Iyi Gunler Msedrive Programi Yukledikten Sonra Mesaj Geldiinde Sesli Veya Goruntulu Uyari Alamiyorum Msdrive'i Kaldirip Tekara Mi Yuklemem Gerekir Yardimci Olursaniz Sevinirim.
Merhaba,
msvdrive programını E: ye kurdun ve sadece 1 kere çalıştırman gerekiyor. Ardından mesaj sesi ve uyarısı gelmemeye mi başladı ?
Telefonda mesaj uyarı tonlarına bakmışındır mutlaka. msvdrive ın böyle bir hatasını bilmiyorum yinede bi kontrol etmende fayda var.
haindomdom Wrote:Bende mms patch yaptım fakar sms lerimi c den alıp e ye kopyalayamadım index dosyası zaten kullanımda olduğu için yazmıyor ne yapmam gerek ??
Aynı sorun bendede var c:SystemMail klasörünün içindeki index dosyasını kopyalayamıyorum. Hata veriyo onuniçinde telefonun hafızasındaki mesajları göremiyorum. Bunu nasıl hallettiğinizi yazabilir misiniz. Geçici olarak o dosyanın kullanımını nasıl engelleyebilirim?
Merhaba arkadaşlar msvdrive programını nereden indirebilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
Officeboy Wrote:Aynı sorun bendede var c:SystemMail klasörünün içindeki index dosyasını kopyalayamıyorum. Hata veriyo onuniçinde telefonun hafızasındaki mesajları göremiyorum. Bunu nasıl hallettiğinizi yazabilir misiniz. Geçici olarak o dosyanın kullanımını nasıl engelleyebilirim?
ben bi yolunu bulamadım ve c: deki mesajlar telef oldu malsef
bunu telefonu ilk temiz kurulum yaptıgında hemen yapmak lazım
Msvdrive Tel. Hafizasinami Yoksa Mmc Kartami Yülemem Gerekiyor
Arkadaşlar çok Teşekkür Ederim Ederim Sorunum çözüldü Harikasiniz
sx1 ile ilgili tüm sorularınızı bana sorabilirsiniz
dosya bozuk diyebir ifade çıkıyor. dosyanın bozuk olmasından mı yükleyemediği için mi
ben her türlü ayarı yapmama rağmen mesaj yollayamıyorum yardım eddin lütfen