m 65 turkce nenu icin winswup programi indirdim.program start tusuna bastigimda kirmizi ekrna dönüp kaliyor.ayni sekilde siemens sitesinden indirdigim guncelleme aracida sadece com 1 goruyor.sirasiyla neler yapmam gerekiyor.
Quote:Originally posted by vural78@Apr 13 2005, 02:59 PM
m 65 turkce nenu icin winswup programi indirdim.program start tusuna bastigimda kirmizi ekrna dönüp kaliyor.ayni sekilde siemens sitesinden indirdigim guncelleme aracida sadece com 1 goruyor.sirasiyla neler yapmam gerekiyor.
WinSwup da Serial Config. sol taraftan Baud kısmı 460800(API) Com Port data kablonun atandığı portu seçmen gerekiyor.. Bunların dışında dikkat etmen gereken en önemli konu BATARYANIN FULL DOLU olmasıdır..
Tekrar dene yine gatayla karşılaşırsan verdiği hatayı aynen burtaya yaz tyekrar bakalım
arkadasim ilgin icin cok tesekkur ederim sanirim problem benim usb kablosu kullanmam olabilirmi.
arkadasim dedigini yaptim...( Update not supported with plugged cable) diye mesaj veriyor.
Quote:Originally posted by vural78@Apr 16 2005, 04:59 PM
arkadasim dedigini yaptim...( Update not supported with plugged cable) diye mesaj veriyor.
vural78 cihazını yazılımla birlikte gelen inf ve sys dosyalarıyla PC'ye tanıtman gerekiyor. kullandığın kablonun modelini de belirtirsen birlikte çözeriz. Ancak bu tür sorunları topic açmak yerine destek hattı topicinden sorarsan daha hızlı yanıtlanır.
İyi çalışmalar...