Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 BATARYA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
veeerrrr gazııı ğğğğıııııınnnnnnn...Toungue

yan sanayi bataryaya orijinal devre kartını baglarsan bi performans artısı saglayamazsın.ama gösterge sorununu çözmüş olursun...Wink

Bu arada saol ii dileklerin için.Eskişehir elektirk elektronik müh olucak galiba....Smile

diger bataryalarla yaptım sorun cıkmadı(1100)..N95 bataryasında da cıkmayacaktır...hem boyutları birebir tutuo...genişliği vs....
ıyı hayırlısı olsun cok guzel yerdır eskısehır bende kutahya okuyorum dumlupınar unıversıtesınde sık sık gıder gelırız eskısehıre tam bır ogrencı sehrıdır orası en kısa zamanda alıyorum n95 bataryası o zaman yada neopover marka bır batarya var sx1 ıcınde uretıyo forumdada rastladım yorumlarına ondan alıcam n95 e para yetmezse ogrencılık pahalı meslek cunku ınsallah hayırlısı olur senın ıcın
bataryayı yapmaya basladıgında herhangi bi sorunla karşılasırsan yada anlamadıgın bi yer olursa herzaman kapım acıktır...Wink Hatta bataryayı aldıgında haber verirsen daha fazla yardımcı olabilirim...Smile (Batarya bi kazaya kurban gitmedenToungue)
Bu arada n95 in yan sanayisini de bulabilrsin ama dikkat et 1000 mah den asagı olmasın...Ben de arastırmalara baslıorum...Sx1 bakımdaydı.Big Grin Bakımı bitmek üzere..Elim degmişken bataryayı da halledeyimBig Grin
Dedim ve yaptım...Hadi hayırlı olsun....Wink

http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=3917 Wink
Pages: 1 2
Reference URL's