http://www.paylasimsepeti.com/televizyon...95221&
arkadaşlar bu telefon hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum..biliyorsunuz Türkiye'de tv'li teller arttı buda onlardan bir tanesi..bugün kullanma fırsatım oldu bi arkadaştaydı bazı özelliklerine çok şaşırdım..
benm telle takas önerdim kabul etti,biraz araştırayım dedim google yazdım bikaç yerde çıktı özellikler yazılanlar gibi fakat birtek kamerası yazılanlarla uyuşmuyor..bilgisi olan eline alan var mı?takas etsem nasıl olur?
-telefonun sesi 1+1 gibi

-radyo sesi 2+1

(hemde antensiz çalışıyor..)
-kamerası kötü çekilen resimlere ancak telde bakılır..
-ekranı mükemmel LCD gibi

Bende bu aralar bu telefonları çok fazla araştırıyorum almak istiyorum fakat garantili olarak almak istiyorum hepsiburadada var en kısa zamanda almak istiyorum.Kamerası vga yani kötü ekran ve ses kalitesi süper piyasadaki tüm telefonlardan daha fazla ses var.Takas et pişman olmazsın ama herhangi bir sorun çıktığında tamiri için uğraşabilirsin.
Şahsen kabul etmezdim. Çalışır vaziyetteyken iyi de yazılımsal, donanımsal bir problem olduğunda cihaza kim destek verecek ?
elindeki cihazdan ne kadar memnun olmasanda arkasında SE güvencesi var.
blackor Wrote:Bende bu aralar bu telefonları çok fazla araştırıyorum almak istiyorum fakat garantili olarak almak istiyorum hepsiburadada var en kısa zamanda almak istiyorum.Kamerası vga yani kötü ekran ve ses kalitesi süper piyasadaki tüm telefonlardan daha fazla ses var.Takas et pişman olmazsın ama herhangi bir sorun çıktığında tamiri için uğraşabilirsin.
öncellikle teşekkürler.
eğer almayı düşünüyorsan bu model garantili satılıyor..dediğin kamerası vga sesi n73 ten fazla ve kaliteli diyebilirim..
cmert Wrote:Şahsen kabul etmezdim. Çalışır vaziyetteyken iyi de yazılımsal, donanımsal bir problem olduğunda cihaza kim destek verecek ?
elindeki cihazdan ne kadar memnun olmasanda arkasında SE güvencesi var.
kabul etmeme nedenin arkasında destek olmaması mı?yani garanti mi?yoksa yazılımsal donanımsal destek mi?program oyun vs..bu telin garantisi var da ondan yani..
Garantili almak mantıklı ama takas işini bilemem kamerasını göz önünde bulundurarak düşünmek lazım
blackor Wrote:Garantili almak mantıklı ama takas işini bilemem kamerasını göz önünde bulundurarak düşünmek lazım
Bu akşam eve girdiğimden beri bu takas işini düşünüyorum zaten!SE'dan herşeyi feda edebilirim kamerayıda gözden çıkardım,ondaki ses ve radyo yeter diye düşünüyorum bide belki ilerde ikinci hattı alırsamda aynı anda kullanabilirim die düşündüm fakat azönce araştırmalarım sonucu sessiz moda alınmıyomuş..ama ne kadar doğru bilmiyorum çünkü kamerasınada 2mp yazmışlar ama öyle değil..teli kullanan arkadaş yan komşu zaten tekrar incelicem
işletim sistemi en azından java yı destekliyor mu ? bir sorun çıktığında muhattap bulabilecek misin, yedek parça vs. temin edebilecek misin ? bence s500 veripte adı sanı duyulmamış bir markanın ürünü alınmaz.yine de sen bilirsin, şahsi fikrim bu.
gizli.ajan_sx1 Wrote:kabul etmeme nedenin arkasında destek olmaması mı?yani garanti mi?yoksa yazılımsal donanımsal destek mi?program oyun vs..bu telin garantisi var da ondan yani..
cmert Wrote:işletim sistemi en azından java yı destekliyor mu ? bir sorun çıktığında muhattap bulabilecek misin, yedek parça vs. temin edebilecek misin ? bence s500 veripte adı sanı duyulmamış bir markanın ürünü alınmaz.yine de sen bilirsin, şahsi fikrim bu.
gizli.ajan_sx1 Wrote:kabul etmeme nedenin arkasında destek olmaması mı?yani garanti mi?yoksa yazılımsal donanımsal destek mi?program oyun vs..bu telin garantisi var da ondan yani..
Fikrin güzel cmert gerçekten mantıklı düşünüyorsun bende bunları düşündüm ama SE alarak bi saçmalık yaptım battı balık yan gider hesabına bi saçmalık daha yapmak istiyorum..
javayı destekliyor mu bilmiyorum ama muhattap olabileceğim herhangi biri yok ama bizim burdaki telciler aynısını satıyorlar ve adı baya duyulmuş bir tel..yedek parçaya gelince bugun bir tane şarj aleti aldık 25ytl ye yani parçaları piyasaya düşmüş biraz pahalı o kadar..
Kardeşim sana tek tavsiyem anycool alma.... 1 ay imei garantisi var 1 aydan sonra elinde patlama garantisi var.. televizyon ve sesi hoşuna gitiyse Superfone var SF9090 modeli hemde 2 yıl garantisi vaqr ve servisleri çok ii en fazla 3 günde telefonu teslim dediyorlar ...
justme Wrote:Kardeşim sana tek tavsiyem anycool alma.... 1 ay imei garantisi var 1 aydan sonra elinde patlama garantisi var.. televizyon ve sesi hoşuna gitiyse Superfone var SF9090 modeli hemde 2 yıl garantisi vaqr ve servisleri çok ii en fazla 3 günde telefonu teslim dediyorlar ...
Alla alla..valla beni çok şaşırttın şimdi..
bizim burda satılanlar 2 yıl firma garantili ve gerçekten çok fazla satıyor birde ben bu teli elden alıcam o yüzden tercihim..bide bunu alacağım arkadaş 3 aydır kullanıyor bir problem yok bundan öncede başka bir marka vardı elinde tv'li ilk bir ayında uyarı geldi imei için..bunu 3 aydır kullanıyor herhangi bşy gelmedi..bak şimdi korkuttun beni!
Superfone SF9090
-bu modelede baktım netten biraz güzelmiş ama bunu buralarda bulabilir miyim acaba?bide benm telle takasa girmezler bence..benmkinin jelatini üstünde daha ama bilmem ki ne derler?
dostum ben bu piyasanın içindeyim sorun yok dielerde bile en azından 10 tane sorun çıkartırım sana ve bunu sende çıkartırsın...

ayrıca firma garantisi diyolarda hangi firma garanti veriyo sadece satan kişi 1 ay imei garantisi veriyo arızalandımı yapcak bişi yok telefoncuya getircen ayrıca bi şarj aleti bozulsa 15YTL bi şarj aleti örneğin sf9090 da kulaklık ve şarj girişi e250 ile aynı 3-4 lira bişi ... senin telide 170e takasta sayabilirler... daha fazlasını da bekleme derim

kararını verdiğinde haber ver ben sana her türlü yardımcı olurum...

Peki her şeyi göze alarak telefonu almaya karar versek piyasadaki en iyi tv li hangisi ?
justme Wrote:dostum ben bu piyasanın içindeyim sorun yok dielerde bile en azından 10 tane sorun çıkartırım sana ve bunu sende çıkartırsın...
ayrıca firma garantisi diyolarda hangi firma garanti veriyo sadece satan kişi 1 ay imei garantisi veriyo arızalandımı yapcak bişi yok telefoncuya getircen ayrıca bi şarj aleti bozulsa 15YTL bi şarj aleti örneğin sf9090 da kulaklık ve şarj girişi e250 ile aynı 3-4 lira bişi ... senin telide 170e takasta sayabilirler... daha fazlasını da bekleme derim
kararını verdiğinde haber ver ben sana her türlü yardımcı olurum...
Bugün biraz daha kurcaladım teli sessiz modu yok yazıyor sitelerde ama sessize aldım

Sonuç haftaya belli olcak belki benim teli vermeden aynı telden hediye bile gelebilir

Bunun girişide samsung ile aynı hatta bunları samsung'un yan sanayisi üretmiş diye laflar dolaşıyor...
Birde bu tellerde müzik dinlemek radyo dinlemek çok zevkli ya N73'te de çok ses çıkıyor fakat bundaki kaliteyi onda alamıyorum..
-he bide dediğin gibi ya parçaları çok pahalı bizim parçacı bile indirim yapmıyor yaw

Hem tv li hem symbian var hemde 2 mp iyiymiş

Parasıda iyidir bunun

....

susuyorum ...
justme Wrote:....
susuyorum ...
Seni konuşturmak için yaptım ama olmadı desene

......
Yok mu bu tvlilerden alan bir inceleme yapıp sunsa hayrına

Ne güzel olur
ben onların nerdeyse hepsini inceledim hiç biri 5 para etmez... Distribitör cihazlara devam
![[Image: image.php?u=2945&dateline=1168893123]](http://www.aleviweb.com/forum/image.php?u=2945&dateline=1168893123)
+ 1907
justme Wrote:ben onların nerdeyse hepsini inceledim hiç biri 5 para etmez... Distribitör cihazlara devam 
blackor Wrote:Yok mu bu tvlilerden alan bir inceleme yapıp sunsa hayrına
Ne güzel olur
blackor bu tellerden almadım ama iki markayı inceledim
-tv mobile ve anycool-
tv mobile tek kelime ile beş para etmez
anycool ise kamerası hariç diğer yönleri ile iyi sesi beni bitiriyo