Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 le 1 haftada max kaç msj çektiniz ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
beyler benim rekor 1017 Toungue
aşan varmı Shades
isteyen olursa ekran görüntüsü eklerim Smile
tuşların durumu nasıl merak ettim şimdi Smile
belki seni geçmiş olabilirim sx1 elimden düşmezdi sx1 ile msj yazmak ayrı bir zevk
ekran görüntüsünü bi alalım çağrıCool

bu arada kız arkadaş katsayısı haftalık mesaj sayısını etkiler niteliktedir desem yanılmış olmayacağım kanısında hissetmekten kendimi alamıyorumThumbup
fugitif95 Wrote:ekran görüntüsünü bi alalım çağrıCool

bu arada kız arkadaş katsayısı haftalık mesaj sayısını etkiler niteliktedir desem yanılmış olmayacağım kanısında hissetmekten kendimi alamıyorumThumbup

güzel bir edebiyatla birlikte cok doğru söyledin valla kız olunca insan'ın elinden telefon düşmüyor..
benim 1966 Smile

ekran görüntüsü ekleyeyim dicem de format attım tele Big Grin neyse artık bir sonraki rekorda ekleriz Big Grin
Ben Kesinlikle Seni Geçmişimdir Çağrı Smile 1000 Nedir ki?

Ama Nerden Bakacam Kaç Mesaj Gitmiş?
Ekran Görüntüsü Vereyim de Gözünüz MESSENGER Görsün Big Grin
gidenleri sıksık temizliyorum bu gelen kutusu ve tahmin edersinizki gelenden çok gden var Shades

[Image: 2580769,kantm.jpg]
jkomando Wrote:tuşların durumu nasıl merak ettim şimdi Smile

canavar gbi abi seni beni gömer Big Grin

fugitif95 Wrote:ekran görüntüsünü bi alalım çağrıCool

genel toplamda msjlaştıım hatun sayısı 4 Whistling

robotica Wrote:benim 1966 Smile

ekran görüntüsü ekleyeyim dicem de format attım tele Big Grin neyse artık bir sonraki rekorda ekleriz Big Grin

bekleriz abi benim bi haftalık bu haftada bi format yedii için tel saklıyamıyom fazla Toungue
Reference URL's