Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sevgili arkadaşlar sx1 data suite i win98 e nasıl kurabilirim sanırım win98 desteği yok yardımlarınızı bekliyorum

SAYGILAR...
Quote:Originally posted by cobra060@Apr 13 2005, 02:53 PM
Admin arkadaşlar önceki gün net front web tarayıcı programı aramıştım.burda yoktu. buldum o programı bunu upload edebiliyor muyuz?
Diğer arkadaşlardan da isteyen olursa kolaylıkla alabilsinler.

Programları ekledim artık herkes faydalanabilir, teşekkürler Thumbup

http://www.teknomag.com/index.php?download=713

http://www.teknomag.com/index.php?download=712
Quote:Originally posted by GpRsCi@Apr 13 2005, 03:23 PM
Sevgili arkadaşlar sx1 data suite i win98 e nasıl kurabilirim sanırım win98 desteği yok yardımlarınızı bekliyorum

SAYGILAR...

Maalesef dostum SDS'nin 98 desteği yok. Sadece W2000 ve WinXP'de çalışıyor.
Quote:Originally posted by eyloman@Apr 13 2005, 02:18 PM
[b]sevgili üstatlar size bir sorumolacak şimdii ben sx1 in kulaklık çıkışından arabanının teyibinin mic girişine uygun bağlantı yapmak istiyorum bu mümkünmüdür...

böylece arabada mp3 keyfi de olur demiSmile) :beach:

[/b]
Teyp inin aux cıkısına baglarsın elektronikciden aparat yaptırıp araya ama kolonların gucluyse telefona zarar verebilir
Quote:Originally posted by sailmakér@Apr 13 2005, 03:58 PM
Teyp inin aux cıkısına baglarsın elektronikciden aparat yaptırıp araya ama kolonların gucluyse telefona zarar verebilir

Evet mümkün dostumb SiemensTecH arkadaşımızın SL45'lerde böyle bir çalışması vardı. Şimdi SX1'e de yapacak...
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 13 2005, 02:17 PM
ÖNEMLİ NOT: CİHAZLARINIZDA YAŞADIĞINIZ PROBLEMLER GENELİ İLGİLENDİREBİLİR. SORULARINIZI PM YERİNE TOPİC SAYFALARINDAN SORARSANIZ DAHA ÇOK SIEMENS KULLANICISINA ULAŞMIŞ OLURUZ. [SIZE=7][COLOR=red][FONT=Arial]

Evet arkadaşlar PM (özel mesaj) adı üzerinde özel yani şahsa yönelik konuşmalarda forum safyasını kalabalıklaştırmamak için yazılıyor. Yalnış anlaşılmasın bize PM atmayın falan demiyoruz, yalnızca konu ile ilgili soruları forunda paylaşalım diyoruz.. Anlayışınıza Teşekkürler..
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 13 2005, 03:30 PM
Evet mümkün dostumb SiemensTecH arkadaşımızın SL45'lerde böyle bir çalışması vardı. Şimdi SX1'e de yapacak...

Evet bunu SL45 serisinde yapmıştım ve hala da kullanıyorum, SX1 için de yapmayı düşünüyorum (fırsat bulduğum zaman) ..
Yapılırsa çok iyi olur...
Quote:Originally posted by SiemenStecH@Apr 13 2005, 04:54 PM
Evet bunu SL45 serisinde yapmıştım ve hala da kullanıyorum, SX1 için de yapmayı düşünüyorum (fırsat bulduğum zaman) ..

SiemensTecH o aparatı bende dahil birçok kişi dört gözle bekliyor. Elini çabuk tutWink
Merhaba arkadaşlar belki biliyorsunuzdur ama bugün bişey daha farkettim zil seslerini Hafıza kartından çalıştırabiliyormuşuz :wacko:
E\sounds\Digital
klasörüne attığım wav, amr ve mid dosyalarını zil seslerinde görebiliyorum Big Grin
sadece alarm sesi için "smart profiles" programını kullanarak wav dosyalarınıda
c\Nokia\Sounds\Simple\klasörüne atarak değiştirebiliyorum.
yanlışım varsa düzeltin lütfen
teşekkür ederim.
Quote:Originally posted by Frank@Apr 13 2005, 05:10 PM
Merhaba arkadaşlar belki biliyorsunuzdur ama bugün bişey daha farkettim zil seslerini Hafıza kartından çalıştırabiliyormuşuz :wacko:
E\sounds\Digital
klasörüne attığım wav, amr ve mid dosyalarını zil seslerinde görebiliyorum Big Grin
sadece alarm sesi için "smart profiles" programını kullanarak wav dosyalarınıda
c\Nokia\Sounds\Simple\klasörüne atarak değiştirebiliyorum.
yanlışım varsa düzeltin lütfen
teşekkür ederim.

Doğru frank bu sayede 100 tane zil sesini depolayabiliyoruz E'de. Alarm sesi için de ya patch kullanacaksın ya da dediğin yolla. Bu hasettiğin program, kurulumu ve yönergelerini anlatan bir yazı iliştirirsen daha çok arkadaş faydalanır.

Kolay gelsin
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 13 2005, 04:06 PM
SiemensTecH o aparatı bende dahil birçok kişi dört gözle bekliyor. Elini çabuk tutWink

Evet gerçekten çok işe yarayan bir aparat, yakın zamanda yapmaya çalışacağım..
Quote:Originally posted by SiemenStecH@Apr 13 2005, 05:19 PM
Evet gerçekten çok işe yarayan bir aparat, yakın zamanda yapmaya çalışacağım..

Hele bir yapma sana DONANIM HABER'de bir hafta tatil ödülü vericem Yahoo
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 13 2005, 04:22 PM
Hele bir yapma sana DONANIM HABER'de bir hafta tatil ödülü vericem Yahoo

eyvah eyvah :w00t2: tamam başlıyorum çalışmalara.. Big Grin
Smart Profiles

Bilen bilmeyen arkadaşlar için Smart Profiles'ı anlatacağım,

Bu program ile ;
- Alarm sesini,
- Takvim alarm sesini,
- Alarm zil sesini,
- Otomatik tuş kilidini,
- Bluetooth (gelişmiş) ayarlarını,
- Ekran koruyucu ayarlarını,
- Ekran koruyucu periyodunu,
- Ekran ışığını,
- Sağ sol kısayollarını,
- Ve Skin ayarlarını,
Değiştirebilirsiniz.

Kullanışlı sorunsuz bir program.

Buyrun Smart Profiles - İNDİR -
Not: dosya "Smart Dialer - Dialer Management App" - "Smart BirthDay - BirthDay Reminder App" - "Smart Profiles - Profile Management App" olarak geliyor henüz diğer programları uygulamadım Wink

[Image: sp_400_large.gif]
[quote:16418ca5e5="Frank,Apr 13 2005, 05:58 PM"]
Smart Profiles

Bilen bilmeyen arkadaşlar için Smart Profiles'ı anlatacağım,

Bu program ile ;
- Alarm sesini,
- Takvim alarm sesini,
- Alarm zil sesini,
- Otomatik tuş kilidini,
- Bluetooth (gelişmiş) ayarlarını,
- Ekran koruyucu ayarlarını,
- Ekran koruyucu periyodunu,
- Ekran ışığını,
- Sağ sol kısayollarını,
- Ve Skin ayarlarını,
Değiştirebilirsiniz.

FRANK dostum tebrikler. Değerli bilgilerini tüm Siemensçi dostlarımızla paylaştığın için kutluyorum. SX1 kardeşliği sürüyor. Dosta düşmana karşı
Herzaman için yanınızdayım
bilgim olduğu sürece yardıma hazırım,
teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben kaçtım herkese iyi akşamlar. Yarın görüşmek üzere...
iyi akşamlar siemensmania
Ya arkadaşlar bir program indirdiğimde programın yanında

"file_id" ve "ximpda"

dosyalarıyla beraber geliyor ne işe yarar ki bunlar :ermm:
Herkese selamünaleykum nasılsınız millet.
Şu smartprofil'in özelliklerine bir özellikte ben ekleyeyim.
1-Smartprofilin zaman ayarlı profil degiştirip ve geçiş esnasında herhangi istediğiniz bir programı açma özelliginden yararlanarak,Ogg ve mp3 dosyalarını alarm olarak kullanabilirsiniz.
2-Gece yatarken radyo yada mp3 dinliyorsunuz ve uyurda telefon da bu prolar açık kalır korkusunu çözebiliesiniz.Zaman ayarlı olarak profil degişimini kullanarak kapatabilirsiniz.
3-Şarjdayken herkes bilir titreşim devre dışı kalır.profilini titreşimde kullananlar için kolaylık saglar.Şarj esnasında istediğiniz sesli bir profile şarj aletini takar takmaz geçer...şarj aletini çekince özceki yada başka profile geçebilir... Thumbup
Quote:Originally posted by Frank@Apr 13 2005, 05:50 PM
Ya arkadaşlar bir program indirdiğimde programın yanında

"file_id" ve "ximpda"

dosyalarıyla beraber geliyor ne işe yarar ki bunlar :ermm:

Bazen o dasyaların içide programı cracklemek için kod yada bilgi bulunabiliyor.Ama çogunlukla işe yaramaz... Thumbup
Teşekkür ederim @nurani harikasın Thumbup
Quote:Originally posted by Frank@Apr 13 2005, 06:09 PM
Teşekkür ederim @nurani harikasın  Thumbup

Sende öylesin sayın doktorum.... Thumbup
Quote:Originally posted by selevent@Apr 12 2005, 10:54 PM
Herkes eve dağıldı ben yeni geldim Smile iyi geceler...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,

katılımlarınızla öyle gözüküyor ki bu konu Siemens destek için sağlam bir başvuru kaynağı olacak.

İşte Admin dediğin böyle olur....Bu yakın ilgi ve alaka için binler teşekkür eder ve devamını temenni ederiz...... Clapping
Reference URL's