Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 mclaren edition nerde satılıyor?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
normal sx1 buldum da mclaren edition almak istiyorum. nerden alabilirim?
Mclaren Edition 1 milyar civarında diye biliyorum ancak Türkiye de varmı yokmu bilgim yok. Şahsen hiç rastlamadım. Sınırlı sayıda üretildiği için tahminimce bitmiş olma olasılığı yüksek.

Siyah düz Sx-1 almanı tavsiye ederim Sx-1 alacaksan, Mclaren editionda arka kapakta Siemens yerine Mclaren yazıyor ve birde Mclaren teması var. Başka yapı ve özellik farkı bilmiyorum.

Kolay gelsin..
Thema ve sticker haricinde normal siyah sx1 den hicbir farkı yok o yuzden almak gereksiz iki katı fiyat veripte
McLaren SX1 Türkiyede, Siemens Türkiye garantisi altinda hiçbir yerde bulamazsiniz, yani bu demek oluyo ki piyasadaki McLaren sx1 ler KAÇAK, çok dikkatli olmalisiniz. Tabi ki bu McLaren türkiyede satilmiyacak anlamina gelmiyor, sadece ne zaman ve ne fiyata gelecegi belli degil.. SX Black tavsiye ederim fazla fark yok
normal siyah sx1 mclaren sx1 arasında hiç bir teknik fark yok.Dün elime mclaren sx1 geçti.Tabiki kaçak.Küzenn bunu türkçe yapabilirmiyiz dedi bende hemen flash bellege normal sx1 in flashını yükledim.Ama ondan önce mclaren sx1 içindeki startup.mbm yi aldım inşallah yarın kendi telefonumu mclaren a çevirecem.Ama arka kapağı öyle nasıl parlak yapacam bilmiyorum.SmileSmileSmile
Kolay gelsin, umarım olur
çalışırsa haberimiz olsun Smile
tetik007 kolay gelsin, olur tabi hemde çok güzel olur, arka kasaya bide McLaren sticker bulursun olur biter işte Smile
Mclaren patchını kendim hazırlamama bile gerek kalmadı.Oslik.ru da dolaşırken mclaren pacthine rastladım.ilk başta sorun çıkarttı ama biraz oynamayla sorunu hallettim.

Patchle sadece startup.mbm yi değiştirdim.Zaten mclaren in klip,resim ve tanıtım dosyaları internette mevcut bunlarında telefona atıp.Kendi telefonumu mclaren dan farksız hale getirdim.Tabiki arka kapak hariç.Aslında arka kapağada vernik atıp mclaren gibi yapmayı düşünüyorum. Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin .Tabiki şaka.Bu arada yaptığım yamayı upload ettim isteyen arkadaşlar kullansın diye buyurun adres.
McLaren Starup Yaması
Quote:Originally posted by tetik007@Apr 14 2005, 05:29 PM
Mclaren patchını kendim hazırlamama bile gerek kalmadı.Oslik.ru da dolaşırken mclaren pacthine rastladım.ilk başta sorun çıkarttı ama biraz oynamayla sorunu hallettim.

Patchle sadece startup.mbm yi değiştirdim.Zaten mclaren in klip,resim ve tanıtım dosyaları internette mevcut bunlarında telefona atıp.Kendi telefonumu mclaren dan farksız hale getirdim.Tabiki arka kapak hariç.Aslında arka kapağada vernik atıp mclaren gibi yapmayı düşünüyorum. Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin .Tabiki şaka.Bu arada yaptığım yamayı upload ettim isteyen arkadaşlar kullansın diye buyurun adres.
McLaren Starup Yaması

Eline sağlık Tetik
Bu mclaren patchini yapmak icin thema patchini yapmak gerekiyor gene heralde , system karttan calıstıgı icin yavaslıga sebep oluyor oda
benim yaptığım bu patch sadece başlangıçta gelen bir hareketli resim var hani.Theme pacthile değiştirelemeyen onu değiştiriyor.Yani Theme patchıne ihtiyaç yok
Anladım full screen wallpaper yapılmıyor yani
hayır fullscreen wallpaper yapmıyor.Hani siemens mobiles yazısından sonra gelen splashscreen var ondan sonrada gelen kısa bir hareketli mbm var.Bu patch o mbm yi değiştiriyor
tetik007, bu yamayı telefona nasıl yükleyip çalıştırmamız gerektiği konusunda detaylı bilgi verebilir misin?
Quote:Originally posted by sailmakér@Apr 14 2005, 06:25 PM
Bu mclaren patchini yapmak icin thema patchini yapmak gerekiyor gene heralde , system karttan calıstıgı icin yavaslıga sebep oluyor oda

Ya Mclaren patc için tema patch yapmanıza gerek yok. Ama patch SW15 Rus Retail'e göre yazılmış maalesef bizim variantımızı desteklemiyor. Açılış kapanış ekranı mclaren gibi oluyor. Onun dışında bir özellik getirdiği yok.
siteye uye oldum ingilizce yaptım super oldu
Reference URL's