Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: All-In-One Sx1 Patches
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Aşağıdaki linkte sx1 için olan tüm patcheri istediğiniz gibi oluşturan bir program var: All-In-one, ayrıca rar içerisine apatcher'ı ve wsmp26'yı yani bu patchleri tele uygulamanızı sağlayacak programları da koydum, buyrun:

[Image: clipboard01df1.jpg]

Download: http://rapidshare.com/files/94963019/All-In-One.rar
eyvallah nadir
ARES_61 Wrote:eyvallah nadir
bir şey değil, baktım forumda birkaç arkadaş pacth falan linkleri kırık diyordu ben de hepsini vereyim bir taşla kuş katliamı yapayım dedim Smile
Teşekkürler
Activate Wrote:Teşekkürler

eywallah, aman diyeyim buradaki her patch'i uygulamaya kalkma Big Grin
yok şöyle bir göz attım ama pek işe yarar bişey de göremedim zaten çoğu var zaten FW de...
Activate Wrote:yok şöyle bir göz attım ama pek işe yarar bişey de göremedim zaten çoğu var zaten FW de...
dediğin gibi işe yararları kullandım zaten fw'de Big Grin

ama yine de "abicim, kendi fw'mi kendim yaparım; kullanmam ben hazır fw falan" diyen olursa diye paylaştım bu programı zaten Laugh
Big Grin kendi FW mi yapmak mı hımmm Smile
Activate Wrote:Big Grin kendi FW mi yapmak mı hımmm Smile
amman diyeyim, başlangıçta çok hoş bir fikir gibi geliyor ama işin içine girince... Toungue
nadir yine cosmuşsun Thumbup
nadir kardeş anlatımı yani nasıl uygulayacagız anlatırmısın
murat18 Wrote:nadir kardeş anlatımı yani nasıl uygulayacagız anlatırmısın

tabii ki, istediğin patch'i soldaki menüden seçtikten sonra "create sxp" dersen sana wsmp'de veya apatcher'de kullanılacak şekilde patchi hazırlar program. Daha sonra aynı c'yi 11,8mb' çıkarma patchi gibi wsmp'yi kullanarak uygulayabilirsin oluşturulan patch'i...
teşekkürler nadiren
murat18 Wrote:teşekkürler nadiren
eywallah... Thumbup
peki bu programla, istediğim bi kaç patchı birleştirip, paket şeklinde sxpr yapabilir miyim???

bi kaç patch den kastım 10-15 tane.....Big Grin
--DaNGeR-- Wrote:peki bu programla, istediğim bi kaç patchı birleştirip, paket şeklinde sxpr yapabilir miyim???

bi kaç patch den kastım 10-15 tane.....Big Grin
[Image: clipboard01ol1.gif]
herhangi bir patch'in üzerine geldiğinde açıklama kısmında "include this patch into result" butonuna basarak istediğin kadar patch'i bir dosyada toplayabilirsin... Thumbup
Reference URL's