Merhaba arkadaşlar,
Sx1 normal swup modda açılabiliyo ama ne yazık ki bataryası neredeyse boş ve bi türlü tanıtamadım bilgisyara bu yüzden kendim fw atamıyorum. İstanbul Bahçelievler'deyim sx1ime fw atacak arkadaşa 1.5-2 gün giden orjinal bi batarya hediye edeceğim veya isterse işçiliğini karşılarım yeterki işimiz görülsün
saygılar...
not:satıyorum bölümündeki sx1imle karışmasın bu farklı makina
şarj sorunu yüzündenmi fw atamıyorsun,
eğer öyle ise pili açıktan şarj eden cihaz var,
hangi telefoncuya sorarsan sor vardır,
hertürlü bataryayı cihaz olmadan şarj eder 5 veya 10 milyon fiyatı
jkomando Wrote:şarj sorunu yüzündenmi fw atamıyorsun,
eğer öyle ise pili açıktan şarj eden cihaz var,
hangi telefoncuya sorarsan sor vardır,
hertürlü bataryayı cihaz olmadan şarj eder 5 veya 10 milyon fiyatı
Diğer Bataryanı Denemedin mi İki Bataryan Var Sanırım.
Artı Bence FW için Kimseye Bişey vermene gerek yok,
Çok zor bi iş değil, Sadece dikkatli olursan Sen de yaparsın.
Hangi FW yi Kurduğuna Karar Verdiysen Onunla İlgili (Firmware) Bölümden açıklamasını İyice Oku. Gerekirse FW yayınlayan arkadaşlarda, gerekse bende sana yardımcı olabiliriz.
İyi Paylaşımlar..
Tavsiyem : Cristal2f+ By NAdiren (Ben de kullanıyorum, memnunum)
bende trabzondanım varsa arkadaş rica ediyorum...
arkadaşlar nerde olduğunuz önemli değil biraz bilgi edinin okuyun bir kablo bir fw ile iş bitecektir gerçekten yapan için basit iş biraz dikkat biraz araştırma..
kendiniz yapabilirsiniz yapamıyorum diye ümitsizliğe kapılmak ona yenilmektir..
istemek başarmanın yarısıdır

öneride bulunan arkadaşlara teşekkürler ama sanırım yeterince açık olmamıış yanlış anlaşılmış.
benim yeterinci bilgim var zamanında her türlü fw ve patch atmışlığım var yeni bi üye de diilim bilgisayarımı ssattım ve vista olan bi bilgisayar aldım eski nickim de gitti kurmuş olduğum sx1 bağlantısı da. şu an sx1i bilgisayara tanıtamıyorum ya driver vistada çalışmıyor yada sanırım sx1 bozukken bilgisayar tanımıyor zaten tanıtsam fw çok basit atardım kendim

Vistada çalışmıyor sanırım.
telefonla ilgili bi sorun değil xp olan bi pcden at en iyisi
illegallll Wrote:öneride bulunan arkadaşlara teşekkürler ama sanırım yeterince açık olmamıış yanlış anlaşılmış.
benim yeterinci bilgim var zamanında her türlü fw ve patch atmışlığım var yeni bi üye de diilim bilgisayarımı ssattım ve vista olan bi bilgisayar aldım eski nickim de gitti kurmuş olduğum sx1 bağlantısı da. şu an sx1i bilgisayara tanıtamıyorum ya driver vistada çalışmıyor yada sanırım sx1 bozukken bilgisayar tanımıyor zaten tanıtsam fw çok basit atardım kendim
swup driver'ı vistaya uyumlu değil, xp bilgisayar olmalı, tek dert buysa internet cafede bile atabilirsin fw'yi

aynı anda yazmışız

jkomando Wrote:aynı anda yazmışız 

o zaman tek sorun bataryaları doldurmak

teşekkürler arkadaşlar
ny_west15 Wrote:bende trabzondanım varsa arkadaş rica ediyorum...
ben istanbuldayım kargoyla yollarsan atarım sorun deil

ama ares_61 trabzondaydı galba bi öm at istersen