Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Dolmuş Muhabbetlerine Bak Hele :D
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
DOLMUŞ MUHABBETLERİ

Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer:
- Şoför bey mübarek bi yerde inebilir miyim? Rolleyes
- Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni... Shifty
.......................................................................................

Kadın:
- Kızım dur! Ben vereyim benim ki bozuk zaten...
Kızı:
- Aman ne olacak sanki nasılsa benimki de bozulacak, ben vereyim!
.......................................................................................
Oğlum bu Eminönü'nden geçer mi?

- Yok teyze biz Taksim'e çıkıyoruz.
- Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim.
- Oldu...
...................................................................................

Yolcu:
- Abi Kadıköy'deki Heykel'e çıkıyo mu?
Şoför:
-Yok abi, yanından geçiyo.

Arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir:
- Kızım...! şurdan bir kişi uzatır mısın?
- Ben kız değilim!
- Amaaaan ne bileyim kız mısın dul musun, uzatma işte...

Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp,
- Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp blink
- Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! Bye
İşte o an benim ve şoförün bittiği andı.Laugh
Yolcunun dili sürçer "Müsait" diyeceğine:
- Mükemmel bir yerde inebilir miyim?
Yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuşdakilerle birlikte güler söylediğine şoför kadını indirirken:
- Buyrun size layık değil ama!
Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer:
- Müsait bi yerde ine! r misiniz?
Şoför:
- Niye sen mi kullancan???

Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e doğru gidiyoruz. Adamın biri
Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla:
- Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?
Bizim şoför olaya hakim:
- Tabi abi ayıp ettin. Al götür senden kıymetli mi...

İstanbul'dayiz... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,tam kalkıcak, elemanın biri açtı kapıyı. İçerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 ... Eleman hala bir umut sordu:
- Kaptan, yer var mı?
Şoför de arkasını dönüp cevap verdi:
- Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım...

Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi.Birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı. Çocuklardan biri şoföre parayı uzattı:
- Abi bir öğrenci bir de HAYVAN alır mısın?
bende yazim bari Big Grin
ben sx1 imin mükemmel kulaklıklarıyla metallica dan baterry i dinlerken gözlreim kapalı bi şekilde kopmuşum Big Grin
(artık ne gbi hareketler yapıyosam ) amcanın biri geldi dokundu açtım gözleri
çıkar dedi kulaklıkları çıkardım

amca : olum sen DELİmisin dedi etraftakilr bize bakıyo yarılıyolar
benim cevap : olabilir amca belki bilemiyom şimdi
Kim Bilir Ne Hareketler Sergiledin ?
Bazıları da sesini kontrol edemez Big Grin
Kulağında kulaklık bişey dinlerken yanındakiyle bağararak konuşmaya çalışınca komik durumlar oluşuyor Smile
ben karşı karşıya konuşup kulağında kulaklık olmasına ragmen bşi dinlemeyip yinede o kulaklıı kulaanda tutanlara hasta oluyom boğazına yapışasım geliyo Toungue

( ne uzun ve düzenli bi cümle kurdum yahu beni edebiyattan bırakan hocaya göstermek lazım bunu Toungue )
cagri Wrote:ben karşı karşıya konuşup kulağında kulaklık olmasına ragmen bşi dinlemeyip yinede o kulaklıı kulaanda tutanlara hasta oluyom boğazına yapışasım geliyo Toungue

( ne uzun ve düzenli bi cümle kurdum yahu beni edebiyattan bırakan hocaya göstermek lazım bunu Toungue )

Hocanın HAklı Olduğunu İspat Etmek İçin mi Big Grin
44 le bıraktı lanet kadın ilk dönem sadece ben geçmiştim ikinci dönem sadece ben kaldım Big Grin
bu çok iyimiş ya Big Grin

Activate Wrote:Kadın:
Kızı:
cmert Wrote:bu çok iyimiş ya Big Grin

Activate Wrote:Kadın:
Kızı:

evet bu güzelmiş
ortamda millet birbirine bakarak kıs kıs gülmüşlerdirShifty
Reference URL's