmware 23 için bunun 12 veya 13ünü bulabilirsen çok iyi çok makbule geçer dostum...şimdiden tşk ler
sx1 açma tuşuna basıyorum..ekranda hafif bir kararma..ardından dııııt sesi ve kapanıyor..bir çözüm bulan varmı..swup modunda açılmıyor.flash ile ilgili bir sorun galiba
cihanbaba Wrote:siemensmania çok tşk ederim evet özellikle sw12 yi istedim çünkü 23te bazı sorunlar çıkıyor arkadaşlar yaptı ve kameralarında kararma falan oldu...çok tşk ederim dostum

sana tavsiyem 25 i yüklemen 12 yide kullandım ama 25 bence daha iyi.....
arkadaşlar sx1 açma tuşuna basıyorum..ekranda hafif bir kararma..ardından dııııt sesi ve kapanıyor..bir çözüm bulan varmı..
adigehalil haklısın 25i çok daha iyi...yanlız bi sorun daha var pc den tlf a video atınca çoğu videoda donma oluyor ses geliyor ama video oynamıyor.birisi yardımcı olursa çok ii olur...
karta attığın videoları oynatırken takılmalar oluyor ve fw ile düzelecek gibi değil.. bundan sonrada çıkmaz zaten.. tel hafızasında ise takılma olmuyor.. yalnız bu her fwde böyle
O problem tamamen donanımsal. Fw değilde mmc frekansını yükselten patch ile oluyor. Ancak hep karşılaştığım zil sesi mmc den çalıyorsa cihaz arama yaparken yada arma gelince reset atıyor. Denememek lazım Wink
HiJacker Wrote:O problem tamamen donanımsal. Fw değilde mmc frekansını yükselten patch ile oluyor. Ancak hep karşılaştığım zil sesi mmc den çalıyorsa cihaz arama yaparken yada arma gelince reset atıyor. Denememek lazım Wink

x75 serisinden bahsediyoruz değil mi? ben şimdiye kadar hiç mmc frekansını yükselten bir patche rastlamadımda......
yardımcı olan herkese tşk ler
adigehalil Wrote:x75 serisinden bahsediyoruz değil mi? ben şimdiye kadar hiç mmc frekansını yükselten bir patche rastlamadımda......

Big Grin hayır sx1 den bahsediyordum.
arkadaşlar acilen yardımlarınızı bekliyorum.SX1 im kapandı ve açılmıyor.Ekranda SX1 softvare update connect usb cabla and start update software on pc yazıyor ve sadece kapatma düğmesi çalışıyor...Help Help...
Joystick basılı kalmış ve tutukluluk yapıyordur,sen açtıkça tutukluk yapan joystick yüzünden sürekli fw modunda açılıyodur tel.Bence böyle Smile yazılımsal bi sorun varsa ben bilemem Smile
wasd joysticle alakalı bir durum olması %10 ihtimal..
büyük ihtimal fw yüklerken kesilmiş core 'u geçtikten sonra fw yüklersen sorun geçecektir Wink
Valla dedim ya ben yazılımsalsa anlamam Big Grin yazılım uzun iş,elektronikten anlarım sadece Smile
slm herkese benim 1 sorunum var sx1 telefonumu arkadaşa vermiştim nası yaptıysa telefonu kilitlemiş tel kilitlendi yazıo tel kodu istiyo nabcam bi yardım edermisiniz????? şimdiden teşekkürler
siemens müşteri hizmetlerini arayıp imei numaranı söyle ve verilen kodu SX1 e gir.müşteri hizmetleri numarası daha önce forumda defalarca verildi Wink
Arkadaşlarım öncelikle selam diyorum foruma yni üye oldum ve forumu çok muhteşem buldum benim soruma ancak bu sitenin verebileceğini düşündüm ve yanılmadığımı anlamak için soruyorum benim sx1 imim
ekranında karıncalanmalar başladı ve fw atmaya karar werdimbelki düzelir diye ama g.antepte kablo bulmak oldukça zor ama ben 1 aylık bir çalışma sonunda nihayet cx65 kablosu buldum adam sx1 e bağlanır dedi ama bu kablonun cdsinde sx1 yaması yok öncelikle telefonun sorunu fw atmakla düzelirmi düzelirse bana cx65 in sx1 yamasını bulabilirmisiiz bulabilirseniz çok minnettar kalıcam şimdiden tşkl
Öncelikle sorununun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum, bana donanımsal gibi geldi.ayrıca yazılım yüklemek içinaldığın cx65 kablosu + SX1 usb driverı dışında birşeye ihtiyacın yok.yazılım için forumumuzdan indireceğin usb driver ı yeterli Wink
sayın cmert arkadaşım bu kablo ile telefon açıkken bağlanabiliyorum ama firmware atacağım zzaman senin de bildiğin gibi tlfu kapattığım zaman açıyorum swup ekranı geliyor elimi çektiğin zaman ekran hemen gidiyor yani tlf kapanıyor ayrıca tlf kapanınca bilgisayar yeni donanım bulundu diyor yüklüyorum donanımızız yüklendi diyor ve ondan sonra geri usb a aygıtı tanımadı diyor bana yardım cı olursan sewinirim
Sorun kablonda değil demek oluyor ...
sorun SX1 de, elini çektiğin zaman swup ekranı kayboluyorsa bir sorun var demektir, bir ihtimal cihazında resmi olmayan fw ler için yazılım kilidi konmuş olabilir.
peki bunu nasıl düzeltebilirim sayın cmert arkadaşım kusura bakmayın elinizi çok ağrıtıyorum ama artık canıma tak etti sx1 imi istiyorum 1 aydan beri ekran karıncalı ve çok büyük ekran görüntüsü çok büyük
birçok yer görünmüyor.ben sx1 aşığıyım ama tlf kullanamıyorum durum böle olunca lütfen bana yardım et şimdieen tşk
x55 com kablo ile winswup tan E-Gold yüklemen gerekir Wink
;)peki onu nasıl yapacamSorryWink
Bundan sonra arama motorunu kullanıp gerekli bilgilere ulaşacaksın, formda hepsi mevcut.
SiemenStecH Wrote:
Quote:Originally posted by dieselpower@Apr 6 2005, 08:24 PM
herkese selam ben telefonun güvenlik kodunu 3 defa yanlış girdim. şimdi "Telfon kilitlendi. Lütfen telefon kodunuzu giriniz." şeklinde hata veriyor. acaba bu kodu nasıl bulabilirim ?

Eger cihazin garantiliyse 0216 579 71 00
Degilse yardimci olurum..

bende aynı şekilde üç kez yanlış girdim ve aynı problemle karşı karşıyayım banada yardımcı olabilirseniz sevinirim ne yapmam gerek bi bilgim yok doğrusunu isterseniz... kolay gelsinSorry
Reference URL's