Aslında 204 Yapacam ama ona dayanamıyo artık Reset çekiyo

Activate Wrote:Aslında 204 Yapacam ama ona dayanamıyo artık Reset çekiyo 
120'den 204'e!!.. %70 o.c.!.. benim bilg'in işlemcisi ancak %20 o.c. oluyor!...
galiba anketin açık ara galibi 144 olacak!...

kalimero Wrote:galiba anketin açık ara galibi 144 olacak!... 
cmert all-in-one ve cristal2f+ nadiren fw'lerin ikisi de default olarak bu hızı kullanıyor, bu yüzden 144'ün birinci olması kaçınılmaz zaten

@reisli, @activate'den sonra bir de sen varsın 162'nin üstüne çıkan, sen kaç kullanıyorsun?!?
120 mhz. acelemiz yok. önce hayatın hızına bi yetişelim.

Julia Wrote:120 mhz. acelemiz yok. önce hayatın hızına bi yetişelim. 
hatırladığım kadarı ile benim fw'Yi yüklemiştin, benim fw'de default hız 144'dür... sonradan default hıza mı düşürdün işlemciyi?
nadiren Wrote:Julia Wrote:120 mhz. acelemiz yok. önce hayatın hızına bi yetişelim. 
hatırladığım kadarı ile benim fw'Yi yüklemiştin, benim fw'de default hız 144'dür... sonradan default hıza mı düşürdün işlemciyi?
evet ben 120 de kullanıyorum. zaten cihazın asıl standardı bu değilmi. o kadar şeyini değiştirdik ki bazı özellikleri orjinal kullanalkım bari.
ben 120 de krize giriyom çok yavaşlıyi
bi sorum olucak bu arada o.c işlemi işlemciye sn de giren elektrik miktarını arttırıp daha hızlı çalışmasını sağlamak dimi ?
bu nedenlede aşırı elektrik karşısında işlemci olağandan fazla ısınıyo
ben 156 da kullanıyorum 45 msj dan sonra işlemci alev alev yanmaya başlıyo telefon ateş topu oluyo sizdede varmı böyle bi tepki varmı ?
activete özellikle sana soruyom rekortmenimiz sensin

@çağrı, işlemci tabii ki daha fazla ısınır o.c. uygulayınca, o.c. uygulayınca işlemci daha fazla güç çeker, bu pilin daha çabuk boşalmasına ve telin daha fazla ısınmasına neden olur....
ben başkalarınada oluyomu die merak ettim nadir abi
mesala benim yavru bi yerden sonra isyan edip kapanıyo

(aynı anda chess gunies oynayıp , mesaj çekip , mp3 dinlerken mesala )

benim bi yerlerden kuru buz bulmam lazım ozman ( f1 araçlarının soğutulmasını sağlayan zımbırtı) anca o keser benim yavruyu