Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 ciler İmdat...! :D
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sx1 im Yaklaşık Omuz Seviyesinden Yere Düşmesi Sonucu şimdi ;

-Açılırken veya Açıldıktan Sonra Kilitleniyor.
-Pil Şarz Edilemiyor.
-Açılsa Bile Kullanırken Çoook Yavaş İşlem Yapıyor.

MMI falan Olabilirmi?

Önerisi Olan?
Şimdiden Teşekkürler...
benimki 3. kattan düşmüştü Smile kasa daalmıştı topladm çalıştı
ama hiç bi fikrim yok abi vidaları felan sıkmayı denedinmi belki bi oynama vardır ?
Kasayı Açıp Baktım Herhangi Bişey Göremedim.
Parçalar Yerliyerinde. Tekrar Topladım...

Telefon Düştü Ama Benim Canım Yandı Sanki Yaa Big Grin
benimkini bi takoz(6600) sahibi atmıştı elimden zor aldılar Whistling
benimki sürekli yavaş çalışıyo 144'te abi bilmiyom seninkinin hızı nasıldı blink
Benimkide çok yavaş Sad
blackor Wrote:Benimkide çok yavaş Sad

Yavaşlık Konusu OverClock (SX1 Speed) ile alakalı değil, Yere Düştükten Sonra Böyle Oldu Şu an 120 veya 144 Mhz. se Çalıştığını Hiç Sanmıyorum. Zaten Açılmıyoda Sorry
Geçmiş olsun activate...İnşallah yaptırırsın...
abi güvendiin bi tamirciye git derim ozman Sad
yeni mmı bulabilirsen bi dene sorun orda ise belli olurWink
kardeslerım ıslemcı hızını 120 mhz ye alın ben ole kullanıyorum gayet saglılı ve hızlı 144 mhz de calıstırdıgım zaman mmı nın ısındıgını fark edıyorum
volki-ceza Wrote:kardeslerım ıslemcı hızını 120 mhz ye alın ben ole kullanıyorum gayet saglılı ve hızlı 144 mhz de calıstırdıgım zaman mmı nın ısındıgını fark edıyorum

İyi de Cihaz Yere Düştü Big Grin
bak kardesım onun mmı da veya soketınde bı sorun olabılır genellıkle onlardan yapıyo catlama falan vardın mmı nın ana karta takıldı sokette onları bı kontrol et olmassa mmı bı ısıt kendıne gelır
aynı sorun bende var flash arızası yaptıramadım kutusunda yatıyor telefon :/
sx1mania_38 Wrote:aynı sorun bende var flash arızası yaptıramadım kutusunda yatıyor telefon :/

benm yatan bi sx1'im olucak ve onu öyle izlicemblink
bozuk sx1 alırım yine yaparım!
bazen açıp bazen açmaz nasıl oluyor onu anlamadım, bozuksa hiç açmasın onu bilelim Big Grin
benimki açılışta enerji destei istiyo şarza takıp açıyosun şarzdan çıkınca bitene kadar devam Toungue
Götürdük Tamirciye Bakalım Ne Olacak Bekliyoruz Sad
Reference URL's