Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Anycool T808
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Evet Anycool menü ve diğer özellikleri ile kullanışlı kameradan bir beklentim yok zaten
Ahanda şimdi buraya yazıyom bu teller maksimum 3-4 ayları kaldı 2009 a girmeden hepsi ortalıktan kalkıcak... Son günlerde çin telefonları satan yerlere baskınlar yapılıyor... Satan yerlere minimum 1000,00 YTL den başlayan cezalar veriliyor... Sizce nokia'nın samsung'un LG'nin bi telefona TV gidi özellikler koyma teklojisi yokmu tabiki var nie koymuyolar nie nokia çift sim kartlı tel yapmıyo bunların bi sebebi var.... öncelikle belki dikkatinizi çekmiştir radyosu olan cihazların üzerinde TRT bandrolu vardır bu ne demek ekstra nokia'nın ödediği frekans vergisi bi de bu vergiye televizyon eklenirse sizce telefon fiyatları ne kadar artar ? Akıllı olmakta fayda var derim.... Çin kimki? telefon yapıyo nokiadan daha çok satıyo samsungdan daha çok satıyo Yine tekrarlıyorum AKILLI olmakta fayda var Wink ... Mutlu Günler...
нα¢кєяℓу senin şu fikirlerine gerçekten katılıyorum nokia nasıl çıkarmıyorsa bu işi bunda bir iş vardır ama sende içimizi iyice kararttın ya gerçekler acıymış demekki ya burdaki telciler nasıl satıyor garantili faturalı anlamadım ya
Sen aldığım o faturayı bi muhasebeciye felan yada maliyeye bi kontrol ettir bakalım gerçekmi ? Big Grin

+ O satanlar bakalım ne zmana kadar satabilecekler Big Grin

sen hiç o telefonları garantiye gidenini gördünmü ? Gördüysen sor bakalım adama telefon kaç ayda gelmiş yada gelmişmi ? Wink
Big GrinBig GrinBig Grin
pek Bi gülüyon sen Big Grin

az önce bi aadam geldi anycool cep telefonu var (Çin malı Big Grin) ekranı kırılmış abi kaça yapıyorsunuz dedi benim toptancıyı aradım abi 95$ sana gelişi var dedi Big Grin adamda yapma abi telefon kaç para dedi... Big Grin ben de aynen o telefon nie ucuz zannediyon dedim Big Grin adam bi bozuldu Big Grin
Bunları bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim gerçekten bu telefonlara para verilmemesi gerektiğini öğrettin,arkadaşın birinde de 6680 var 150 liraya veriyo telefon temiz baktım..ama S500 den ona geçmekte olmaz sanki
İlginç bozuldu mu çöpe atılan cinsten Smile
Şu motorolanın rokr e6 modeli hakkında ne düşünürsünüz Smile bana hoş geldi fakat tuş takımı olmayan bir telefonu kullanmak zor gelecek sanırım
baktım gerçekten tuş takımı yok gibi ne anladım o telden ya ama Ipod olarak kullanılabilirBig Grin
motorola uzak kaçıyo bana
sonunda anlatabilim alınmaz o telefonlar die Big Grin

+ s500 dende 6680 e geçilmez boş ver kalsın ...
bu S500'ede alıştım ya gözüm kapalı msj yazmaya başladımBig Grin ilk gün adımı bile yazamıyodum gerçektenBig Grin kamerasınada alıştım dış çekimleri çok kaliteli 6120'den daha kaliteli bana göre seside ona göre güzel..şimdilik bununla devam edicem
-tabi bu arada hediye bi anycool bekliyom hadi hayırlısı
Bizim oralarda bi söz var

BELEŞ mal baldan tatlıdır Big Grin

bozulmu at çöpe
yaw niye çöpe atim takoz gibi bşy bi özellik bozuldu mu diğerini kullan o da olmadı herşeyi bozulursa cebinde dursun illa lazım olur iyi kafa yarılırBig Grin
gizli.ajan_sx1 Wrote:yaw niye çöpe atim takoz gibi bşy bi özellik bozuldu mu diğerini kullan o da olmadı herşeyi bozulursa cebinde dursun illa lazım olur iyi kafa yarılırBig Grin

veya kamyonun varsa takoz Wink
Pages: 1 2
Reference URL's