Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: ! Ödüllü yarışma ! En Güzel Masaüstü Yarışması
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
ben kazansam sadece batarayayı ve süpriz ödülü alırdım Smile

4 sx1 var ikisinin bataryası yok yahu Sad
julia nın masaüstü basit ve hiç hoşuma gitmeyen basit bir program sayesinde bu şekildedir arşivimde bulabilirsem sizinle paylaşıcam... Wink
cmert Wrote:oyumu başka bir arkadaşımıza vermiştim ama @Julia nın kazanmasına sevindim.kendisi çok cömert bir üyemiz, ki daha önce de bunu ispatlamıştı Thumbup
bir de moderatörlüğümün iptalini istiyor, yeni bir yarışma talep ediyorum Toungue

teşekkür ederim Shy sen iyi bir MODMINISTER sın Wink ben öyle bişey istemedim.
senol_1234 Wrote:julia nın masaüstü basit ve hiç hoşuma gitmeyen basit bir program sayesinde bu şekildedir arşivimde bulabilirsem sizinle paylaşıcam... Wink

gizlimiz saklımız yok tabiki program ve programın adı REAL DESKTOP. müsait bir zamanda fulll olarak paylaşırz.iphoto
Julia Wrote:
senol_1234 Wrote:julia nın masaüstü basit ve hiç hoşuma gitmeyen basit bir program sayesinde bu şekildedir arşivimde bulabilirsem sizinle paylaşıcam... Wink

gizlimiz saklımız yok tabiki program ve programın adı REAL DESKTOP. müsait bir zamanda fulll olarak paylaşırz.iphoto
full sürüm mü dedi biri, burada Smile))

Real desktop:
[Image: 30935-w400.jpg]
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]

Düşüncene saygı duyuyorum fakat söylemeden geçemicem
herkesinki sonuçta basit bir program sayesinde şekillenmiyor mu?
bize kalan o programlar arasında zevkimize hoşumuza gideni seçmek değil mi?
Saygılar
nadiren Wrote:full sürüm mü dedi biri, burada Smile))

Real desktop:
[Image: 30935-w400.jpg]
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]

bana iş bırakmamışın. Rolleyes
@Nadir Teşekkürler...

@Julia Hediyeleri Aldınmı Özelden Görüşelim... Big Grin Senle Anlaşacaz...
yoğunluğumdan dolayı kargoya bugün verebildim
Julia'dan özür dilerim Shy
Frank Wrote:yoğunluğumdan dolayı kargoya bugün verebildim
Julia'dan özür dilerim Shy

est.çok önemli değil. işinden gücünden oılma bunun için.
Activate Wrote:@Nadir Teşekkürler...

@Julia Hediyeleri Aldınmı Özelden Görüşelim... Big Grin Senle Anlaşacaz...

sen önce a-500 1mb. yolla bana bakim Big Grin
Kargoyu Gönderdim. Mesajla Adresimi Yolladım Parçayı Yolarsın Ok.? Big Grin
@Julia kargoyu aldın mı ?
merak ettim.
nerelerdesin ?
yoksa hediyeleri beğenmedin mi Sorry
@Julia hediyeleri alıp yurt dışına kaçtı Yahoo
Frank Wrote:@Julia hediyeleri alıp yurt dışına kaçtı Yahoo

evet artık açıklama vakti geldi........
Julia+Hediyeleri ben kaçırdım Julia elimde tabikide sx1de..sx1'in bi parçası bozuk mu demiştiniz onuda yollayın salıveriyimBig Grin Big Grin Big Grin
Frank Wrote:@Julia kargoyu aldın mı ?
merak ettim.
nerelerdesin ?

geldim geldim... evet kaçtım ama yurt dışına değil izine çıktım. malum yaz ayı Smile hediyeler çok güzel.özellikle kupa çok makbule geçti. eskisinin kulpu kırılmıştı.(bu arada bana hepsi eşantiyon gibi geldi Big Grin ) tekrar teşekkür ederim.
Julia Wrote:
Frank Wrote:@Julia kargoyu aldın mı ?
merak ettim.
nerelerdesin ?

geldim geldim... evet kaçtım ama yurt dışına değil izine çıktım. malum yaz ayı Smile hediyeler çok güzel.özellikle kupa çok makbule geçti. eskisinin kulpu kırılmıştı.(bu arada bana hepsi eşantiyon gibi geldi Big Grin ) tekrar teşekkür ederim.

dostum ne bekliyodun altından kupamı ? Toungue
Pages: 1 2
Reference URL's