Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sitemize ne oldu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sevgili arkadslar sx1 dostları sitede söyle bir dolastım va rolan linkleri bir gezdim gördüm ki linklerin bir cogu bozulmus ve kaynak olan sitelerden alınan programlar kaldırılmıs sizleri bunları yeni bastan olusturmaya koymaya davet ediyorum tum sx1 kardeslerine duyurulur...

Yazı boyutuna dikkat edelim : @cmert
ntkm72242 Wrote:sevgili arkadslar sx1 dostları sitede söyle bir dolastım va rolan linkleri bir gezdim gördüm ki linklerin bir cogu bozulmus ve kaynak olan sitelerden alınan programlar kaldırılmıs sizleri bunları yeni bastan olusturmaya koymaya davet ediyorum tum sx1 kardeslerine duyurulur...
aslında bu sitenin paylaşım yükünün bir elin parmakları kadar üyede olmasından (fugitif,cmert, activate, çağrı aklıma gelenler) kaynaklanıyor; herkes çorbada benim de tuzum olsun dese dediğin olmazdı!...
iste bende o yuzden boyle bır cagrıda bulundum ve simdi net basında o kırık lınklrın dogrusunu arıyorum insallah herkes buna destek olur
tabıkı kardesım oluruz elımızden gelenı yapmaya hazırız
Sömürücü Milletiz Abi....
Sö Mü Rü Cüüüüüü

Bedava ve emek sarfetmeden alınanlar bilgi çok tatlıdır. Big Grin
ama bedava somuruculuk sonucunda b sıtede kımse kalmayacak ole gozukuyo sonucu somuruculuk yerıen uretıcı olalım
Reference URL's