Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Yav arkadaşlar buraya nasıl resim ekilyoz bi anlatın nolursunuz.Ben bir türlü ekliyemedim...(Komik demi) :muha:
Quote:Originally posted by nurani@Apr 13 2005, 06:30 PM
Yav arkadaşlar buraya nasıl resim ekilyoz bi anlatın nolursunuz.Ben bir türlü ekliyemedim...(Komik demi) :muha:

Hadin yaa..Noolursunuz.(Azıcık nazik ol nurani ne demel noolursunuz) :muha:
şimdi hepinizin telefonunda tema yüklü mü? ben yüklemedim de çok uğraştırırmı onu sorcaktım
Quote:Originally posted by SacroSaNcT@Apr 13 2005, 06:54 PM
şimdi hepinizin telefonunda tema yüklü mü? ben yüklemedim de çok uğraştırırmı onu sorcaktım

Ne teması mübarek.SX1'in bu güne kadar çıkan hiçbir FW'sinde tema destegi yok.Ama inşallah olacak ve bizde şakır şakır yükleyecez...
hayırlısı olsun
Quote:Originally posted by nurani@Apr 13 2005, 06:38 PM
Hadin yaa..Noolursunuz.(Azıcık nazik ol nurani ne demel noolursunuz) :muha:

Şimdi yardım etmiyonuz mu? :cry:
ya arkadaşlar sizin yazdığınız sw16'da sw15'den farklı neler olacak?Bir de ne zaman hazır olacak?Kusura bakmayın biraz aceleciyim.Teşekkürler..
Quote:Originally posted by okumusfatih@Apr 13 2005, 07:10 PM
ya arkadaşlar sizin yazdığınız sw16'da sw15'den farklı neler olacak?Bir de ne zaman hazır olacak?Kusura bakmayın biraz aceleciyim.Teşekkürler..

Şunlar olacak;
1-Limitsiz ve autolight(ışıklı) pvcamcorder
2-8X zoom
3-Ses arttırımı
4-Contrast arttırımı
5-Tema destegi
:w00t2: Yahoo :beach:
ya arkadaşlar siz bir harikasınız... Yahoo Umarım kısa zamanda tamamlarsınız.Ne zaman biter?Çok mu oluyorum?Kusura bakmayın..
Teşekkürler... Smile
Quote:Originally posted by nurani@Apr 13 2005, 07:15 PM
Şunlar olacak;
2-8X zoom
3-Ses arttırımı
4-Contrast arttırımı
5-Tema destegi

3.ses arttırımı bu hoparlörleri patlatmaz di mi hani millet diyo ya ses patch i falan hoparlörleri patlamış

4.Contrast arttırımı iki sx1 ile 6600 ı yanyana koymuşsunuzdur kesin bizimkinin renkleri biraz daha soluk hepiniz takdir edersiniz ki. bu contrast arttırımı bunu düzelticek mi
Quote:Originally posted by okumusfatih@Apr 13 2005, 07:18 PM
ya arkadaşlar siz bir harikasınız... Yahoo Umarım kısa zamanda tamamlarsınız.Ne zaman biter?Çok mu oluyorum?Kusura bakmayın..
Teşekkürler... Smile

Yok ne demek estagfirullah. :happy: Şu anda Tema destegi için ugraşıyoruz(Siemensmania,siemenstech ve nurani) Geriye bir bu kaldı zaten...Bizi çok ugraştırıyor...Şu na kadar tutturamadık bu tema işini...Bu arada böyle konularda bilgisi olan arkadaşların Bilgi ve destekelerini bekliyoruz.... Thumbup
Quote:Originally posted by SacroSaNcT@Apr 13 2005, 07:21 PM
3.ses arttırımı bu hoparlörleri patlatmaz di mi hani millet diyo ya ses patch i falan hoparlörleri patlamış

4.Contrast arttırımı iki sx1 ile 6600 ı yanyana koymuşsunuzdur kesin bizimkinin renkleri biraz daha soluk hepiniz takdir edersiniz ki. bu contrast arttırımı bunu düzelticek mi

-Ses patch'inin önceki yapılanlarının sesi biraz daha fazla idi.Şimdi biraz tiz ve bas ayarları yapılarak düzeltildi.Tabi telin son sesini açıp höparlörden dinlemek her zaman tehlikeli.Benimki ses patchi yokken patladı...Ama kulaklıkta muhteşem ne patlaması dişine bile dokunmaz.
-Contrast arttırımı biraz şarjı azaltacak ama 6600'ın kine yaklaştıracak.. Thumbup
saolasın zaten hoparlörden mp3 falan açmıyoruz da telefon falan çaldığında cart die gitmez işallah ama size sonuna kadar güveniyorum yıllardır bu işin içindesiniz eminim bi bildiğiniz vardır heralde
tema desteği olmadan denediniz mi yazılımı?Performansı nasıl?Tema desteği olmadan herhangi bir problem yaşanıyormu?
Teşekkürler...
Şuraya resim ekleme konusunda yardım edebilecek olan varmı?Yani yazdıgım olan buraya? :cry:
Quote:Originally posted by okumusfatih@Apr 13 2005, 07:30 PM
tema desteği olmadan denediniz mi yazılımı?Performansı nasıl?Tema desteği olmadan herhangi bir problem yaşanıyormu?
Teşekkürler...

Evet.Ama mutlaka tema destegi olmasını istedigimizden üstünde devamlı ugraşılıyor.Bitince size link verilecek inşallah....Bu arada SEndoX adlı telefonun Full Flashını Bulabilecek olna varsa bize yardım etsin.... Thumbup
Yine bu arada benim sorumuda cevaplayın...Lütfen
tema desteği olmadan denediniz mi yazılımı?Performansı nasıl?Tema desteği olmadan herhangi bir problem yaşanıyormu?Ben tema desteğinden ziyade diğer özellikleri istiyorum da...
Teşekkürler...
Quote:Originally posted by okumusfatih@Apr 13 2005, 08:37 PM
tema desteği olmadan denediniz mi yazılımı?Performansı nasıl?Tema desteği olmadan herhangi bir problem yaşanıyormu?Ben tema desteğinden ziyade diğer özellikleri istiyorum da...
Teşekkürler...

Benim için tema destegi 2. planda ama Arkadaşın dedigi gibi yazılım
sorunsuz olarak çalışsın sesi gür ekranıda cillop gibi olsun seyreyle cümbüşü ozaman...............
Arkadaşlar çoğu sitelerden indirdiğim hiç bir agile messenger programı çalışmadı en son dosyalar bölümünden sx1 e uyumlu olanı indirdim ama oda çalışmıyor. Bağlanmaya çalışırken hep aynı hata 'unable to server' ... Sad
yaşasın sx1 kardeşliği...yeni yuvamız burası :help:
Quote:Originally posted by vodka@Apr 13 2005, 09:12 PM
Arkadaşlar çoğu sitelerden indirdiğim hiç bir agile messenger programı çalışmadı en son dosyalar bölümünden sx1 e uyumlu olanı indirdim ama oda çalışmıyor. Bağlanmaya çalışırken hep aynı hata 'unable to server' ... Sad

arkadasım servis saglayıcın kimse onunla ilgili bi sorun yasıyosun buyuk ihtimalde wap ayarlarında bi sorun olabilir.müsteri hizmetlerini arayıp wap-gprs ayarlarını tekrar iste ondan snrada baglantı noktasına internet die bi secenek ekletmen yani yeni bi baglantı noktası tanımlaman gerekli agile'de baglantı sorunları genelde bundan kaynaklanır
selam arkadaşlar sx1 lerin yeni adresi burası galiba:)protochip arkadaşı da buraya alsak ne güzel olur değil mi.
Quote:Originally posted by nurani@Apr 13 2005, 07:15 PM
Şunlar olacak;
2-8X zoom
3-Ses arttırımı
4-Contrast arttırımı
5-Tema destegi

Bittiği zaman mükemmel olucak sabırsızlıkla bekliyoruz :santa:
Quote:Originally posted by vodka@Apr 13 2005, 08:12 PM

Agile messengerın çalışması için ilk başta operatörüne kısa mesaj gönderip Grps ayarlarını hallet (mesaj atıyosun geriye cevap mesajı geliyor ona ayarları uygula gibi bi seçenek geliyo karşına evet diyorsun)

Ardından Sx-1 de ana menüde Internet var oradan ayarlı bağlantıları görebilirsin TCELLWAP-GPRS gördüysen (Mesajla operatörümüze yaptırmıştık gözükmesi gerekiyor) bunun üzerine gelip seçeneklerden Ayarla yapıyoruz.

Ardından çıkan yeni ekranda Vars. erişim noktasına giriyoruz. Buradan Turkcell in bir erişim noktasını düzenleyebiliriz. Burdanda düzenleyeceğimiz ismin üstüne gelip seçeneklerden Düzenle'yi seçiyoruz. Ardından Bağlantı adı Turkcell ISP Veri Taşıyıcı GPRS ve Erişim Noktası Adı nı da Internet yapıyoruz. Kullanıcı adı gprs, Şifre Sorma hayır, Doğrulama normal, ağ geçidi ip adresi vs.. zaten yazılı olması gerekiyor (Turkcell'in GPRS bağlantısını editlediğimiz için bu ayarlar var olmalı bunlara dokunmuyoruz.)

Ardından Agile Messanger'a girdiğimizde bağlantı için tanımladığımız Turkcell ISP'yi seçersek bağlanman gerekiyor.
ya şu sx1 e 15 i nerden ve nasıl yüklüoduk?

bi de sx1 için program ve oyunları nerden bulabiliriz?

ve de ayrıca arada bir kitlenmesinin sebebi ne?

/*******************************************************\
Quote:selevent : [Lütfen arka arkaya 3 ileti atma görünüş olarak iyi durmuyor]
\*******************************************************/
Reference URL's