Aşağıdaki linkte sx1 için olan tüm patcheri istediğiniz gibi oluşturan bir program var: All-In-one, ayrıca rar içerisine apatcher'ı ve wsmp26'yı yani bu patchleri tele uygulamanızı sağlayacak programları da koydum, buyrun:
Download:
http://rapidshare.com/files/94963019/All-In-One.rar
ARES_61 Wrote:eyvallah nadir
bir şey değil, baktım forumda birkaç arkadaş pacth falan linkleri kırık diyordu ben de hepsini vereyim bir taşla kuş katliamı yapayım dedim

Activate Wrote:Teşekkürler
eywallah, aman diyeyim buradaki her patch'i uygulamaya kalkma

yok şöyle bir göz attım ama pek işe yarar bişey de göremedim zaten çoğu var zaten FW de...
Activate Wrote:yok şöyle bir göz attım ama pek işe yarar bişey de göremedim zaten çoğu var zaten FW de...
dediğin gibi işe yararları kullandım zaten fw'de
ama yine de "abicim, kendi fw'mi kendim yaparım; kullanmam ben hazır fw falan" diyen olursa diye paylaştım bu programı zaten

kendi FW mi yapmak mı hımmm

nadir kardeş anlatımı yani nasıl uygulayacagız anlatırmısın
murat18 Wrote:nadir kardeş anlatımı yani nasıl uygulayacagız anlatırmısın
tabii ki, istediğin patch'i soldaki menüden seçtikten sonra "create sxp" dersen sana wsmp'de veya apatcher'de kullanılacak şekilde patchi hazırlar program. Daha sonra aynı c'yi 11,8mb' çıkarma patchi gibi wsmp'yi kullanarak uygulayabilirsin oluşturulan patch'i...
peki bu programla, istediğim bi kaç patchı birleştirip, paket şeklinde sxpr yapabilir miyim???
bi kaç patch den kastım 10-15 tane.....