Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TV Kartı Driverı sorunu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Philips TV Tuner FM 878 tv yazıyodu ekran kartını üzerindeki model no'sunda internette aramama rağmen herhangi bir driver bulamadım lütfen bana yardım edin
FlyVideo 98 diye tahmin ediyorum

[download=Fly]http://www.lifeview.com.tw/drivers/dis_continued/flyvideoII_98/LR90LV10400.zip[/download]
Eger tv kartın Flyvideo 98 ise ve xp yukluyse bazı makinalarda calısmıyor irq leri cakısıyor imkanın varsa elindekini satıp bir ust modelini almanı oneririm
ben tam olarak bu işlerden anlamadığım için Flyvideo 98 n'oluyo bilmiyorum ama kartın üzerinde philips ve teppro dışında bide"tv tuner fm 878 tv" dışında birşey yazmıyo kutusu falanda yok
Philips TV Tuner FM 878 Zamanında AverMedianin, Flyin Incanin ve adini unuttugum birkac firmanin daha kullandigi bir cipset. Buna gore hangi marka kart oldugunu soylemek zor. Sirayla hepsini yukle biri tutar diyecem ama her defasinda makinene format atman gerekebilir. Surucu ve codecleri mutlaka çakışır
bilgisayar ekranında bilgisayar resmi üzerine sağ klik özellikler---donanım---aygıt yöneticisi---tıkla pencere açılacak.oradan ses video oyun kumandası yazısını tıkla alt kategorilerde .... dvb auidio controller yazısını bul....noktalı bıraktığım yerdeki yazı senin tv kartının firması. o isme göre driver bul..www.driverguide.com...saygılar.işallah işini görür.
3673 Wrote:ben tam olarak bu işlerden anlamadığım için Flyvideo 98 n'oluyo bilmiyorum ama kartın üzerinde philips ve teppro dışında bide"tv tuner fm 878 tv" dışında birşey yazmıyo kutusu falanda yok
kartı pc'den çıkar resmini çek buraya resmini koy, bilenler yardımcı olur
Bencede arşive baka birkaç bilgi veririz Big Grin
Reference URL's