06-23-2008, 11:56 AM
Pages: 1 2
06-23-2008, 12:27 PM
Ahanda şimdi buraya yazıyom bu teller maksimum 3-4 ayları kaldı 2009 a girmeden hepsi ortalıktan kalkıcak... Son günlerde çin telefonları satan yerlere baskınlar yapılıyor... Satan yerlere minimum 1000,00 YTL den başlayan cezalar veriliyor... Sizce nokia'nın samsung'un LG'nin bi telefona TV gidi özellikler koyma teklojisi yokmu tabiki var nie koymuyolar nie nokia çift sim kartlı tel yapmıyo bunların bi sebebi var.... öncelikle belki dikkatinizi çekmiştir radyosu olan cihazların üzerinde TRT bandrolu vardır bu ne demek ekstra nokia'nın ödediği frekans vergisi bi de bu vergiye televizyon eklenirse sizce telefon fiyatları ne kadar artar ? Akıllı olmakta fayda var derim.... Çin kimki? telefon yapıyo nokiadan daha çok satıyo samsungdan daha çok satıyo Yine tekrarlıyorum AKILLI olmakta fayda var
... Mutlu Günler...
... Mutlu Günler...06-24-2008, 10:52 AM
нα¢кєяℓу senin şu fikirlerine gerçekten katılıyorum nokia nasıl çıkarmıyorsa bu işi bunda bir iş vardır ama sende içimizi iyice kararttın ya gerçekler acıymış demekki ya burdaki telciler nasıl satıyor garantili faturalı anlamadım ya
06-24-2008, 11:31 AM
Sen aldığım o faturayı bi muhasebeciye felan yada maliyeye bi kontrol ettir bakalım gerçekmi ? 
+ O satanlar bakalım ne zmana kadar satabilecekler
sen hiç o telefonları garantiye gidenini gördünmü ? Gördüysen sor bakalım adama telefon kaç ayda gelmiş yada gelmişmi ?

+ O satanlar bakalım ne zmana kadar satabilecekler

sen hiç o telefonları garantiye gidenini gördünmü ? Gördüysen sor bakalım adama telefon kaç ayda gelmiş yada gelmişmi ?

06-24-2008, 12:02 PM

06-25-2008, 12:40 PM
pek Bi gülüyon sen
az önce bi aadam geldi anycool cep telefonu var (Çin malı
) ekranı kırılmış abi kaça yapıyorsunuz dedi benim toptancıyı aradım abi 95$ sana gelişi var dedi
adamda yapma abi telefon kaç para dedi...
ben de aynen o telefon nie ucuz zannediyon dedim
adam bi bozuldu 
az önce bi aadam geldi anycool cep telefonu var (Çin malı
) ekranı kırılmış abi kaça yapıyorsunuz dedi benim toptancıyı aradım abi 95$ sana gelişi var dedi
adamda yapma abi telefon kaç para dedi...
ben de aynen o telefon nie ucuz zannediyon dedim
adam bi bozuldu 
06-25-2008, 01:13 PM
Bunları bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim gerçekten bu telefonlara para verilmemesi gerektiğini öğrettin,arkadaşın birinde de 6680 var 150 liraya veriyo telefon temiz baktım..ama S500 den ona geçmekte olmaz sanki
06-25-2008, 01:15 PM
İlginç bozuldu mu çöpe atılan cinsten 

06-25-2008, 01:18 PM
Şu motorolanın rokr e6 modeli hakkında ne düşünürsünüz
bana hoş geldi fakat tuş takımı olmayan bir telefonu kullanmak zor gelecek sanırım
bana hoş geldi fakat tuş takımı olmayan bir telefonu kullanmak zor gelecek sanırım06-25-2008, 01:59 PM
baktım gerçekten tuş takımı yok gibi ne anladım o telden ya ama Ipod olarak kullanılabilir
motorola uzak kaçıyo bana

motorola uzak kaçıyo bana
06-25-2008, 02:58 PM
sonunda anlatabilim alınmaz o telefonlar die
+ s500 dende 6680 e geçilmez boş ver kalsın ...
+ s500 dende 6680 e geçilmez boş ver kalsın ...
06-25-2008, 05:24 PM
bu S500'ede alıştım ya gözüm kapalı msj yazmaya başladım
ilk gün adımı bile yazamıyodum gerçekten
kamerasınada alıştım dış çekimleri çok kaliteli 6120'den daha kaliteli bana göre seside ona göre güzel..şimdilik bununla devam edicem
-tabi bu arada hediye bi anycool bekliyom hadi hayırlısı
ilk gün adımı bile yazamıyodum gerçekten
kamerasınada alıştım dış çekimleri çok kaliteli 6120'den daha kaliteli bana göre seside ona göre güzel..şimdilik bununla devam edicem-tabi bu arada hediye bi anycool bekliyom hadi hayırlısı
06-25-2008, 06:04 PM
Bizim oralarda bi söz var
BELEŞ mal baldan tatlıdır
bozulmu at çöpe
BELEŞ mal baldan tatlıdır

bozulmu at çöpe
06-25-2008, 07:05 PM
yaw niye çöpe atim takoz gibi bşy bi özellik bozuldu mu diğerini kullan o da olmadı herşeyi bozulursa cebinde dursun illa lazım olur iyi kafa yarılır

06-26-2008, 12:03 PM
gizli.ajan_sx1 Wrote:yaw niye çöpe atim takoz gibi bşy bi özellik bozuldu mu diğerini kullan o da olmadı herşeyi bozulursa cebinde dursun illa lazım olur iyi kafa yarılır
veya kamyonun varsa takoz

Pages: 1 2