04-14-2005, 03:49 PM
Quote:Originally posted by okumusfatih@Apr 14 2005, 02:48 PMBildiğim kadarıyla SX1 SD kart desteklemiyor.
Arkadaşlar 128 MB SD SECURE DIGITAL KINGSTON sx1'de çalışır mı?
Teşekkürler...
Quote:Originally posted by okumusfatih@Apr 14 2005, 02:48 PMBildiğim kadarıyla SX1 SD kart desteklemiyor.
Teşekkürler...
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 14 2005, 12:29 PM
Ya ingilterede akrabası olan yok mu data kablosuyla birlikte aldıralım bitane namusuz SendoX7ten biz okuturuz evelallah flashını???
Quote:Originally posted by sae_jox@Apr 14 2005, 01:11 PM
philips camcoder var ama ben sx1 de çalıştıramadım. aksine bende eti camcoder çalışıyo. :ermm:
sx1ciler@gmail.com
şifre: siemensx1 burdan indirmiştim 10dkvideokaydı gibi bişi
Quote:Originally posted by okumusfatih@Apr 14 2005, 01:48 PM
Teşekkürler...
Quote:Originally posted by cobra060@Apr 14 2005, 02:26 PM
Arkadaşlar telefona bluetooth la bilgisayardan program gönderdim.Kurmaya kalkınca yeterli hafıza yok dedi. Telefonda kurulu tüm programları, müzikleri kaldırdığım halde yeterli hafıza yok diyor.
bu problemi nasıl aşarım. :help:
Quote:Originally posted by sailmakér@Apr 14 2005, 02:13 PM
Bende Eti camcorder var gecen 5dk video kaydı yaptım sesli fln sorun cıkarmadı sizde ne tip sorunlar cıkardı ? Birde eti ile cektigimiz .eye formatlı videoları pc de izlemek icin program varmı bildiğiniz ?
Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 14 2005, 03:15 PMTeşekkürler siemensmania ama birşey daha hafıza kartını çıkardığımız zaman bir uyarı veriyor. Bilgiler silinebilir diye. Bu uyarıya uygun olarak nasıl çıkartılır kart.
MMC kartın varsa yükleme işlemi sırasında nereye kurmak istediğini soracaktır. Eğer Hafıza kartı seçeneğini işaretlersen programın kurulmasında ve çalışmasında bir sorun yaşamazsın. Öte yandan her hangi bir nedenle telefonuna format atman gerektiğinde, programların MMC karta kurulu olduğu için yeniden kurmana gerek kalmaz. SX1 MMC kart içine kurulu programları tanıyacak ve sorunsuz çalıştıracaktır.
İyi çalışmalar...
Quote:Originally posted by cobra060@Apr 14 2005, 03:24 PM
Teşekkürler siemensmania ama birşey daha hafıza kartını çıkardığımız zaman bir uyarı veriyor. Bilgiler silinebilir diye. Bu uyarıya uygun olarak nasıl çıkartılır kart.
Birde biraz önce burdan indirdiğim hugo oyununu kurmak istedim ama zipli dosyanın içinde birsürü dosya var. a class b class falan diyor. bunların hepsini mi telefona atıcam. o kendisi mi kuracak. yardımcı olursan sevinirim.
Quote:Originally posted by SiemenStecH@Apr 14 2005, 03:22 PMEvet real one player yeterli. Ya da codeclerle beslediğiniz Media Player 10, Winamp bile oynatıyor...
Benim denediğim eti. ler 1 dk. bile çekim yapamadılar, PC de izlemek için RealOnePlayer kullanıyordu arkadaşalr sanırım..
Quote:Originally posted by EREN(s)x1@Apr 14 2005, 03:47 PM
agile messenger la turkcell le bağlantı sorunu yaşıyorum
ayrıntılı anlatacak bi arkadaş var mı ???
Quote:Originally posted by SiemenStecH@Apr 14 2005, 02:22 PMBendekinin surumu 1.24 olması lazım birde onu dene istersen
Benim denediğim eti. ler 1 dk. bile çekim yapamadılar, PC de izlemek için RealOnePlayer kullanıyordu arkadaşalr sanırım..

Quote:Originally posted by Frank@Apr 14 2005, 04:14 PMFrank SDS'den yapacaksın telefondan nasıl yapılır kısmını anlamadım sorundaki?
Dün gece "blz" uzantılı bir n-gage oyunu kurdum önceden arkadaşların başına gelen bızztttt diyip kapanma ve açılmama olayı ile karşı karşıya geldim :wacko:
Format attım güzelce temizlendi sx1![]()
Gelelim problemime backup almıştım onu geri yükleyemedim nereden yapacağımı bulamadım alkolün etkisi olsa gerek![]()
nedir ne değildir onu soracaktım nereden geri yükleme yaparız. Bilgisayardan geri yükleyebilirim ama telefondan nasıl yapılırdı bulamadım :wacko:
Teşekkür ederim
Quote:Originally posted by Frank@Apr 14 2005, 04:33 PM
Daha öncede format attım ama o zaman telefonu hafıza kartına yedeklemiştim ve formattan sonra geri yüklemiştim onu bulamadım SDS'den yapabilirim ama telefondan da geri yükleme oluyor diye biliyordum neyse önemli değil yaa
teşekkür ederim