yaw hocam ben bi program indirdim de içinde a.class b. class
meta-inf gibi dosyalar var sanırım jar dosyası onu nası yüklicez? hepsinin yerleri varmış sanırım yüklenecek bi yardım edebilirmisiniz?
Quote:Originally posted by SacroSaNcT@Apr 14 2005, 01:09 AM
yaw hocam ben bi program indirdim de içinde a.class b. class
meta-inf gibi dosyalar var sanırım jar dosyası onu nası yüklicez? hepsinin yerleri varmış sanırım yüklenecek bi yardım edebilirmisiniz?
Evet jar dosyasıdır,
1- Bilgisayarından winzip veya winrar hangisini kullanıyorsan kaldırıp(2. seçenek olmazsa),
2- Elindeki dosyanın uzantısını da .jar yaptıktan sonra telefona göndermeyi dene.
Jar olduğu için kurulumunu kendisi yapar yeterki telefona doğru bir şekilde aktaralım (Mesaj olarak gelir ve yüklemeyi yaparız).
class ve meta dosyaları parça parça yollanmıyor kurulumunu gerçekleştirmesi gerekiyor jar dosyasının diye biliyorum.
Yapmış olduğunuz tema patchi şu anda yabancı sitelerde bulunan tema patchinden bir farkı olacakmı.Herhalde tema patchı E:\ ye bağımlı olmayacak *.mbm uzantılı dosyaları C:\ den okuycaktır.Yaptıklarınızı az da olsa anlatsanız da bizde size yardımcı olmaya çalışsak.Bende şu ara Mesaj Hafızasını telefon belleğinde hafıza kartına alacak şekilde yamalamaya çalışıyorum.Biliyorum bu iş msgedrive ile oluyor ama ben buna direk olarak hiç bir program kullanmadan kendiliginden olmasını istiyorun.Oporetor logosunu kaldırmak için program var ama aynı zamanda operoter logosunu değiştirmek için yamada var
Quote:Originally posted by selevent@Apr 14 2005, 12:23 AM
Evet jar dosyasıdır,
[b]1- Bilgisayarından winzip veya winrar hangisini kullanıyorsan kaldırıp(2. seçenek olmazsa),
2- Elindeki dosyanın uzantısını da .jar yaptıktan sonra telefona göndermeyi dene.
Jar olduğu için kurulumunu kendisi yapar yeterki telefona doğru bir şekilde aktaralım (Mesaj olarak gelir ve yüklemeyi yaparız).
class ve meta dosyaları parça parça yollanmıyor kurulumunu gerçekleştirmesi gerekiyor jar dosyasının diye biliyorum.
[/b]
teşekürler yardım için .
dosyayı telefona ttım telefon onu installdosyası olarak ta görüyo ama dosyayı açınca unable to install(dosya yüklenemiyo) diyo
selevent msn varsa beni eklermisin
Sacro-SaNcT@hotmail.com orda konuşuruz
Günaydın arkadaşlar. 3. günde 10 sayfaya ulaşmışız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu bir rekor. Yakında DH'deki 200 sayfayı geçeceğiz gibi geliyor

ya arkadaşlar bir şey söyleyeceğim.s65'in kamerası sx1'e takılabilir mi?
Quote:Originally posted by okumusfatih@Apr 14 2005, 10:32 AM
S65 kamera konusunda SiemensTecH (donanımcı arkadaşımız) yanıt verecektir. Ancak şunu söylemeliyim ki SX1 cihazın bütün aksesuarları sadece kendisinde çalışabilir şekilde dizayn edilmiştir. Örneğin bir başka forumda Berkserk isimli bir arkadaş bazı telefonların hoparlörlerinin SX1'e uyabileceğini duyurmuştu. Ancak böyle bişeyin mümkün olmadığını SiemensTecH arkadaşımız fotoğraflarıyla belgeledi. Kamera donanım olarak uysa bile. S65'deki 1 megapixel desteğini alamassın. çünkü bu kameranın işlevinden çok içerideki işlemci ve destekleyen kompanentlerin ve yazılım bileşiminin bir özelliği. Kolay gelsin...
Quote:Originally posted by okumusfatih@Apr 14 2005, 09:32 AM
Hayır malesef S65 ve SX1 in kamera yapısı birbirinden farklı, yani uymaz..
Arkadaşlar teşekkürler.Benimki sadece temenniydi
Quote:Originally posted by okumusfatih@Apr 14 2005, 10:26 AM
Arkadaşlar teşekkürler.Benimki sadece temenniydi
Evet güzel temenniydi, olsaydı çok güzel olabilirdi, ama napalım işte

ya arkadaşlar...tema desteği olmadan sw16 için link verseniz ya da bana gönderseniz olmaz mı?Eğer sorunsuz çalışıyorsa...
Teşekkürler...
SW16 için henüz link veremiyoruz. Testlerimiz sürüyor. Yazılım şuan Xbi formatında. Biz özel bir kablo ile cihaza atıyoruz. Kilitlenme sorunları sürüyor. Nurani dost SendoX'lerin full flashı ile ilgili bir link vermiş. Bu gece onun üzerinde çalışacağım. Uykusuz bir gece bizi bekliyor. Olumlu sonuç olursa yarın sabaha müjdeli haberi veririm

Sendox flasları uyarsa gercekten bu bir ilk olacak yabancılarda download a baslar artık swn 16 yı bizden

Quote:Originally posted by sailmakér@Apr 14 2005, 12:45 PM
Sendox flasları uyarsa gercekten bu bir ilk olacak yabancılarda download a baslar artık swn 16 yı bizden 
Cihaz yazılım olarak tam bir SX1 taklidi. Tek artısı tema desteği yani skinsupport. Bakalım kasıcak biraz bizi şifrelerini kırmak ama evelallah yaparız
Bravo! İnş. yaparsın dostum sabırsızlıkla fw16 yı bekliyoruz...
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 14 2005, 11:29 AM
SW16 için henüz link veremiyoruz. Testlerimiz sürüyor. Yazılım şuan Xbi formatında. Biz özel bir kablo ile cihaza atıyoruz. Kilitlenme sorunları sürüyor. Nurani dost SendoX'lerin full flashı ile ilgili bir link vermiş. Bu gece onun üzerinde çalışacağım. Uykusuz bir gece bizi bekliyor. Olumlu sonuç olursa yarın sabaha müjdeli haberi veririm 
Ya siemensmania o linkten ben download ettim megerse ben yanlış görmüşüm o temaymış alçak adamlar full flash diye yazmışlar.Bir indirdim ki ne göreyim 51.31kb ben 51.31mb olarak gördüm gerçekten üzgünüm.Allah kahretmesin yine şu tema işi kaldı... :dellen:
Quote:Originally posted by nurani@Apr 14 2005, 12:14 PM
Ya siemensmania o linkten ben download ettim megerse ben yanlış görmüşüm o temaymış alçak adamlar full flash diye yazmışlar.Bir indirdim ki ne göreyim 51.31kb ben 51.31mb olarak gördüm gerçekten üzgünüm.Allah kahretmesin yine şu tema işi kaldı... :dellen:
Neyse takma kafana @nurani bulucaz inş. şu full flash ı
Quote:Originally posted by SiemenStecH@Apr 14 2005, 01:17 PM
Neyse takma kafana @nurani bulucaz inş. şu full flash ı
Ya ingilterede akrabası olan yok mu data kablosuyla birlikte aldıralım bitane namusuz SendoX7ten biz okuturuz evelallah flashını???
eti camcorder sorununu çözecek bi allahın kulu yok mu ???
başka program yokmu kayıt yapacak ???
Quote:Originally posted by EREN(s)x1@Apr 14 2005, 12:31 PM
eti camcorder sorununu çözecek bi allahın kulu yok mu ???
başka program yokmu kayıt yapacak ???
philips camcoder var ama ben sx1 de çalıştıramadım. aksine bende eti camcoder çalışıyo. :ermm:
sx1ciler@gmail.com
şifre: siemensx1 burdan indirmiştim 10dkvideokaydı gibi bişi
Arkadaşlar telefona bluetooth la bilgisayardan program gönderdim.Kurmaya kalkınca yeterli hafıza yok dedi. Telefonda kurulu tüm programları, müzikleri kaldırdığım halde yeterli hafıza yok diyor.
bu problemi nasıl aşarım. :help:
Quote:Originally posted by EREN(s)x1@Apr 14 2005, 01:13 PM
gene de saol dost
sen ordakinide dene belki versiyonları farklıdır.
Arkadaşlar 128 MB SD SECURE DIGITAL KINGSTON sx1'de çalışır mı?
Teşekkürler...
Quote:Originally posted by cobra060@Apr 14 2005, 02:26 PM
Arkadaşlar telefona bluetooth la bilgisayardan program gönderdim.Kurmaya kalkınca yeterli hafıza yok dedi. Telefonda kurulu tüm programları, müzikleri kaldırdığım halde yeterli hafıza yok diyor.
bu problemi nasıl aşarım. :help:
Arkdaşlar msdrive programı benim sorunu çözer mi? yoksa başka birşey mi gerekiyor?