Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SIEMENS MOBİLE DESTEK HATTI (S,C25 - S,C,M35, S,C,
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Quote:Originally posted by okumusfatih@Apr 14 2005, 02:48 PM
Arkadaşlar 128 MB SD SECURE DIGITAL KINGSTON sx1'de çalışır mı?
Teşekkürler...

Bildiğim kadarıyla SX1 SD kart desteklemiyor.
Teşekkürler :cry:
Arkadaşlar daha önce telefonuna msdrive kuran var mı?
Nasıl çalışıyor. Daha doğrusu çalıştığını nasıl anlıyoruz.
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 14 2005, 12:29 PM
Ya ingilterede akrabası olan yok mu data kablosuyla birlikte aldıralım bitane namusuz SendoX7ten biz okuturuz evelallah flashını???

Evet cihaz elimize bi geçse alırız flash'ını Thumbup
Quote:Originally posted by sae_jox@Apr 14 2005, 01:11 PM
philips camcoder var ama ben sx1 de çalıştıramadım. aksine bende eti camcoder çalışıyo. :ermm:
sx1ciler@gmail.com
şifre: siemensx1 burdan indirmiştim 10dkvideokaydı gibi bişi

Bende ordan aldım ama sorunlu malesef, hala bulamadık tam çalışan.. :blush:
Quote:Originally posted by okumusfatih@Apr 14 2005, 01:48 PM
Arkadaşlar 128 MB SD SECURE DIGITAL KINGSTON sx1'de çalışır mı?
Teşekkürler...

ÇALIŞMAZ SD kartlar çalışmıyor malesef
Bende Eti camcorder var gecen 5dk video kaydı yaptım sesli fln sorun cıkarmadı sizde ne tip sorunlar cıkardı ? Birde eti ile cektigimiz .eye formatlı videoları pc de izlemek icin program varmı bildiğiniz ?
Quote:Originally posted by cobra060@Apr 14 2005, 02:26 PM
Arkadaşlar telefona bluetooth la bilgisayardan program gönderdim.Kurmaya kalkınca yeterli hafıza yok dedi. Telefonda kurulu tüm programları, müzikleri kaldırdığım halde yeterli hafıza yok diyor.
bu problemi nasıl aşarım. :help:

MMC kartın varsa yükleme işlemi sırasında nereye kurmak istediğini soracaktır. Eğer Hafıza kartı seçeneğini işaretlersen programın kurulmasında ve çalışmasında bir sorun yaşamazsın. Öte yandan her hangi bir nedenle telefonuna format atman gerektiğinde, programların MMC karta kurulu olduğu için yeniden kurmana gerek kalmaz. SX1 MMC kart içine kurulu programları tanıyacak ve sorunsuz çalıştıracaktır.

İyi çalışmalar...
Quote:Originally posted by sailmakér@Apr 14 2005, 02:13 PM
Bende Eti camcorder var gecen 5dk video kaydı yaptım sesli fln sorun cıkarmadı sizde ne tip sorunlar cıkardı ? Birde eti ile cektigimiz .eye formatlı videoları pc de izlemek icin program varmı bildiğiniz ?

Benim denediğim eti. ler 1 dk. bile çekim yapamadılar, PC de izlemek için RealOnePlayer kullanıyordu arkadaşalr sanırım..
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 14 2005, 03:15 PM
MMC kartın varsa yükleme işlemi sırasında nereye kurmak istediğini soracaktır. Eğer Hafıza kartı seçeneğini işaretlersen programın kurulmasında ve çalışmasında bir sorun yaşamazsın. Öte yandan her hangi bir nedenle telefonuna format atman gerektiğinde, programların MMC karta kurulu olduğu için yeniden kurmana gerek kalmaz. SX1 MMC kart içine kurulu programları tanıyacak ve sorunsuz çalıştıracaktır.

İyi çalışmalar...

Teşekkürler siemensmania ama birşey daha hafıza kartını çıkardığımız zaman bir uyarı veriyor. Bilgiler silinebilir diye. Bu uyarıya uygun olarak nasıl çıkartılır kart.
Birde biraz önce burdan indirdiğim hugo oyununu kurmak istedim ama zipli dosyanın içinde birsürü dosya var. a class b class falan diyor. bunların hepsini mi telefona atıcam. o kendisi mi kuracak. yardımcı olursan sevinirim.
Quote:Originally posted by cobra060@Apr 14 2005, 03:24 PM
Teşekkürler siemensmania ama birşey daha hafıza kartını çıkardığımız zaman bir uyarı veriyor. Bilgiler silinebilir diye. Bu uyarıya uygun olarak nasıl çıkartılır kart.
Birde biraz önce burdan indirdiğim hugo oyununu kurmak istedim ama zipli dosyanın içinde birsürü dosya var. a class b class falan diyor. bunların hepsini mi telefona atıcam. o kendisi mi kuracak. yardımcı olursan sevinirim.

Kartını hafıza kartı seçeneğini sol tuşla "Hafıza kartını çıkart" ı seçtikten sonra güvenli olarak çıkarabilirsin. Ama ben hiç uğraşmadan direk çıkarıyorum Smile

Oyun konusunda bir bilgim yok. Bakar anlatırım. Ama daha önceden kuran arkadaşlar varsa bi zahmet anlatsınlar.

İyi çalışmalar...
agile messenger la turkcell le bağlantı sorunu yaşıyorum
ayrıntılı anlatacak bi arkadaş var mı ???
Quote:Originally posted by SiemenStecH@Apr 14 2005, 03:22 PM
Benim denediğim eti. ler 1 dk. bile çekim yapamadılar, PC de izlemek için RealOnePlayer kullanıyordu arkadaşalr sanırım..

Evet real one player yeterli. Ya da codeclerle beslediğiniz Media Player 10, Winamp bile oynatıyor...
Quote:Originally posted by EREN(s)x1@Apr 14 2005, 03:47 PM
agile messenger la turkcell le bağlantı sorunu yaşıyorum
ayrıntılı anlatacak bi arkadaş var mı ???

444 0 532 Turkcell Call Center'dan güncel GPRS ayarlanının telefona ulaşmasını sağladıktan sonra Agile'nin İnternet Bağlantı seçeneklerinden Turkcell-GPRS-Data'yı seçiyorsun. Listede MMS hariç bir kaç tane Turkcell bağlantısı var onlar yerine bunu tercih etmelisin. Sonrasında sorunsuz bağlanırsın. Denemen başarısız olursa sorunu daha net anlatırsan yardımcı oluruz.

İyi çalışmalar...
THANKS
yaw kaan abi swn:16 yerine güsel bi video programı yazsana çok daha makbule geçer..:-) şu eti yüzünden telefonu sallayacam duvara......
Quote:Originally posted by SiemenStecH@Apr 14 2005, 02:22 PM

Bendekinin surumu 1.24 olması lazım birde onu dene istersen
Merhaba,

önce arkadaşların problemine bakalım sonra ben kendi problemimi anlatayım Big Grin

@cobra060 arkadaşım a class b class falan META İNF bu gibi dosyalar zaten jar uzantılı olarak gelen program veya oyunlardır. Bu jar uzantılı dosyayı açtığında bu çeşit dosyalar varsa içinde hiç çıkartma direkt olarak telefona at telefon jar uzantılı dosyaları otomatik olarak (sis dosyası gibi) kuruyor.
Dün gece "blz" uzantılı bir n-gage oyunu kurdum önceden arkadaşların başına gelen bızztttt diyip kapanma ve açılmama olayı ile karşı karşıya geldim :wacko:
Format attım güzelce temizlendi sx1 Big Grin

Gelelim problemime backup almıştım onu geri yükleyemedim nereden yapacağımı bulamadım alkolün etkisi olsa gerek Big Grin

nedir ne değildir onu soracaktım nereden geri yükleme yaparız. Bilgisayardan geri yükleyebilirim ama telefondan nasıl yapılırdı bulamadım :wacko:

Teşekkür ederim Big Grin
Quote:Originally posted by Frank@Apr 14 2005, 04:14 PM
Dün gece "blz" uzantılı bir n-gage oyunu kurdum önceden arkadaşların başına gelen bızztttt diyip kapanma ve açılmama olayı ile karşı karşıya geldim :wacko:
Format attım güzelce temizlendi sx1 Big Grin

Gelelim problemime backup almıştım onu geri yükleyemedim nereden yapacağımı bulamadım alkolün etkisi olsa gerek Big Grin

nedir ne değildir onu soracaktım nereden geri yükleme yaparız. Bilgisayardan geri yükleyebilirim ama telefondan nasıl yapılırdı bulamadım :wacko:

Teşekkür ederim Big Grin

Frank SDS'den yapacaksın telefondan nasıl yapılır kısmını anlamadım sorundaki?
Daha öncede format attım ama o zaman telefonu hafıza kartına yedeklemiştim ve formattan sonra geri yüklemiştim onu bulamadım SDS'den yapabilirim ama telefondan da geri yükleme oluyor diye biliyordum neyse önemli değil yaa

teşekkür ederim
Quote:Originally posted by Frank@Apr 14 2005, 04:33 PM
Daha öncede format attım ama o zaman telefonu hafıza kartına yedeklemiştim ve formattan sonra geri yüklemiştim onu bulamadım SDS'den yapabilirim ama telefondan da geri yükleme oluyor diye biliyordum neyse önemli değil yaa

teşekkür ederim

Contcts uzantılı bir dosya var onu copy yapıp e:\ kaydediyosun formatladıktan sonra tekrar aynı yere kaydediyorsun. Ama dosyayı aratıp bu.lman lazım z içinde bi yerlerde
Hallettim Big Grin

Teşekkür ederim Smile
Merhaba millet yine ben.Valla hepinize teessüf ederim Bana bi şuraya nasıl resim yapıştırılır anlatmadınız.... Sad
Arkadaşlar hepinize selamlar. SX1 camiasına katılalı epey olmamasına rağmen bu kadar düzenli ve ilgili bi forum görmediğimi söylemeliyim.
gelelim merak ettiklerime Smile
SX1 de melodiler ve mesaj uyarıları neden alçaktan yükseğe dogru? ve bunu nasıl giderebiliriz?
ve gerekli uygulama ve patchleri nerden bulabiliriz (zira kaan arkadaşımızın linkinden erişemedim)
çok mu kibar oldu? Big Grin
Reference URL's