Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nokia N95 sahipleri okuyun!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
fugitif95 Wrote:kavuşursun az kalmış göründüğü kadarı ile...Big Grin

bu arada @soylu:

beyaz yerlerin fotoğrafını çektim,tavanın falan ama dediğin gibi bi kırmızılık yok...ayarları otomatikte hiç değiştirmedim...benim cihazda mı bi arıza var acabaBig Grin

neyse ben sattım gitti,şimdi siyah incimle mutluyum..

ihsan konuyla alakası yok ama aklıma ne geldi biliyormusun,geçen ay niğdede bor yoluna ayrılan yerde otobüs durakları var,orda arabayla kaldırıma çıkmam gerekti, (kaza olmuş yol kapalı idi ) otobüs durağının tam dibinden yola çıkarken,benim araba yan yatmasınmı Big Grin aşağı indim bir baktım kuyu gibi bir yere düşmüşüm,kapak arabanın ağırlığını taşıyamamış,10 kişi arabayı kaldırdık ta sağolsunlar kabus bitti yani,hiç unutmam o aklıma geldi,sanırım sizde niğde desiniz...

(hep telefon konuşulacak değil ya canım Big Grin
soylu Wrote:
fugitif95 Wrote:kavuşursun az kalmış göründüğü kadarı ile...Big Grin

bu arada @soylu:

beyaz yerlerin fotoğrafını çektim,tavanın falan ama dediğin gibi bi kırmızılık yok...ayarları otomatikte hiç değiştirmedim...benim cihazda mı bi arıza var acabaBig Grin

neyse ben sattım gitti,şimdi siyah incimle mutluyum..

ihsan konuyla alakası yok ama aklıma ne geldi biliyormusun,geçen ay niğdede bor yoluna ayrılan yerde otobüs durakları var,orda arabayla kaldırıma çıkmam gerekti, (kaza olmuş yol kapalı idi ) otobüs durağının tam dibinden yola çıkarken,benim araba yan yatmasınmı Big Grin aşağı indim bir baktım kuyu gibi bir yere düşmüşüm,kapak arabanın ağırlığını taşıyamamış,10 kişi arabayı kaldırdık ta sağolsunlar kabus bitti yani,hiç unutmam o aklıma geldi,sanırım sizde niğde desiniz...

(hep telefon konuşulacak değil ya canım Big Grin

vay be ne macera:Dgeçmiş olsun, ben şu anda balıkesirdeyim üniversitede, 1 ay kadar oldu ben niğdeden geleliSmile

niğde merkezin alt yapısı pek iyi değil, hala oturmadı...bor, niğde merkezden daha eski yerleşim birimi olduğu için borda yol vs. bozukluğuna pek rastlanmazBig Grin

neyse niğdede bulunmuş biriyle sohbet çok güzel ama konuyu telef etmeden konuyu bi düzenleyim benBig Grin
Hemen Update başlıyom ama baya büyükmüş boyutu Big Grin

[Image: adszac3.jpg]
senin versiyon da baya eskiymiş Big Grin
şimdi sen aklıma soktun ben kullanyodum Big Grin
Pages: 1 2
Reference URL's