Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: fugitif95/S60 Oyun Koleksiyonu (sis)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: signbotyj1.gif]

Kendi koleksiyonum, buyrun...Oyunlar 6630,7610,6600,n70,n72,6680 de çalışır.

Volleyball Türkçeleştirme için cepteam'a teşekkürler...

symbian 7 ve üzerinde,ekranı 176x208 olan bütün s60larda çalışır.

[Image: simbsoft.jpg]

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]

Asphalt 3d extend

[Image: asphalt_urban_gt_2_3d_extend_img.jpg]

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]

Brothers In Arms 3D

[Image: BrothersInArms3D.jpg]

FIFA 2007 NGAGE

[Image: untitledeh1fb3.jpg]

Kick a Ball(sx1 e de uyumludur)

[Image: siemenskickgame5oi.jpg]

Linuggz

[Image: screenshot_linuggz_01-320x240.jpg]

Virtual Pool Mobile

[Image: shot0.jpg]

10Ball Micro Pinball

[Image: micro%20pinball.jpg]

180 DARTS

[Image: screenshot_S60_1_846.gif]

Moorhen Camera X

[Image: 0217-mhj1.gif]

devamı gelecek...
java olsaydı da bizde şeettirseydik Shy
bi de şu kayan yazıcının alosunu verir misin Whistling
valla ya java olsaydı da bizde faydalansaydık
eline sağlık güzel konu olcak, keşke java olsaydı diyerek konu dışına çıkmım Toungue

tabelacının no.yu bende alım Smile
hadi biz neyse de sen niye yararlanamıyorsun, bilmediğim birşey mi var Swoon

gizli.ajan_sx1 Wrote:valla ya java olsaydı da bizde faydalansaydık

@ixan
tabelacının alosunu verecektin n'oldu Toungue
cmert Wrote:hadi biz neyse de sen niye yararlanamıyorsun, bilmediğim birşey mi var Swoon

gizli.ajan_sx1 Wrote:valla ya java olsaydı da bizde faydalansaydık

@ixan
tabelacının alosunu verecektin n'oldu Toungue

ekranı 176-208 olan bütün tellerde çalışır diyor
bende benmkinde çalışmaz anladım..
yanlışmıyım yoksa
yanlış anlamışsın Smile
tabii ki çalışır ancak 176*208 pikselde görüneceği için ekranda enden 64, boydan 112 piksellik boşluk oluşur ...

gizli.ajan_sx1 Wrote:ekranı 176-208 olan bütün tellerde çalışır diyor
yanlışmıyım yoksa
cmert Wrote:yanlış anlamışsın Smile
tabii ki çalışır ancak 176*208 pikselde görüneceği için ekranda enden 64, boydan 112 piksellik boşluk oluşur ...

yanlışmıyım yoksa

yanlış anladım o zaman ama o boşluklar olduğu için güzel olmuyo
ayrıca bide 6630,n70 gibi tellerde çalışır demiş..
bende s60v3 yok mu yani bunu nasıl çalıştırıyo anladım en güzel yolu en iyisi bi tane indirip deniyorum
mantıken üst versiyon alt versiyonun tüm özelliklerini kapsar ama symbianda mantığa aykırı bir durum varsa bilemem. Big Grin elini korkak alıştırma yükle bi tane bea Big Grin
cmert Wrote:mantıken üst versiyon alt versiyonun tüm özelliklerini kapsar ama symbianda mantığa aykırı bir durum varsa bilemem. Big Grin elini korkak alıştırma yükle bi tane bea Big Grin

eğer dediğin gibi olsaydı 6120c 6600 temalarını desteklerdi fakat öyle değil sadece kendine özel s60v3 os9.1 ve os9.2 temaları destekliyo
yanlışsam:05..
-deniyorumm
denedim cmert olmadı
ixsan'ın dediği gibi symbian 7 ve symbian 8.1 tellerde çalışması lazım
neyse en azından görmüş olduk Thumbup
cmert Wrote:java olsaydı da bizde şeettirseydik Shy
bi de şu kayan yazıcının alosunu verir misin Whistling

valla cmertcan java oyunları telefonuma uğratmam,55 mb ram var kastır kastırabildiğineBig Grin..zaten grafik filan sıfır bi işe yaramaz javalar:Djava olarak çok güzel sözlükler var yalnız ona bişi diyemem yavaş olsalar da...

Sonic Wrote:eline sağlık güzel konu olcak, keşke java olsaydı diyerek konu dışına çıkmım Toungue

tabelacının no.yu bende alım Smile

java oyun toplamadığım için sunamayacağım,kusura bakma sonic:shy:topiğin benliğini koruyalımToungue

cmert Wrote:yanlış anlamışsın Smile

yanlışmıyım yoksa

cmertcim senin dediğin java oyunlar için geçerli bildiğim kadarı ile...mesela java 176x208 bi oyunu n73te oynayabiliyosun ekrana tam oturmadan ama sis oyunların çalışma mantığı bu sis programlarla aynı..o yüzden bu verdiğim oyunları o modellerden başkası oynamaz,sx1e de uyumlu değil bazıları...

bi de bu 9.1 ve 9.2nin uzantıları sisx olmuş artık...Thumbup

tabela için konu açıyorum şimdi herkes faydalansınBig Grin
doğru ben o cümleleri javayı düşünerek sarfetmiştim.oyunların sis olduğu aklımdan çıkmış Shy

55mb demek ... Whistling
PDAMILL GAMES- gerçekten iyi oyunlar..hepsinin sx1e de uyumlu olması lazım...

SNAKE

[Image: snake_anim_s60.gif]

JEWEL MASTER

[Image: jewel_anim_s60.gif]

FIREBALL

[Image: fireball_anim.gif]

AQUA BLOCKS

[Image: aqua_anim_s60.gif]

CRYSTAL CAVE-IN

[Image: crystal_s60_anim.gif]

CANNONS

[Image: 4415dd.gif]

RISING DIAMONDS

[Image: 502wer.gif]

belki de en oynanası oyun-sega imzalı...

SONIC-N

[Image: sonic-n-gage.jpg]

[Image: sonic3yr.gif]

fugitif95 Wrote:belki de en oynanası oyun-sega imzalı...

kesinlikle Smile
Sonic Wrote:
fugitif95 Wrote:belki de en oynanası oyun-sega imzalı...

kesinlikle Smile

ama artık oynayamayacam ben...Sorry
oynayamayacak olman dersler vs. ?

eğer öyleyse yaza bişey kalmadı iphoto
yok be ne dersi ... Shifty beyimiz sym 9.2 ye geçti ya timsah gözyaşları döküyo Toungue
bende bi durum var sandım, bozdursun OS 9.2'sini renk renk N70 alsın hiç buna üzülmeye değer mi Laugh
cmert Wrote:yok be ne dersi ... Shifty beyimiz sym 9.2 ye geçti ya timsah gözyaşları döküyo Toungue

Sonic Wrote:bende bi durum var sandım, bozdursun OS 9.2'sini renk renk N70 alsın hiç buna üzülmeye değer mi Laugh

üzerimden espri rantı sağlanıyor gördüğüm kadarı ileToungue
chealse feneri iki maçta da yenip elerse bu kadar konuşabileceğini sanmıyorum cmertcan'ın Toungue

bizim bu ara bi olayımız yok, gündemimiz başkan seçmek Big Grin

(maçla ilgili ciddi fikrim Fener iyi oynuyo neden olmasın, istese işler yolunda gitse yapabilir)
poleniğine gireriz diyodum, biraz hayalkırıklığına uğradım Sorry

fugitif95 Wrote:üzerimden espri rantı sağlanıyor gördüğüm kadarı ileToungue

milet 8 tane, 5 tane yeyip köyünün ligine dönüp konuşuyosa ben hertürlü konuşurum Thumbup

Sonic Wrote:chealse feneri iki maçta da yenip elerse bu kadar konuşabileceğini sanmıyorum cmertcan'ın Toungue

bizim bu ara bi olayımız yok, gündemimiz başkan seçmek Big Grin

(maçla ilgili ciddi fikrim Fener iyi oynuyo neden olmasın, istese işler yolunda gitse yapabilir)
M. United'dan 6 yemekte olası ama bu sefer rakip farklı ve defansta Servet Çetin yok... iyiki Smile

aslında GS çeyrek finalde kaldı o bakımdan demiştim geçememiş olcanız elenirseniz Shifty ki inş kupaya uzanırsınız Thumbup
Pages: 1 2
Reference URL's