Evet arkadaşlar, @activate'in de uyarması ile en son fw'de flashı 32 mb'lık olanların c'yi 12 mb yapma patchinde bir hata (daha doğrusu unutkanlık :shy

tespit ettim, Buradan hemen paylaşayım:
"Extra\32mb'lık flashlar icin" klasörü içerisindeki 32mbflash.sxp dosyasındaki "startup.mbm->c: satırını ve alttaki satırı silin!... Daha sonra fw'yi patchleyin. Eğer bu satırı silmeden fw'yi yüklerseniz telefon açılmaz!...
O patch'i startup.mbm'yi c'ye alma çalışmalarım sırasında kullanmıştım ama sonradan silmeyi unutmuşum. Bu unutkanlıktan dolayı tüm dostlardan özür dilerim

fw topic'inde "telefonum açılmıyor" falan diyenler olmuştu, belki de bu "unutkanlığından" dolayıdır abi?!?
benim fw yüklerken yaşadığım sorun yok ama birşey sormak istiyorum: fw yüklerken niye e-gold'u işaretlemiyoruz? başlangıçta işaretli oluyor ama 32 mb patch'ini wsmp ile yüklediğimde kalkıyor işareti?!?
kalimero Wrote:fw topic'inde "telefonum açılmıyor" falan diyenler olmuştu, belki de bu "unutkanlığından" dolayıdır abi?!? 
evet, olabilir tabii ama linki düzelttim artık, ortada del,l yok yani
kalimero Wrote:benim fw yüklerken yaşadığım sorun yok ama birşey sormak istiyorum: fw yüklerken niye e-gold'u işaretlemiyoruz? başlangıçta işaretli oluyor ama 32 mb patch'ini wsmp ile yüklediğimde kalkıyor işareti?!?
aslında e-gold ancak farklı bir varyant yüklediğinde yüklenmesi gereken bir kısım... fw15 tabanlı herhangibir fw yüklerken işaretlemeye gerek yok...
yani ben v2b den v2c ye geçiş yapmak istersem e gold u işaretlemeyip zamandan kazanabilirim

cagri Wrote:yani ben v2b den v2c ye geçiş yapmak istersem e gold u işaretlemeyip zamandan kazanabilirim 
aynen öyle, e-goldsuz 10 dk bile sürmüyor fw yüklemek

murat18 Wrote::thumbup:Cristal2F+v2b.by.nadiren Fw'yi yükledim NADİREN BEN FW Yİ VERDİGİN GİBİ KULLANIYORUM TELEFONDA AÇILMAMAZLIK OLMADI sadece kapanırken ışık 5 dakiki açık kalıyor
ilk fw yükledikten sonra normal bir olay o, yeni dataları özümsüyor sx1

allahm ya sx1 den robot yapcaz en sonunda
ben ruhunun olduuna inanmaya başlıcam bu gdişle

Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yükledim fakat telefon açılması hatalı.satıcınızla görüşün diyor.ne yapmalıyım.yardım edermisiniz.
erkahan Wrote:Cristal2F+v2c.by.nadiren Fw'yi yükledim fakat telefon açılması hatalı.satıcınızla görüşün diyor.ne yapmalıyım.yardım edermisiniz.
ilk yüklemede hafıza kartı takılı olmalıydı, hafıza kartı takılı olarak format at tele...