Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Isıl İşlemden Sonra Kulaklık Tanımıyor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Herkese selamlar öncelikle. Ben de bir Sx 1 kullanıcısıyım. Sizin bilgileriniz sayesinde çalışmayan telefonumu tamir ettirerek hayata döndürdük. Klasik mmi boarda ısıl işlemi ile. Big Grin Ancak bir sorun oluştuSad Isıl işlemden sonra, daha önce sorunsuz kullandığım orjinal stereo kulaklığı takıyorum ve cihazdan hiçbir tepki gelmiyor. Kulaklık işareti bile çıkmıyor. Nedeni nedir acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler...Smile
schöntürk Wrote:Herkese selamlar öncelikle. Ben de bir Sx 1 kullanıcısıyım. Sizin bilgileriniz sayesinde çalışmayan telefonumu tamir ettirerek hayata döndürdük. Klasik mmi boarda ısıl işlemi ile. Big Grin Ancak bir sorun oluştuSad Isıl işlemden sonra, daha önce sorunsuz kullandığım orjinal stereo kulaklığı takıyorum ve cihazdan hiçbir tepki gelmiyor. Kulaklık işareti bile çıkmıyor. Nedeni nedir acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler...Smile

sx1'in giriş soketinde bir problem olmuş gibi, usb kabloyu tanıyor mu telefon?
Hayır denemedin çünkü yok ve hala orjinal yazılım kullanıyorum
şarj oluyor allahtan ama radyo ve mp3 ten mahrum vaziyetteyim.
schöntürk Wrote:şarj oluyor allahtan ama radyo ve mp3 ten mahrum vaziyetteyim.
şarj çok ayrı bir olay sadece ilk 2 pini ilgilendiriyor soketteki, bence sen usb kablo ile dene; ayreten hemen bir modlu fw yükle, bak bakalım sx1'in ne marifetleri varmış Thumbup
schöntürk Wrote:Hayır denemedin çünkü yok ve hala orjinal yazılım kullanıyorum

Keşke Kablo Kopyalama İcat edilseydi Sana Bi Tane Yollardık, Çok Zor Bulunuyor Artık Smile

Geçmiş OLsun..
Reference URL's