Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: alt board da sorun var kanımca nasıl çözeriz ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
benim ikizlerden ice blue olan hasta birazcık Smile
sorun tam olarak şu telefon açıldıı anda donuyodu tinere yatırıp bütün devrelerini temizledim sonra fw attım şimdi telefon açılıyo ama tuslardan bazılarını algılamıyo Shifty
telefon bu sorunu çözeblirmiyiz yoksa yeni boardmu almam lazım ?
fikirlerinizi almak istiyorum başına böyle bşi gelen varmı ?
HANGİ TUSLAR ÇALIŞMIO?

sol-sağ seçim tuşu, menü tuşu #,0,9 mu????
soldan 4le5 sagdan 8-9-0 Sorry
cagri Wrote:soldan 4le5 sagdan 8-9-0 Sorry
tuş basmaması genelde yan sanayi kapaktan veya kapağın deforme olmasından kaynaklanır, alt boarddan olduğunu sanmıyorum çağrı..
boardların güzel bi ısıya ihtiyacı var Wink
nadiren Wrote:tuş basmaması genelde yan sanayi kapaktan veya kapağın deforme olmasından kaynaklanır, alt boarddan olduğunu sanmıyorum çağrı..

kapak orjin abi hatta carbon kasaya taktım ondada aynı tuşlar basmadı Smile

cmert Wrote:boardların güzel bi ısıya ihtiyacı var Wink

iki mmı nin ikisindede aynı tuşlar basmadı alt board un neresini ısıtcam abi Popcorn
cmert cevap bekliyom abi yavru kendi kendini tamir etti biraz şimdi 4-5-* çalışmıyo Smile
nereyi ısıtcam bi söle bide fön makinası iş görürmü ? Toungue
cagri Wrote:cmert cevap bekliyom abi yavru kendi kendini tamir etti biraz şimdi 4-5-* çalışmıyo Smile
nereyi ısıtcam bi söle bide fön makinası iş görürmü ? Toungue

şu linkte gerekli bilgi var çağrı... fön makinesi olmaz Big Grin

http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=3316
abi benim mmı de sorun yokki dier boarda sorun var bütün devrelerini ısıtıyımı yoksa sadece mmı nin altında kalan yermi ısıtılcak onu sorduyodum Whistling
zaten ısıtılacak üç entegre var anakartta: infineon, flash (joystickin sol üstündeki) ve dialog.bu üçünü ısıt sorun çözülür.
tmm cmert saolasın ben bgün hallediyim o işi sonucu yazarım buraya Smile
kolay gelsin Wink
yalan oldu ya altboard alcam yada dier parçaları satıcam Cray
Reference URL's