SX1 de hala ısrar eden varsa yeni telefon aldığı yada alacağı halde çöpe atmak istemeyen varsa telefonunu mp3 player ,Flashdisk(mmc ile) gibi yan özelliklerle kullanmak isteyen varsa hala batarya bulmak mümkün.EN çok cektiğimiz sorundan dolayı batarya bulmak şu günlerde zorken satın alabileceğimiz site yada siteler var.
850 mAh lık SX1 batarya :
http://www.ceptopc.com
Burdada başka bi batarya Orjinal diyo ama sanmıyorum :http://www.remgsm.com.tr
şu linktende bu sitedeki 12 ytl lik bataryanın linki :
http://www.remgsm.com.tr/aksesuarlar.asp...istede+Ara
Almak isteyenlere haber amacıyla duyurulur.
banderas777
sx1 adına araştırmalarını sürdürüyosun tebrik ederim.
önemli değil ajan.gerçektende 3 ytl ye sx1 lcd ekranı var.bence batarya sıyla ekranı birlikte alın (14 YTL tutuyo)ben aldım hemen kargoladılar bataryası güzel yalnız.eski 3 yıllık bataryayı actım inceledim kömür olmuş iyice hafif sıvı olması gereken madde.SX1 bataryasını actım sonuna kadar bağımsızlık bildirgesi gibi 1 metre naylon gibi acıldı arasında kömür falan.

Sonuç ne peki?Batarya kaç gün gidiyor?
3 gün gidiyor ortalama.Valla kalitesiz dandik bir yansanayi ürünü değil bu batarya.Cok orjinal birseyde değil ama özenilerek performans vermesi için yapılmış diyebilirim.Full doldurdum ;şu an 24 saati gecti ama hala full.Markası neopower: Kimyası Lithium-polymer.ama Lithium-ion destekli.YAni sonradan eklenebilir sarj. yarımken faanda doldurabilirsin fakat .EN iyi prformansı bittikten sonra full doldurmakla alabilirsin.Bilmiyorum arkadaşlar ne düşünüyor.
Peki site güvenilir mi nasıl satın alabiliriz parayı nasıl ödüyoruz?Biraz bilgi verebilirmisin?
Yan sanayi bataryalarda şarj göstergesi hiç düşmüyor
tabiki güvenilir.devletten onaylı dijital imzalı siteleri aşağıdaki saklı haklarına bakarak anlayabilirsin.kredi kartı veya banka havalesi ile alabilirsin.(Siteye üye olup)
Şuanda kullandığın bataryanın durumu nasıl kaç saat oldu ve ne kadar kaldı?
valla sana garanti birşey söyleyim 48 saati çok rahat cıkarıyor.2 bucuk gün oldu ve 2diş kaldı şu an.sanırım yeterince açıklayıcı oldu.sen napıyosun alıyomusun.
Bu batarya 850 mAh lık değil mİ?Banka havalesi ile alcam ama baya pahalıya patlıcak.
bende ilk havale ile alcaktım 11 ytl idi batarya havale masrafı 23 ytl cıktı.Kredi kartıyla al.
arkadaşlar orjin 1000 mah nasıl bulabilirim acaba? yorumlarınızı bekliyorum...
hulk24 Wrote:arkadaşlar orjin 1000 mah nasıl bulabilirim acaba? yorumlarınızı bekliyorum...
ancak çıkma bulabilirsin...
Türkiye'de yok Avrupa'da var.Tanıdığınız akrabanız falan varsa Almanya'dan falan yazda geldi bak ,yazın size getirsin hemde ne 1000 i .bana 1200 lük geliyo orjinal siemens firmasının SX1 üretimi bittikten sonra ürettiği bataryadan.google a SX1 battery diye arattırın göreceksiniz süper bataryalar var yabancı sitelerde

blackor Wrote:Yan sanayi bataryalarda şarj göstergesi hiç düşmüyor
evet benim aldığım bataryada da böyle bir problem var. ilk açılışta 3 dakika kadar gerçek seviyeyi gösterip sonra birden fulleniyor.
Ben bu neopower da dahil olmak üzere pek çok yan sanayi bataryayı denedim.
Malesef hepsi sürekli full gösteriyor. Sonra piliniz bir anda bitiyor.
Arkadaşlar...Hepimizin Sx1 leri çok yıllık ve doğal olarak da bataryaları bitmiş durumda...Yan sanayi bataryalarda hem seviye sorunu yaşıyoruz hemde istediğimiz verimi alamıyoruz...
Kendimce birkaç deneme yaptım...orijinal bataryayi actıgınızda ufak bi devre kartı göreceksiniz...orijinal bataryadaki devre kartını pilden söküp diğer yan sanayi piline bağlayınca seviye problemi ortadan kalkıo....Ayrıca "satıcınızla görüşün..." hatası veren baytaryaların da düzeldiği görülüyor...Ama yan sanayi piller 750 mAh oldugundan dolayı yine de istediğim verimi alamıyom...
Geçenlerde aklıma bişi geldi...Su an piyasada cok bulunan N95 bataryalarını inceledim...1200 mAh...Ve Sx1 in orijinal bataryasından 200 mAh daha fazla...Bu da demek oluyor ki daha fazla pil ömrü..Voltaj değerleri de aynı...3.7 volt.
Yeni projem: yukarıdaki operasyonu n95 bataryasıyla yapmak...
Ama su aralar öss ye hazırladığım için hiç boş vaktim olmuo...Eger dediğimi anlayan ve bunu yapabilecek biri varsa sonucunu yazarsa sevinirim....

Yapan olmazsa da öss den hemen sonra bunu ben uygulayacagım...tahminen 4-5 gün giden bi batarya için sabırsızlanıorum...
Son 26 gün!!!....
Dua edin bu arada...

Danger bunu deneyipte sonuç almaman için hiçbir neden yok,
Ancak n 95 bataryasıda biraz pahalı ama
Birisine sx1 orjinal batarya ithal etmesi için bi öneride bulundum,
adamın eline geçer bana haber vericek, ve satışları gittigidor üzerinden yapacak, bakalım haber bekliyorum bende ondan, olmazsa kendi bataryamızı kendimiz yaparız bizde.
arkadaşlar bende yeni sx1 bataryası aldım 950 mah
dediğiniz gibi batarya sürekli full gösterip bitiyor yada kapatıp açınca yarıya düştüyse biraz sonra gene full gösteriyor batarya almayı düşünen arkadaşlara duyurulur . yan sanayi bataryalar bu kadar oluyor galiba dimmer programı sayesinde 3 gün kullanabiliyorum yoksa 2 gün anca idare eder
benım batarya 1000 lik ama suan sadece on saat gıdıyor hıç dokunulmazsa ıkı gun gıdıyor ıkı tane yan sanayı batarya var elımde arkadasın batarya projesını denıycem ama kac saatlık bır performans elde edebılırım onu bılmedıgım ıcın sımdılık bu ısı askıya alıyorum eger arkadas ne kadar bır performans elde ettıgını soylerse bunu deneyebılırım
1200 mAh olursa Tahminen 4 gün...Fazla kurcalamazsan 5 gün....
Bende denicem bu aralar. Sx1e bi ayar cekmem gerekio zaten.Öss nedeniyle cok boşladım keretayı.Ama mali yönden biraz sıkıntıda oldugumdan N95 btaryası almaya cıkamadım daha..
N95 bataryalarının fiyatları ne alemde bilenler var mı?(1200 mAh olanları)
o kadarda ucuk bır fıyatı yok aslında bu sorun uzerıne bır arastırma yaptım ve elli ıle atmıs arasında degısıyo tabıkı orjınalı bu fıyatlarda benım sana asıl sordugum soruda n95 ıle olan proje degıl sx1 orjınal bataryasından soktugumuz devre kartı ıle ılgılı olan bunu sx1 yan sanayı bır bataryada deneyınce performans nasıl oluyor suan elımde ıkı adet yan sanayı sx1 bataryası var sonuclarda acıklandı artık kac puan aldıysan hayırlı olsun da su ıse bı el atsan tum sx1 severler senden uygulamanı yapmanı beklıyor ve sonuclarını merak edıyor.
sen uygula basarılı ol kı tum sx1 tutkunları aynı yola cıksın sen bu ugurda uzun enerjı elde etme yolunda bır nefersın bunun gururu ıle haydı sarıl ıse basarılarını beklıyoruz ve senın basarının arkasından yuruyecegız