04-24-2008, 01:41 PM
sıcak ve dostça bir forum olarak tanıdım burayı ve ihtiyaçlarıma faydalı çözümler buldum. tüm forum yöneticileri ve paylaşımcı arkadaşlara teşekkür ederim. herkese MERHABA.
-Tuğba-

-Tuğba-

sx1 de diğer telefonlardan farklı.ama artık teknolojik gelişmeyi kaldıracak gücü kalmadı.ve yapılabilcek bütün geliştirmelr yapıldı.şimdiki durumdan daha ileri gidemeyeceği kesin.telefonumu değiştirdim.ama sx1 anı olarak duracak.Julia Wrote:bayanlar farklı şeyleri severlersx1 de diğer telefonlardan farklı.ama artık teknolojik gelişmeyi kaldıracak gücü kalmadı.ve yapılabilcek bütün geliştirmelr yapıldı.şimdiki durumdan daha ileri gidemeyeceği kesin.telefonumu değiştirdim.ama sx1 anı olarak duracak.

Julia Wrote:bayanlar farklı şeyleri severlersx1 de diğer telefonlardan farklı.ama artık teknolojik gelişmeyi kaldıracak gücü kalmadı.ve yapılabilcek bütün geliştirmelr yapıldı.şimdiki durumdan daha ileri gidemeyeceği kesin.telefonumu değiştirdim.ama sx1 anı olarak duracak.
gizli.ajan_sx1 Wrote:Julia Wrote:bayanlar farklı şeyleri severlersx1 de diğer telefonlardan farklı.ama artık teknolojik gelişmeyi kaldıracak gücü kalmadı.ve yapılabilcek bütün geliştirmelr yapıldı.şimdiki durumdan daha ileri gidemeyeceği kesin.telefonumu değiştirdim.ama sx1 anı olarak duracak.
Sx1'den Ayrıldın mı yani

cmert Wrote:ben bayan olsam sx1 kullanmazdım ama ... şöyle dallı güllü modelleri tercih ederdim
Julia Wrote:bayanlar farklı şeyleri severlersx1 de diğer telefonlardan farklı.ama artık teknolojik gelişmeyi kaldıracak gücü kalmadı.ve yapılabilcek bütün geliştirmelr yapıldı.şimdiki durumdan daha ileri gidemeyeceği kesin.telefonumu değiştirdim.ama sx1 anı olarak duracak.

Julia Wrote:bende severim öyle güllü dallı ama o zamanda çingene işi oluyo,telefon sade kullanışlı ve özellikli olacak.hatta symbian bile artık sıkmaya başladı bir sürü versiyon çıkarmış.her tele ayrı

cmert Wrote:şu yazdıklarına bakınca hayret ediyorum; symbian, versiyon falan ... bir bayan için fazla ilgili ve bilgilisin ya da benim tanıdığım bayanlarda bir cehalet sözkonusu
benim olayim kücüklügümden basliyor ondan olabilr.teknolojiyle 7 yasinda tanistim.ilkokul karne hediyesi olarak bir c64 hediye almistim.
gizli.ajan_sx1 Wrote:
Düşünmeye başladım acaba gerçekten bir bayan mı????
N99i demek!!!
,n99i evet tv,mp3,kulakliksiz radyo vs. ama kardesime verecegim.beni acmadi pek. fiyati cok uygun.ben 200,00 ytl.ye aldim.Julia Wrote:iltifat olarak aliyorumbenim olayim kücüklügümden basliyor ondan olabilr.teknolojiyle 7 yasinda tanistim.ilkokul karne hediyesi olarak bir c64 hediye almistim.

Julia Wrote:iltifat olarak aliyorumbenim olayim kücüklügümden basliyor ondan olabilr.teknolojiyle 7 yasinda tanistim.ilkokul karne hediyesi olarak bir c64 hediye almistim.
Julia Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:
Düşünmeye başladım acaba gerçekten bir bayan mı????
N99i demek!!!
caya beklerim,n99i evet tv,mp3,kulakliksiz radyo vs. ama kardesime verecegim.beni acmadi pek. fiyati cok uygun.ben 200,00 ytl.ye aldim.

nadiren Wrote:c64 yani commodore64!... kafa ayarı, kasetler, joystick parçalamalar, c64 dergisindeki yüzlerce satırlık basic kodlarını saatlerce girip, karşılığında sadece etrafı yanar döner ışıklarla çevrili "merhaba dünya" yazısını ekranda gördüğünüde mest olamalar!.. bunları yaşamış olamazsın ama Julia!...
anilarim canlandi simdi. benim ilk programim -adım64- olmustu. sohbet programiydi.sonra en sevdigim oyun -giana sisters- tı.birde muzik yapma programi bulmustum o da -protracker- dı
ne gunlerdi bee 
cmert Wrote:ss isteriz
gecenlerde bi commodore-amiga toparlamak istedim fiyatlari 500-750 ytl arasinda
gulermisin aglarmisin. tv atarileri de 8-16 bit 15 ytl 
gizli.ajan_sx1 Wrote:ilk elime aldığımda koskoca NOKİA yazısı ve N99i yazısı beni biraz şaşırttı doğrusu ve fiyatı
fakat sonradan sarmadı...insanın kendi teli gibisi yok(6120c:iphoto