Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 hafıza kartı problemi yaşıyorum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sx1 ceptelefonuma 6600 hafıza kartı taktım.Hafıza kartına program yüklerken telefonda kitlenme sorunu yaşıyorum daha sonrada hafıza kartı bozuk iletisini alıyorum.Hafıza kartına format atıncada sistem hatası iletisi alıyorum.Sorun telefondamı?hafıza kartındamı?yoksa benden kaynaklanan yükleme hatalarındanmı? olabilir teşekkür ederim :cry:
kullandığın hafıza kartının markası nedir?
belleğe format at sonra rahatça kullanırsın
Eger kullandıgın mmc card oemse sorun yapabilir bendede oldu aynısı kitlenmeler oluyordu , simdi twinmoss aldım sorunum yok sx1 card seciyor tahminim oemlerden uzak dur
MMC kart cihaz üzerinden formatlamada hata veriyorsa MMC Reader dedigimiz mmc kart okuyucular üzerinden formatlamak gerekir, bu yöntemle kartini %85 kurtarirsin.
Aynı sorunu bende 2 kez yaşadım.. İlk aldıgım 256 MB kartım tam 128 MB doldugunda kart dolu diye hata verdi kartı formatlamak istedim telefonla format çektim formatama yarıya geldinde kart bozuk diye hata verdi kart okuyucuyla denedim formatladı ama kart 122 MB olarak gözükmeye başladı sonra hemen servise götürdüm etiket yanlış basılmış dedi .. Bunu yapan K.V.K bu arada sonra hemen aynısından bi kart daha verdiler aynı sorunu ondada yaşadım tekrar degiştirdim farklı bir markayla sorun çözüldü kart sorunluymuş
şu an hiç bir sorunum yok hafıza kartıyla ilgili .. markası extreme 256MB MMC kart
6600'ın MMC kartları 3. sınıf malezya çipleriyle üretilmiş kartlar. dolayısıyla kalitesiz, no-name. Ucuz fiyata aynı belleğe sahip başka kartlar bulabilirsin. Tamiri mümkün değil. Nem, sıvı temas ya da manyetik alan kartı bozmuş olebilir. Ya da SX1 6600'ın kartını beğenmiyor Big Grin
Siemens Mania doru sölüyo Smile Bi arkadaşımda 6600 vardı ve onun orjinal mmc kartını mmc reader bile okumuyordu Big Grin
Reference URL's