Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Yine mi açılma sorunu?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Gece açık bıraktığım telefonumu sabah donmuş bir halde buldum, pilini söktüm taktım, açma kapama tuşuna bastım ama telefon direk software ekranına girdi.

1- Şarja takınca normal siemens mobile ekranı çıkıyo, mavi göz çıkıyo, şarj oluyo ama şarjdan alınca direk software ekranı.

2- USB kablom evde kaldı maalesef..

Çözümleriniz?
Merhaba arkadaşlar, hani yazmıştım ya telefon direkt yazılım ekranında açılıyor diye, geçen cuma telefona fw attım, başarı ile tamamlandı, sonra telefonu açtım, gene fw ekranı.. Big Grin Baktım olmayacak, sırf denemek için elimde mmi si bozuk bir SX1 vardı, benim telefonun mmi sini ona taktım, telefon açıldı.[Image: s17.gif][Image: s17.gif][Image: s17.gif]

Durup dururken bir telefonun arka boardı nasıl iflas eder ve telefon arızalanır, anlayanınız varsa anlatsın bana.[Image: s17.gif] şimdi elimde bir bozuk mmi ve bir bozuk arka board var. mmi öldü onu biliyorum ama fırsat bulduğum bir anda öteki boarda ısı uygulatacağım.

Lan boşuna telefona format ve FW attım ona yanarım...

SX1 i bilgisayara tanıtacak dosyayı bana sağlayan nadiren e de teşekkürler.
robotica Wrote:SX1 i bilgisayara tanıtacak dosyayı bana sağlayan nadiren e de teşekkürler.
eywallah Thumbup
@robotica

hiç kimse senin kadar çekmedi heralde sx1den:Dhala nasıl dayanabiliyorsun hayret ediyorumBig Grin
Bu telefon bağımlılık yapıyor dostum... Şu an bozulsa hangi telefon bu telefon kadar beni sarar merak ediyorum doğrusu.

Aslında düşündüğüm bir model var ama siz ne dersiniz? Big Grin

http://forum.donanimhaber.com/m_20107444/tm.htm
abi bunun türkiye tanıtım çekimlerini biz yaptık Big Grin
adam bi açtı ses bildiin cep radyosu koca dükkanda yankılandı Big Grin
cagri Wrote:abi bunun türkiye tanıtım çekimlerini biz yaptık Big Grin
adam bi açtı ses bildiin cep radyosu koca dükkanda yankılandı Big Grin
ben de bir arkadaşta gördüm n99i'yi.. normal tv seyrediyorsun kütür kütür!... Wink
blmiyomki çin malı die tırsıyo insan sonuçta Sorry

ya benim telefonda açılmıyo napcaz yahu ikisininde mmı si sağlam noldu bunlara yahu Cray
cagri Wrote:blmiyomki çin malı die tırsıyo insan sonuçta Sorry

ya benim telefonda açılmıyo napcaz yahu ikisininde mmı si sağlam noldu bunlara yahu Cray

evet o n99i çin malı...markası da nokia değil nokla:Dama tv işi harika gördüğüm kadarı ile...

çağrı öm attımWink
Reference URL's