Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: n96 çıkmış yaw
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 01-_nokia_n96.jpg]

abi bu telefon mu diyeceğiniz bi alet herşeyi var. w-lan kızılötesi bluetooth,16 gb kendinden,32 gb kadar hafıza kartı desteği vs.. özellikleri bi sayfayı geçiyor tabi fiyatı da baya tuzlu ama dehşet...
daha n95 e iç geçririrken 96 sı haa..küstüm oynamıyorum yaws
bence tasarım olarak n95 in gerisinde kalmış Shifty
N95ten farklı olarak çok değişik özelliklere sahip bi cihaz değil, kulaklık girişi en tepede çok gıcık geldi bana...n82 ve n95 in karışımından oluşan hibrit bi telefonToungue

11 Şubat 2008'de Teknomag.com'un ana sayfasına N96'nın haberini ben eklemiştim. Okumak için TIKLAYIN.

Eklediğim bir önceki önceki N96 haberini okumak BURAYI tıklayın.
tuş takımları n95 ten daha ii bence n95 le mesaj işkence gbi bşi
sx1 bile daha rahat Toungue
tipten kaybediyor zaten..
950 mAh pil performansı iyi değil ..
bunlar telefon mu yaw yine n95 diyorum başka bşy demiyorum 6120 den sonra tabi ayrıca çakma N99i çıktı piyasalara güzel bşy geçen gün elime aldım inceleme fırsatım oldu hatta ihtiyaç duymadan tv izleme özelliği var anteni var elde taşınır televizyon...çift hat vs..
valla bilmem beyler bana gayet karizmatik geldi sx1 le vedalaşırsam ya 3310 ya bu Toungue
ya istiklala ya ölüm diyosun yani Toungue

cagri Wrote:valla bilmem beyler bana gayet karizmatik geldi sx1 le vedalaşırsam ya 3310 ya bu Toungue
3310 çok amaçlı ya her eve lazım Toungue
aman benim yavrunun kulaana gitmesin inada bindirince açılmıyo bile kerata Smile
nokya almakla tehdit ediyom yelkenleri suya indiriyo Laugh
Reference URL's