Arkadaşlar uzun süren araştırmalarım sonucu SX 1 de karar kıldım..ve sonunda aldım..tam bir canavar..teknoloji manyağı..Şimdi ben bu çıtır a bir hafıza kartı almak istiyorum..tavsiyeleriniz nedir?en iyi performans hangi markalarda?ben TwinMOS 512 RS MMC almayı düşünüyorum..Fikirlerinizi alabilir miyim??
YAŞASIN SX 1 KARDEŞLİĞİ..!!

Twinmos 512 MMC gözün kapalı alabilirsin ben çok memnunum
Sakın piyasadaki markası tanınmamış (a-data super bilmemne) gibi kartları alma zaman içerisinde bu tür ucuz yapım kartlarda ısı, basınç, bahar çarpması meydana gelebiliyor

rs-mmc 512 twinmos
Çok düşük güç tüketimi
Yüksek Hız 1.6MB/sn okuma hızı, 1.6MB/sn yazma hızı
MMCA Specification V3.2
100.000 kez yazma/okuma
SD kart slotuyla uyumlu
Boyutlar : 24 x 18 x 1.4
Ağırlık : 0.8gr

A-Data ve Pretec bildiğim kadarıyla SX1 ile uyumsuz kartlar. (Otomatik çalışan programlyarın çalışmaması gibi sorunları var) Twinmos 512 RS-MMC ise kumar denebilecek bir şekilde satın aldığım ve çok memnun kaldığım bir model. -Daha sonra da bu kartı alan hiçbir arkadaş problem yaşamadı- Gözün kapalı alabilirsin.
tavsiyeleriniz için teşekkürler ama bu kartta piyasa da pek bulunmuyor maalesef ya da bursa da yok..bi çaresine bakacağız artık..
Ben de kumar oynadım ve 1gb lık kart aldım. Ama çalışıor tıkır tıkır...
Trascend diye bir markanın 512 ve 256'lık RS-MMC kartlarını kullanıyorum. Şuanda bir sıkıntı yaşatmadı.
peki 256mb kingston nasıl(mmc)
Kingston ve A-datanın uyumsuz oldugunu duymu$tm..
Quote:Originally posted by hasanyuceer@Apr 20 2005, 08:16 PM
valla ben pqi diye bir kart kullanıyorum 256lık deniyim diye almıştım SX1 i ilk alınca sıfır problem avantajı ucuz olması ama twinmosun yerini tutmaz sanırım hız olarak
Quote:Originally posted by gkoylu2005@Apr 19 2005, 08:44 PM
peki 256mb kingston nasıl(mmc)
Kingston sorun çıkartacağını hiç sanmıyorum.
512 Twinmos kullanıyorum MMC, 48$ + kdv'ye satın almıştım.
512 çok ideal 1gb elbette daha iyi ama 256 da az diyorum bence...
sakın a-data alma...
bende apacer 512 var sorunsuz çalışıyor
Quote:Originally posted by hasanyuceer@Apr 20 2005, 09:16 PM
SX1 sadece SD okuyamıyor onun dışındaki her boyuttaki MMC ve RS MMC kartı destekliyor. Siemens Devoloper Test Center'da üretilen 4gb'lık özel bir MMC kart test edilmiş. 4gb'ı da destekliyor. Ama piyasada yok. Zaten olsa da benim bütçe yetmez

512 Mb Atp Aldim Ve çok Memnunum
1 GB LİKLARİ SX1 İ BİLGİSAYAR YAPİYOR.Kİ ZATEN OYLEYDİ.BENDE VAR 1 GBLİK AL SORUN CİKMAZ.SORUN NOKİALARDA OLUR

kaliteli bişe almak lazım bende extreme diye markanın 512 lik kartı var 256 mb geçince içindeki veri telefon karttaki herşeyi siliyor nasıl beceriyosa ama aynı kartı pc de kullanıyorum yaz boz tahtası yapıyorum yinede silinmiyor :S
beyler ben markası bellı olmayan 1 gb kart aldım maşallah süper çalışıo tabi c: 10 mb olmuş bide o ayrı tabeee

D
acaba bendeki hafıza kartımı bozuk :S
senin kartında olabılır sorun once onu bıcımlendır derım ben sonra kullanmayı dene

kolay gelsın kardeş
aman gozum ne bu yav!1gb var bende 4u hic dusunmediydim
bende de kingston markalı 512 mb mmc var telefon harika