sx1 kullanıyorum gecenlerde akşam nemli bezle sildim normalde evde kullandıgımız cif temizlik ürününü kullandım tel açılmadı bidaha
şu an açıyorum satıcnızla görüşün 0) hatası veriyo
biraz ugrastım acıldı menüye falan giremedim alt takım tuşların ısıgı yanmıyor sadece kapama düğmesi açıp kaparken işliyordu açılıncada sadece joystik kullanılıyodu dayanamadım tekrar yeniden açtım bidaha açılmadı tel , format attım ugrasa ugrasa fw yükledim fakat yine aynı hatayı veriyo ,telde nadiren yüklüydü ,biraz uzun oldu kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum ,
dogan_blade Wrote:sx1 kullanıyorum gecenlerde akşam nemli bezle sildim normalde evde kullandıgımız cif temizlik ürününü kullandım tel açılmadı bidaha
biraz ugrastım acıldı menüye falan giremedim alt takım tuşların ısıgı yanmıyor sadece kapama düğmesi açıp kaparken işliyordu açılıncada sadece joystik kullanılıyodu dayanamadım tekrar yeniden açtım bidaha açılmadı tel , format attım ugrasa ugrasa fw yükledim fakat yine aynı hatayı veriyo ,telde nadiren yüklüydü ,biraz uzun oldu kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum ,
tel soğuk lehime geçmiş görünüyor dogan_blade, forumda arat gerekli bilgiye ulaşırsın... geçmiş olsun bu arada...
en iyisi biraz dinlenmesi olmazsa tamire götürecegim ,yardımınız için teşekürler
nadiren ben teli tamamen söküp parçalayıp birleştirebiliyorum aceba söküp kendim temizlesem olurmu ? bildiğimiz tiner olurmu?temizleme işlemi için
dogan_blade Wrote:nadiren ben teli tamamen söküp parçalayıp birleştirebiliyorum aceba söküp kendim temizlesem olurmu ? bildiğimiz tiner olurmu?temizleme işlemi için
Bildiğim kadarıyla Tiner, Kolonya vb gibi Alkollü Temizleyiciler zarar verebilirler.
Kolonya uçucu olduğu için bazı elektronik parçalarda kullanılıyor belki ama gene de en tehlikesizi Su... Biliğmiz su

- Kulak pamuğu ile güzel temizleniyor.
Ulaşamadığın bölgelerdeki tozlar içinse hava tüpleri satılmakta.
Kolay Gelsin...
dogan_blade Wrote:sx1 kullanıyorum gecenlerde akşam nemli bezle sildim normalde evde kullandıgımız cif temizlik ürününü kullandım tel açılmadı bidaha
Eğer Şu an "Satıcınızla Görüşün" Mesajı Geliyorsa...
Alternatif:
Nadiren FW sini kurduktan sonra olduysa ve temizlemeden önce yeni FW yi denemediysen (Açılıp açılmadığını) Hafıza Kartından kaynaklanıyor da olabilir kartı değiştirmeyi denedinmi?
plastik olmayan parçalarda tineri kullanabilirsiniz, kolonya olmaz...ölü bi diş fırçasını da temizlik için kullanabilirsiniz

sagolun yardımlarınız için arkadaşlar ,telefoncuya verdim halletti sagolsun vitrine koydum ,satım bölümünde