marvell Wrote:ya arkadaslar sormayacamda dayanamıyorum daha fazla ne oldu bu sendo işi
Siemens mania nın telefonu satmasıoyla sekteye uğradı şu anda bir gelişme yok bildiğim kadarıyla
biri bana yardım edebilir mi nuraninin fw sini yukluyorum da
baslatamadım daha ...
volkankocama Wrote:biri bana yardım edebilir mi nuraninin fw sini yukluyorum da
baslatamadım daha ...
biraZ Acele bilgisi olanlar lütfen
arkadaşlar selma...
şu oggplay in yeni wersiyonu çıkmış 1.6.4 die bunun sx1 e uygunu yani non-mmf olanı warmı...
Var var olmaz mı! OggPlay 1.0.5:
[url="http://prdownloads.sourceforge.net/symbianoggplay/OggPlay_S60.1_0_5.zip?download"]Buradan İndirin[/url]
sx1 de bir sorun vardı f/w yükle düzelir dediler ben de nurani nin f/w 15 ini yükledim. ama sorun aynen devam ediyor. şimdi de servise götürmek için orj f/w i yükliyim dedim ama bulamadım.
siteden çektiğim zaten en son versiyon yüklü diyor. bana winswup la yüklenen sx1 siyah için orijinal f/w 15 yükliyeceğim bir yer söyleyebilir misiniz? Ancak bununla bir eskiye dönülebiliyor galiba..
teşekkürler.
arkadaşlar bu SX1 için oggplay v1.05 i yükledim. acaba bunda telefon zil sesini çalma özelliği warmı? yada v1.04 ten farkı ne?
etheme Wrote:sx1 de bir sorun vardı f/w yükle düzelir dediler ben de nurani nin f/w 15 ini yükledim. ama sorun aynen devam ediyor. şimdi de servise götürmek için orj f/w i yükliyim dedim ama bulamadım.
siteden çektiğim zaten en son versiyon yüklü diyor. bana winswup la yüklenen sx1 siyah için orijinal f/w 15 yükliyeceğim bir yer söyleyebilir misiniz? Ancak bununla bir eskiye dönülebiliyor galiba..
teşekkürler.
Foruma gerekli bölümü eklemiştim oradaki bilgilerle orjinal fw'ye dönebilirsin..
zaten çoktan dönmüştür o....kimbilir ne kadar...
arkadaşlar ben cmertin fw sinden sonra artık telde gözüme batan tek şey kamerasının eskimesi.yani başka kamera falan mante edilmezmi? pikselini yükseltmek için.aceba.........?
Kamasutra kardeş. Telefonun üzerindeki kameranın görüntü kalitesiyle çok büyük bir alakası yoktur.
sx1 - 6600 - e700 - e750 - 6230 - 6630 gibi telefonların üzerindeki kameraların fabrikadan seri üretim olarak çıktığını ve hepsinin aynı model ve ebatta kameralar olduğunu bilin.
Görüntünün kalitesini cihazın içinde görüntüyü işleyen program belirler. Mesela 6600 ile kamerayı açıp telefonu sağa sola oynatın. Frame atladığını göreceksiniz. Ama aynısını samsung e700 yada e750 de yaşamazsınız.
Tıpkı ekran kartınızın driverını kurmadan öncesi ve sonrası gibi.
Topic Acaip Dağılmış Sorunları Olan Arkadaşlar Teknik Sorular Başlığında Sormanız Bence Daha Hayırlı.. Yazılım Geliştirmeden Çıkmış Biraz Olay ^.^
apacker a da bakalbilrimisin cem onuda ekleyebilrsen sevinirim
ocu77 Wrote:apacker a da bakalbilrimisin cem onuda ekleyebilrsen sevinirim
Sanırım istediğin Apatcher.
Ama o zaten var...
winhex professonıal mı fw için anlatımı da olsa
cem GDR tool indirilemiyor. 404 sayfa görüntülenemiyor.

35cem35 Wrote:WinHex
bu professınoal mi birde türkçe fw yükleme için kullanımı varmı

açıkcası ben kullanmadığım için pro mu bilmiyorum.
sadece ihtiyacı olan vardır diye paylaştım...
Entegre FW yaparken bazı okunmayan replaceler için bulunmaz hint kumaşı.Aptcher sorun çıkartıyor da ...