07-10-2008, 09:03 PM
07-10-2008, 10:05 PM
geçmiş olsun...
patch'i uygulamadan önce flash'ın kaçlık olduğunu kontrol etmişmiydiniz?
07-10-2008, 11:10 PM
adigehalil Wrote:geçmiş olsun...
güzel bir tespit
C'yi patch'lemeden önce kontrolü yaptınız mı acaba?nedeni bu olabilir yoksa açılışta bir format atıyor buda normaldir
07-10-2008, 11:11 PM
adıgehalil kardeş benim telin flaşı 32 mb.fakat birtürlü c yi 12 mb yapamıyorum patchi normal şekilde yapıyor fakat patch bittikten sonra kendi kendine format atıyor.firmware yükleniyor nedense c yi 12 mb yapamıyorum.daha önce yapabiliyordum ilk defa başıma böyle birşey geldi
07-10-2008, 11:15 PM
gizliajan_sx1 kardeş formatı kendi kendine atıyor.format bittikten sonra bızz diye bir ses geliyor ve kapanıyor.daha sonra açmak istiyorum yine format çekiyor.şarza takıyorum yin format çekiyor.yalnız firmware yüklenince normale dönüyor fakat c'yi 12 mb yapamıyorum.
07-11-2008, 10:59 AM
erkahan Wrote:gizliajan_sx1 kardeş formatı kendi kendine atıyor.format bittikten sonra bızz diye bir ses geliyor ve kapanıyor.daha sonra açmak istiyorum yine format çekiyor.şarza takıyorum yin format çekiyor.yalnız firmware yüklenince normale dönüyor fakat c'yi 12 mb yapamıyorum.
'firmware yüklenince normale dönüyor fakat c'yi 12 mb yapamıyorum.'
demişsin fw yüklemeden önce c12'yi fw ye patch yap sonra fw yi tele yükle kutucuklara felan dikkat et doğru olanların işaretli olduğuna iyi bak,patch düzgün yapıldı mı ona dikkat et tekrar dene
07-11-2008, 12:20 PM
gizliajansx1 deniyeyim sana haber verecem.teşekkür ederim.
07-11-2008, 03:37 PM
ajansx1 fw yüklemeden c12'yi fw ye patch yaptım fakat yine aynı oluyor değişen birşey yok.her açma tuşuna basınca format barı çıkıyor.her tür yolu denedim fakat nafile.yardım edene teşekkürü bir borç bilirim.
07-11-2008, 05:34 PM
erkahan Wrote:ajansx1 fw yüklemeden c12'yi fw ye patch yaptım fakat yine aynı oluyor değişen birşey yok.her açma tuşuna basınca format barı çıkıyor.her tür yolu denedim fakat nafile.yardım edene teşekkürü bir borç bilirim.
hangi fw'yi kulanıyorsun?
07-11-2008, 09:36 PM
nadiren önceden senin firmwareyi kullanıyordum daha sonra cmertin firmwareyi kullanıyorum fakat sorun hala devam ediyor.firmwarelerde sorun yok sorun sadece c'yi 12 mb yapamıyorum.hafıza kartını yeni aldım ikinci hafıza kartına yeni firmware kurdum ondan olabilirmi.çünki diğer hafıza kartında böyle bir sorunum yoktu.diğer hafıza kartım bozulduğu için yenisine kurdum.yenisindede c'ye patch yapamıyorum.
07-11-2008, 09:48 PM
erkahan Wrote:nadiren önceden senin firmwareyi kullanıyordum daha sonra cmertin firmwareyi kullanıyorum fakat sorun hala devam ediyor.firmwarelerde sorun yok sorun sadece c'yi 12 mb yapamıyorum.hafıza kartını yeni aldım ikinci hafıza kartına yeni firmware kurdum ondan olabilirmi.çünki diğer hafıza kartında böyle bir sorunum yoktu.diğer hafıza kartım bozulduğu için yenisine kurdum.yenisindede c'ye patch yapamıyorum.coşku'nun fw'si hafıza kartına ihtiyaç duymaz, h.kartsız yükle fw'yi bir de...
benim fw'de h.k. sorun olabilir ilk açılışta ama o da dediğin hatayı vermez "telefonunuzun açılışı hatalı, satıcınızla görüşün" gibi bir hata verir h.k.nı başta okuyamazsa...
07-11-2008, 10:00 PM
nadiren çoşkunun firware hangisiydi.tam hatırlayamıyorum.kusura bakmayasın
07-12-2008, 01:04 AM
coşkunun fwyide denedim hafıza kartsız yine olmadı bende önceki orijinal yazılımına geri döndüm.c'yi 12 mb yapamadıktan sonra ne yapayım artık orijinaliyle idare edeceğim.