10-17-2006, 03:35 AM
10-17-2006, 07:51 PM
35cem35 Wrote:Buyur dostum...
GDR tool kendi uploadım...
Teşekkürler dostum.
10-17-2006, 09:02 PM
rica ederim,
güle güle kullan
güle güle kullan

10-18-2006, 01:23 PM
HiJacker Wrote:dostum ben konuları inceliyorum senin için rahat olsun..benim istediğim apacker dı onu da saolsun cmert a: ya program ekleme topiğinde vermiş..paylaşımlar için herkese tşk..35cem35 Wrote:ocu77 Wrote:apacker a da bakalbilrimisin cem onuda ekleyebilrsen sevinirimSanırım istediğin Apatcher.
Ama o zaten var...
![]()
![]()
konuları inceleyip cevap yazsak forumda konu bulmak ne kadar kolay olacak.
10-18-2006, 09:31 PM
Demek istediğim o programı zaten cem vermişti. O yüzden dikkatli okuyun diyoruz. Paylaşımlardan memnun kalmana sevindim. Bizde herkese bukadar ilgili oldukları için minnettarız. 

35cem35 Wrote:Yazılım geliştirmeye yardımcı olacak prolar...
(İndirme işlemi yapamayanlar, linki sağ tıklayıp FARKLI KAYDET yapabilirsiniz)
MBM Tool
RSC Tool
GDR Tool
AIF Tool
SIS Tool
APatcher
Win Swup Memory Patcher
Palete Tool
Themelizer ROLF
BMP Convertor
SMO v0.9.9
UnMakeSis
10-18-2006, 11:16 PM

10-19-2006, 01:22 AM
benim demek istediğim apatcher değil Apacker sağolsun cem vermiş uygulamayı ama onun içinde apacker uygulaması yoktu bende yana yakıla onu arıyordum cmertin açtığı A:ya program ekleme topiğinde verdiği dosyada bu uygulama var..a sürücüsündeki yaptığım değişikleri bu ufak uygulama ile kaydedebiliyorum..
10-19-2006, 02:15 PM
:?

apacker ne ya?
dikkat etmemişsin sen!
ben bu linkleri verirken "sağ tıkla - farklı kaydet" demiştim
sanırım sen direk tıkladığında açılan sayfa da tuhaf yazılar görüyordun
Neyse hallettin ya...
bu arada apacker diye bir şey yok
Apatcher O!
Benim verdiğim ile aynı yani...

apacker ne ya?
dikkat etmemişsin sen!
ben bu linkleri verirken "sağ tıkla - farklı kaydet" demiştim
sanırım sen direk tıkladığında açılan sayfa da tuhaf yazılar görüyordun
Neyse hallettin ya...
bu arada apacker diye bir şey yok
Apatcher O!
Benim verdiğim ile aynı yani...

10-19-2006, 03:00 PM
yaw sevgili arkadaşlar cmertin bir topiği vardı a: ya program ekleme die..orada verdiği apatcher uygulama paketi içinde apacker die bir uygulama daha var ben onu kastediyorum...
10-19-2006, 05:56 PM
hmmm...
OK
OK
10-22-2006, 07:36 AM
cem abi senin verdiğin linklerde bir kırıklık mı var ne anlayamadım!sis tool sayfası açılmıyor!şuna bir el atarsan sevinirim!Bir şey sorcam bu sis tool programı sis dosyaları mı hazırlamaya yarıyor?yani kendimiz sis dosyaları yapabiliyormuyuz?teşekkürler...
10-22-2006, 01:22 PM
şu an hemenpaylaş da problem var. linkler hemenpaylaştansa o yüzdendir.
10-22-2006, 01:24 PM
A Packer / Apatcher 

Ağlasammı gülsemmi
Bu arada bahsettiğin a: sürücüsüne program ekleme topic'inden alıntıdır. Tekrar soruyorum A Packer Bunun NERESİNDE lütfen gösterirmisin ??
Bahsettiğin başlık bu diye burayı verdim. O programı merak ettiğim için yazıyorum. Kimseyi rencide etmek gibi bir niyetim yok yanlış anlama lütfen. Ama öyle bir program varsa cem bunu bilirdi. Bende bu konu üzerinde yoğunlaşıyorum o yüzden bendede olsa iyi olur bu program.
Başarılar.
Bu arada coşku da sana aynı programı yollamış

Ağlasammı gülsemmi
Bu arada bahsettiğin a: sürücüsüne program ekleme topic'inden alıntıdır. Tekrar soruyorum A Packer Bunun NERESİNDE lütfen gösterirmisin ??
cmert Wrote:[attachment=86]
1-Kullanacağınız FW adını "siemens" olarak değiştirin.
2-Apatcher ı çalıştırın ve ROLF sekmesine gelin.
3-Soldan "Extract A from winswup" seçeneğini tıklayın.A: sürücüsünü Apatcher/DiskA içinde göreceksiniz.
4-Sıra program eklemeye geldi; Halwin programı ile eklemek istediğiniz .sis dosyasını açın ve çıkan klasör ve dosyları Apatcher/DiskA/System içindeki ilgile yerlerine kopyalayın, yoksa yaratın.
5-Kopyalama sırasunda Apatcher a dönüp ROLF ta boyut penceresini kontrol edin.A: sürücüsü 3.200kb küsür boyutundadır.Bunu aşarsanız boyut penceresi kırmızı olur ve boyut düşürmeniz gerekir.
6-Boyutu da uygun hale getirdiyseniz, sıra geldi yeniden yararttığınız A: sürücüsünü kaydetmeye yani patch haline getirmeye.Yine ROLF sekmesindeyken "Save disk A dump" tıklayıp kaydedin.Patch dosyası otomatik olarak "Patch and SXP® editor" kısmında oluşacaktır."Apply patch for RAM" seçeneği ile yeni A: sürücünüzü FW nize yamalayabilirisiniz.alttaki bar dolup, "ALL DONE" mesajı verdiğinde Apatcher ı kapatabilirisiniz.
7-FW nize dönüp soldan sadece "Rolf" seçeneğini işaretli bırakın ve "start and close" ile SX1inize yükleyin.
NOT:
A: ya kurduğunuz her program çalışmayabilir.bunun için deneme yanılma yolunu kullanın
Extract Z from winswup sekmesi ile de z: sürücüsünü görebilirsiniz ancak üzerinde değişiklik yapamazsınız.
Bu açıklama cmert tarafından hazırlanmış olup, sorumluluk uygulayan kişiye aittir ...
Gerekli Programlar
> Apatcher <
> Halwin <
Bahsettiğin başlık bu diye burayı verdim. O programı merak ettiğim için yazıyorum. Kimseyi rencide etmek gibi bir niyetim yok yanlış anlama lütfen. Ama öyle bir program varsa cem bunu bilirdi. Bende bu konu üzerinde yoğunlaşıyorum o yüzden bendede olsa iyi olur bu program.
Başarılar.
Bu arada coşku da sana aynı programı yollamış
cmert Wrote:o da benden olsun
Apatcher
10-27-2006, 04:37 PM
cmert Wrote:Entegre FW yaparken bazı okunmayan replaceler için bulunmaz hint kumaşı.Aptcher sorun çıkartıyor da ...teşekkürler cmert aynen dedigin gibi
10-27-2006, 04:38 PM
halwin programı olan yokmu
10-27-2006, 04:39 PM
hemen paylaş sitesi iptal olmuş
11-07-2006, 07:04 AM
arkadaşlar bugün elime bir nokia 3230 geçti ve sx1 le çok benzer olduğunu farkettim öncelikle donanımsal özellikleri çok yakın radyo kızıl ötesi v.s. ayrıca bişey daha farkettim ki sx1 deki gibi mesajları hafıza kartına kaydedemiyo oysaki diğer symbian kullanan nokialarda 3650 de bile bu özellik var 3230 un sx1 e bu benzerlikleri bana ilginç geldi acaba yazılımı sx1 in yazılımını geliştirmek amaçlı kullanılabilir mi?
11-07-2006, 10:38 PM
3230 s7 kullanan mono ses çıkışı olan bir tel bu bağlamda 6600 dan tek farkı sterio radyosu olması ve birazda ram cpu kapasitesi yüksekliği. 3230 sx1 e benzer bir tel değil 6600 ın rehabilite edilmiş halidir.
11-08-2006, 05:17 AM
doğrudur sadece o anki düşüncemi yazdım 6600 da SMS i mmc karta gönderebiliyoken 3230 da gönderilememesi ilginç geldi bana...
12-27-2006, 02:23 AM
Telefon açıkken hafıza kartı çıkarılabilen Symbian modellerinde SMS hafızasını mmc ye yönlendirme yok(MsvDriveE yi saymazsak tabi).
02-14-2007, 02:28 PM
merhaba sx1 kulanıyorum sizin siteyi görünce 1,5 senedir cebimde ne taşıdıgımın farkında değildim teşekkürler
03-13-2007, 03:33 PM
telefonum(SX1) u açmak istediğimde, *+# açma tuşlarına basınca da ve şarj adaptörünü taktığımda da hardformak yapıyor ve kapanıyor, joystik ile birlikte açma tuşuna basıyorum ama nafile hiç birşey yapmıyor.. bana bir çare lütfen
03-13-2007, 08:22 PM
muhtesem33 Wrote:telefonum(SX1) u açmak istediğimde, *+# açma tuşlarına basınca da ve şarj adaptörünü taktığımda da hardformak yapıyor ve kapanıyor, joystik ile birlikte açma tuşuna basıyorum ama nafile hiç birşey yapmıyor.. bana bir çare lütfen
mesajını rastgele bir yere değilde alakalı bir başlık altına yazsan daha güzel olur
03-13-2007, 11:45 PM
Gerekli cevabı iki farklı yerde ayrıntılı olarak vermiştim.daha ne yapmamızı bekliyorsun.
03-14-2007, 07:46 PM
olivier_kahm Wrote:Telefon açıkken hafıza kartı çıkarılabilen Symbian modellerinde SMS hafızasını mmc ye yönlendirme yok(MsvDriveE yi saymazsak tabi).
6630 da sx1 gibi hafıza kartı yandan cıkıyo ve onda msjlar hafıza kartına yönleniyor diye biliyorum yanlışsam affedin artık..