Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: 5700 mı?N80 mi?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar lütfen bu konuda fikirlerinizi bekliyorum 2 haftadır kullandığım S500i telefonumu zararına geri verdim..
kendime yeni tel arayışlarına girdim 2.el n73 buldum 350 liraya fakat garantisi yok desek yeri..
bugün bakınırken 5700 buldum 1 haftalık 350 liraya sonra başka bir telciye baktım tanıdık birine orda da sıfır 5700 vardı tek sorunu genpa'dan getirildiğinde arka kapağında ufacık bir leke olmuş ve tel geri iyadeye gitmiş onlarda bizim telefoncuya uygun fiyata ver demişler..
daha önce açmış olduğum 5700 konularına bakınırken biraz açılmış olan N80 konusunu görüp inceledim ve aklıma giriverdi..
şimdi sizlerin yorumlarını bekliyorum 5700'ı bugün kullandım biraz sesi görünüşü kullanılırlığı gayet hoş..fakat N80'in özelliklerine tekrar baktım W-LAN felan var..3 mp kamera yazıyor..kafam karıştı pek tutulan bir tek değil galiba kimsede görmedim..
Yorumlarınızı Bekliyorum
Teşekkürler

[Image: 5700mn3.jpg][Image: nokian80interneteditionud2.jpg]
4 ever 5700
n80 tipten kaybedio ama 5700 ın işletim sistemi sybian deil die hatırlıyorum hangisi tercih etiine göre deişen bi drum Smile
Ewt 5700 symbian ama ses özellikleri dizayn ı felan çok güzel müzik telefonu yani ama hangi amaçla kullanılacağına bağlı wifi çok güzel bi özellik 3g+görüntülü görüşme felan yabana atılır özelliklerden değil bana soracak olursan n80 ama müzik video felan ise 5700 tercih senin inş alacağın tel .memun kalacağın bi tlf olur...
5300 ile karıştırıyor olabilir misin ?
5700 da çok hızlı bir symbian 9.2 var. Wink

cagri Wrote:n80 tipten kaybedio ama 5700 ın işletim sistemi sybian deil die hatırlıyorum hangisi tercih etiine göre deişen bi drum Smile
5700 aldım 1 hafta olucak neredeyse işletim sistemi 6120 gibi çook hızlı sesi güzel kamerası güzel LeGoLeS497 5700 görüntülü konuşma destekliyo
bi sorunum var kırmızı olan köşeler tam köşeler boydan boya siyah oldu acaba kılıftan mı geçti ya tinerledim geçmedi bu aksiliklerde hep beni buluyo
kılıftan dostum bendeki kılıflarda boyuyo bazen müşteri geliyo laf ediyo Big Grin
justme Wrote:kılıftan dostum bendeki kılıflarda boyuyo bazen müşteri geliyo laf ediyo Big Grin

ayvayı yedim ya telefonun karizması gitti tinerle tinerle bi fayda etmedi ya
etmez dostum Big Grin zmanla aşınarak çıkıcak
justme Wrote:etmez dostum Big Grin zmanla aşınarak çıkıcak

bak içim açıldı inş.öyle olur
Reference URL's