çok hata yaptım yaa...adam w810i getirmemek için neler yaptı..bunun dışında birde 5310 music telefonunu önerdi keşke onu alsaydım hiçyoktan nokia..şimdi bunu vermeye kalkıyorum 200'e alıyorlar..anlaşılan bir süre kullanıcam ilerde tekrar nokia'ya dönücem kafaya koydum!
gizli.ajan_sx1 Wrote:çok hata yaptım yaa...adam w810i getirmemek için neler yaptı..bunun dışında birde 5310 music telefonunu önerdi keşke onu alsaydım hiçyoktan nokia..şimdi bunu vermeye kalkıyorum 200'e alıyorlar..anlaşılan bir süre kullanıcam ilerde tekrar nokia'ya dönücem kafaya koydum!
sanki biraz erken konuşmuşum burda!Dün akşamki olayı anlatayım dayı oğlunda K750 vardı servise yollamış yapamamışlar yerine W810i yollamışlar üzerinede 80 ytl almışlar...bende S500'ü alırken gözüm bu telde kalmıştı..
dün akşam biraz inceledim benim S500 yerine bunu istememin nedenlerine baktım küçük olması otomatik netleme olması radyosu olması Walkman teli olması vs..
w810i yi elime alınca direk sağlamlık tuş takımı elime oturuşu kullanılabilirlik ön plana çıktı
sonra aynı noktadan iki telefonla resim çektim resimleri karşılaştırdığımda W810i beni gerçekten yanılttı...resim farklılıkları acayip ya S500 çok parlak canlı diğeri soluk bir resim acaba fark şu olabilir mi?benmki 1-2 haftalık W810i 2-3 aylık tel..
müzik karşılaştırması yaptığımda ise W810i yine beni yanılttı hemde felaket yanılttı..gerçekten çok az duyulmayan bir sesi var kulaklık seside öyle denilebilir yada ayarları yapılmamış olabilir bakmadım ama S500 yanında söndü kaldı S500'ün sesi çok canlı bass tiz gayet güzel..
sonuç:incelemeler sonucu S500 daha ağır bastı hala değiştirme fırsatım var nede olsa tel yabancıda değil..ama kamerası kafamı çok karıştırdı seside..S500'le yola devam gibi S500'den memnun kalmaya başladım
evet demiştin kullandıkça sevmeye başladık kamerası olsun sesi olsun ekolayzır ayarlarını buldum yaptım sesi mükemmel yükseldi msj yazımı felan olsun kenarındaki ışıkları olsun sevdirdi kendisini kerata bi süre kullanırım gibi