Quote:Originally posted by SiemensMania@Apr 20 2005, 06:38 PM
Çünkü 1. biz anti-nokiacıyız...
2. 6600 temalarıyla neden telefonumuzu küçük düşürelim
3. SX1'in içindeki Nokia Klasörlerini SX1 yaptık (temizledik yani)
4. SendoX'in temaları daha kaliteli.
5. 6600 Symbian 7.0 kullanıyor. SX1 Symbian 6.1, SendoX Symbian 6.1
6. 6600'ın series60skinsupport'u SX1'de çalışmıyor!!!
Vay şimdi bizim temalarımız daha kaliteli mi olacak.?Ellirinize saglık can dostlarım......

Bildigim kadarıyla sendox temalarının skin destegi yok ama avkon ve eikpic destegi var.BU nedenle bizim full screen patchinin eşdegeri ama sadece patch olayı ortadan kalkıyor.Birde bildiğim kadarıyla sendox temaları sadece C:\system\data üzerinden çalışıyor yani karta kurmayıp temaları telefon hafızasına kuracaz sanırsam...Şu skin işini de SYSicons adlı bir program ile hallede biliriz.Ancak sonuçta yine kendimiz SX1 için nasıl fullscreen pacth'i olayında tema yapıyorsak,bu fw16tr'ye de tema üretecez....(Keşke Symbian 7.0 temaları gibi uydurabilse idik....(Şimdilik olmadı ama sonra olmayacagı manasına gelmez)
Şu noktaya gelmiş olmamamız çok harika....Bu noktaya bizi getiren Siemensmania ve siemenstech ve ismini sayamadıgım diger dostlara candan teşekkürler olsun....

Merhaba, bugün bir web sayfasında rastladığım SX1 ile ilgili bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim, bu konu hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşımız varsa bizi aydınlatabilir mi?
"Siemens Mobile, bilişim fuarında java teknoloji üzerinden geliştirdiği bir uygulamayı da tanıttı.
Siemens SX1 için geliştirilen bu teknoloji ile telefon menüleri arasında dolaşan canlı karakterler yaratıldı. Yapay zekaya sahip bu karakterler, yazılı ve sözlü verilen komutları anlayıp, yanıtlayabiliyor.
Çizgi kahramanlardan oluşan bu karakterler, menülerin tümünü yönetiyor, metinleri sese çevirebiliyor, arama ya da mesaj geldiğinden kimden geldiğini söyleyebiliyorlar. "
http://www.anadoluajansi.com.tr/index.php?...id=48&Itemid=90
Quote:Originally posted by zekiay@Apr 22 2005, 05:48 PM
Merhaba, bugün bir web sayfasında rastladığım SX1 ile ilgili bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim, bu konu hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşımız varsa bizi aydınlatabilir mi?
"Siemens Mobile, bilişim fuarında java teknoloji üzerinden geliştirdiği bir uygulamayı da tanıttı.
Siemens SX1 için geliştirilen bu teknoloji ile telefon menüleri arasında dolaşan canlı karakterler yaratıldı. Yapay zekaya sahip bu karakterler, yazılı ve sözlü verilen komutları anlayıp, yanıtlayabiliyor.
Çizgi kahramanlardan oluşan bu karakterler, menülerin tümünü yönetiyor, metinleri sese çevirebiliyor, arama ya da mesaj geldiğinden kimden geldiğini söyleyebiliyorlar. "
http://www.anadoluajansi.com.tr/index.php?...id=48&Itemid=90
Yazıya bende baktım ama sanırım 2004 yılına ait concept bir cihaza ait yada gelişmesi süren bir yazılımla ilgilidir diye düşünüyorum netde de bulamadım herhangi bilgi ama merak etmedimde değil bilen varsa ayrıntıları lütfen yazssın
Quote:Originally posted by Lobo@Apr 22 2005, 10:02 PM
Yazıya bende baktım ama sanırım 2004 yılına ait concept bir cihaza ait yada gelişmesi süren bir yazılımla ilgilidir diye düşünüyorum netde de bulamadım herhangi bilgi ama merak etmedimde değil bilen varsa ayrıntıları lütfen yazssın
herkese slmlar ben serkan1216 dh den ya siteye uye oldum baya bi zamndır ama sitenın adresini unutum daha yeni buldum kusura bakmayın oyuzden .herkese selamlar .benim size bi sorum olacak şimdi bu sw16 da için sendo flash sorunu haledildimi yani bende baya bi arastırdım ama ben bulmadım bulan oldumu acaba ?
Quote:Originally posted by power_by_presscott@Apr 23 2005, 12:34 AM
herkese slmlar ben serkan1216 dh den ya siteye uye oldum baya bi zamndır ama sitenın adresini unutum daha yeni buldum kusura bakmayın oyuzden .herkese selamlar .benim size bi sorum olacak şimdi bu sw16 da için sendo flash sorunu haledildimi yani bende baya bi arastırdım ama ben bulmadım bulan oldumu acaba ?
Dostum SiemensMania, Siemenstech ve bir ka. kişi daha bu konuda kafa yoruyorlar henüz tam bir gelişme yok SENDOX henüz bulunamadı bildiğim kadarıyla. herkez aport vaziyettte bekliyor. Onlarda bayağı bunalmış vaziyetteler.
http://eh.student.utwente.nl/~landy
User name : mobile
Password: elibom
Bu adresde epey bir dosya var hemen hemen siemensin bütün telefonlarına ait. İlginizi çekebilir diye düşündüm
Not: Yukarıdaki adres, link ve şifre site sahibinin izni ile verilmiştir.
Arkadaşlar Siemenstech ile konuştum SendoX'in full flash'ını bbulmuşlar tema işi tamam ama yine bir takım uyumsuzluklar devam ettiğiğnden çalışmalar sürüyor......LÜTFEN BU ARKADAŞLARIMIZIN ÇALIŞMALARI BİTENE DEGİN SORU SORMAYALIM:::::

Ya bu mutlu haber geldi ama haala tık yok. Bari bitmedi die açıklama yapın

hasanyuceer Wrote:Ya bu mutlu haber geldi ama haala tık yok. Bari bitmedi die açıklama yapın 
Arkadaşım fw bu baya kasıyor, onu düzeltiyon bir diğeri zortluyor bizde şaşırdık keşke yapmasamı idik nedir......

Gerçekten baya zorladığının duyumlarını alıyorum
Hatta flash kazaları bile oluyormuş malesef
emek, deneme, zaman isteyen bir olay birde tek uğraşınız bu değilse hele daha da zor.
Kolay gelsin...
Sonic Wrote:Gerçekten baya zorladığının duyumlarını alıyorum
Hatta flash kazaları bile oluyormuş malesef 
emek, deneme, zaman isteyen bir olay birde tek uğraşınız bu değilse hele daha da zor.
Kolay gelsin...
Teşekkür ederiz sizde halimizi anlamasanız...

arkadaslar merhaba bende aranıza katıldım gercekten calımalarınız cok guzel umarım sendo temaları sx1 lerimize olur yardım edlebilirsem ne mutlu bana gorusmek uzere iyi gunler
merhabalar bende yeni uye oldum siteye.. SW16 calısmaları ne alemde merak ediyorum .. ne durumda ??
evet arkadaslar ne alemde calısmalar bi haber yokmu hic sesiniz cıkmıyor ne zaman cıkacak bir tarih varmı bizler sabırsılıkla bekliyoruz ne oldu sendo temaları bu arada sendonun sitesindeki temalar harika
bu güzel çalışmaların artık TÜRKİYE de de olması ne kadar güzel..başarmanız içten bile değil..kaan abi siemenstech ve diğer bütün arkadaşlara güzel çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkürler...
ARKADASLAR TEK RiCAM FW 16 DA SINIRSIZ ViDEO PRO OLMASI ETI BiTURLU OLMUYOR.SAYGILARIMLA
arkadaşlar garp bir soru ama speakerın pataldığını nasıl anlıcam

husnu Wrote:ARKADASLAR TEK RiCAM FW 16 DA SINIRSIZ ViDEO PRO OLMASI ETI BiTURLU OLMUYOR.SAYGILARIMLA
Eti de ne sorun yaşadın belki yardımcı olabilirim ben kullanıyorum ve hiç sorun yok ??:confused:
Lobo Wrote:Eti de ne sorun yaşadın belki yardımcı olabilirim ben kullanıyorum ve hiç sorun yok ??:confused:
arkadasın yerine ben bi sorun söyliyeyim.. şimdi kayıt yapmaya başlıyorum.. diyelim ki 2 dk kayıt yaptım. sonra onu izlemek istediğimde 1 dk sonra uygulama kapanıyor ne ses ne de görüntü geliyor. rica etsem bana sendeki sorunsuz olan programı gönderebilir misin?
mergene[at]gmail.com
bi sorum daha var eger yardımcı olursanız.. agile messenger programını kullanırken bi muddet sonra tel kilitleniyor..bi de dikkat ettim telefon fazla ısınıyor messenger ı kullanırken.. kilitlenmesi ısındıgından mı yoksa programdan mı kaynaklanıyor anlamadım.. yardımcı olursanız sevinirim...
sx1 ile uyumlu olan agile messenger mı kullanıyorsun,sanırın timhat adlı arkadaşta ayarları vardı,istersen bi araştır derim
ya arkadaslar sormayacamda dayanamıyorum daha fazla ne oldu bu sendo işi