Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: merhaba
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
sıcak ve dostça bir forum olarak tanıdım burayı ve ihtiyaçlarıma faydalı çözümler buldum. tüm forum yöneticileri ve paylaşımcı arkadaşlara teşekkür ederim. herkese MERHABA.Bye

-Tuğba-
rica ederiz.bizden de sizlere merhabaPopcorn
biz seni uzun zamandır tanıyoz ya merhaba biraz geç oldu galiba Smile
aramızda olman güzel Shades
hoş geldin teknomag'a... demek gerçekten sx1 kullanan bir bayan varmış!.. Big Grin
evet buna bende cooookkkkkkkkkk şaşırdım
gerçekten yaa bir bayanın elinde sx1 nasıl duruyordur acaba
benim bi arkadaş daha var kullanan Rolleyes
Hoşheldin...!

SX1 Sister Big Grin
Hoşgeldin aramıza Tuğba...

ben de 2 gün önce sınav salonunda bizim bölümün öğrencilerinden olan bir bayanın elinde siyah SX1 gördüm, soracaktım ama abes kaçar diye birşey demedim, çok güzeldi ama cihaz...Thumbup

Benim 2005te aldığım gri SX1'in kullanıcısı da bayandı, adam karısından izin alıp satmıştı banaBig Grin

Bayanlar seviyor galiba SX1'i...Rolleyes
sx1 sevilmezmi yahu Big Grin
bayanlar farklı şeyleri severlerSmile sx1 de diğer telefonlardan farklı.ama artık teknolojik gelişmeyi kaldıracak gücü kalmadı.ve yapılabilcek bütün geliştirmelr yapıldı.şimdiki durumdan daha ileri gidemeyeceği kesin.telefonumu değiştirdim.ama sx1 anı olarak duracak.
Julia Wrote:bayanlar farklı şeyleri severlerSmile sx1 de diğer telefonlardan farklı.ama artık teknolojik gelişmeyi kaldıracak gücü kalmadı.ve yapılabilcek bütün geliştirmelr yapıldı.şimdiki durumdan daha ileri gidemeyeceği kesin.telefonumu değiştirdim.ama sx1 anı olarak duracak.

Sx1'den Ayrıldın mı yaniblink
ben bayan olsam sx1 kullanmazdım ama ... şöyle dallı güllü modelleri tercih ederdim Toungue

Julia Wrote:bayanlar farklı şeyleri severlerSmile sx1 de diğer telefonlardan farklı.ama artık teknolojik gelişmeyi kaldıracak gücü kalmadı.ve yapılabilcek bütün geliştirmelr yapıldı.şimdiki durumdan daha ileri gidemeyeceği kesin.telefonumu değiştirdim.ama sx1 anı olarak duracak.
gizli.ajan_sx1 Wrote:

Sx1'den Ayrıldın mı yaniblink

onu emekli ettim ama halen bende. benim ilk renkli ekran telim olduğu için değerini bilen birine hediye edeceğm.

şimdi n99i aldım çinli malı Smile
cmert Wrote:ben bayan olsam sx1 kullanmazdım ama ... şöyle dallı güllü modelleri tercih ederdim Toungue

bende severim öyle güllü dallı ama o zamanda çingene işi oluyo,telefon sade kullanışlı ve özellikli olacak.hatta symbian bile artık sıkmaya başladı bir sürü versiyon çıkarmış.her tele ayrı Smile
şu yazdıklarına bakınca hayret ediyorum; symbian, versiyon falan ... bir bayan için fazla ilgili ve bilgilisin ya da benim tanıdığım bayanlarda bir cehalet sözkonusu Big Grin

Julia Wrote:bende severim öyle güllü dallı ama o zamanda çingene işi oluyo,telefon sade kullanışlı ve özellikli olacak.hatta symbian bile artık sıkmaya başladı bir sürü versiyon çıkarmış.her tele ayrı Smile
blink
blink
Düşünmeye başladım acaba gerçekten bir bayan mı????
N99i demek!!!blink
cmert Wrote:şu yazdıklarına bakınca hayret ediyorum; symbian, versiyon falan ... bir bayan için fazla ilgili ve bilgilisin ya da benim tanıdığım bayanlarda bir cehalet sözkonusu Big Grin

iltifat olarak aliyorum Smile benim olayim kücüklügümden basliyor ondan olabilr.teknolojiyle 7 yasinda tanistim.ilkokul karne hediyesi olarak bir c64 hediye almistim.Whistling
gizli.ajan_sx1 Wrote:blink
N99i demek!!!blink

caya beklerim Rolleyes ,n99i evet tv,mp3,kulakliksiz radyo vs. ama kardesime verecegim.beni acmadi pek. fiyati cok uygun.ben 200,00 ytl.ye aldim.
Julia Wrote:iltifat olarak aliyorum Smile benim olayim kücüklügümden basliyor ondan olabilr.teknolojiyle 7 yasinda tanistim.ilkokul karne hediyesi olarak bir c64 hediye almistim.Whistling

c64 yani commodore64!... kafa ayarı, kasetler, joystick parçalamalar, c64 dergisindeki yüzlerce satırlık basic kodlarını saatlerce girip, karşılığında sadece etrafı yanar döner ışıklarla çevrili "merhaba dünya" yazısını ekranda gördüğünüde mest olamalar!.. bunları yaşamış olamazsın ama Julia!... Big Grin
ss isteriz Toungue

Julia Wrote:iltifat olarak aliyorum Smile benim olayim kücüklügümden basliyor ondan olabilr.teknolojiyle 7 yasinda tanistim.ilkokul karne hediyesi olarak bir c64 hediye almistim.Whistling
Julia Wrote:
gizli.ajan_sx1 Wrote:blink
N99i demek!!!blink

caya beklerim Rolleyes ,n99i evet tv,mp3,kulakliksiz radyo vs. ama kardesime verecegim.beni acmadi pek. fiyati cok uygun.ben 200,00 ytl.ye aldim.

ilk elime aldığımda koskoca NOKİA yazısı ve N99i yazısı beni biraz şaşırttı doğrusu ve fiyatıSwoon
fakat sonradan sarmadı...insanın kendi teli gibisi yok(6120c:iphotoSmile
nadiren Wrote:c64 yani commodore64!... kafa ayarı, kasetler, joystick parçalamalar, c64 dergisindeki yüzlerce satırlık basic kodlarını saatlerce girip, karşılığında sadece etrafı yanar döner ışıklarla çevrili "merhaba dünya" yazısını ekranda gördüğünüde mest olamalar!.. bunları yaşamış olamazsın ama Julia!... Big Grin

mukemmel bir anlatim olmusSmile anilarim canlandi simdi. benim ilk programim -adım64- olmustu. sohbet programiydi.sonra en sevdigim oyun -giana sisters- tı.birde muzik yapma programi bulmustum o da -protracker- dı Smile ne gunlerdi bee Smile
cmert Wrote:ss isteriz Toungue

eskiciye vereli 10 sene den fazla oldu. simdi P4 üm var istersen onun ss ini vereyim Smile gecenlerde bi commodore-amiga toparlamak istedim fiyatlari 500-750 ytl arasinda Smile gulermisin aglarmisin. tv atarileri de 8-16 bit 15 ytl Smile
gizli.ajan_sx1 Wrote:ilk elime aldığımda koskoca NOKİA yazısı ve N99i yazısı beni biraz şaşırttı doğrusu ve fiyatıSwoon
fakat sonradan sarmadı...insanın kendi teli gibisi yok(6120c:iphotoSmile

valla ne yalan soyliyim. benide acmadi dun kardesime verdim. Smile
Pages: 1 2
Reference URL's