Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 için kapak satan yer
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
SX1 için değişik renklerde kapak satan yer bileniniz var mı?
Evet yan sanayi diye tabir edilen kapak mevcut diye duymuştum.

SiemenSTech arkadaşımız bu konuda uzman ondan yardım almamız gerekiyor :help:
Quote:Originally posted by Sonic@Apr 17 2005, 08:54 PM
Evet yan sanayi diye tabir edilen kapak mevcut diye duymuştum.

SiemenSTech arkadaşımız bu konuda uzman ondan yardım almamız gerekiyor :help:

Piyasada değişik renkte çok uygun fiyata SX1 yansanayi kapaklar var. Ancak SX1 gibi bir cihaza yan sanayi kapak taktığında nasıl duracağını bir düşün. Kapaklar çok dayanıksız. Test ettik. Boyama yapılmış normal plastik üzerine.

Yan sanayi kapak yerine çıkma kapak alabilirsin fiyatları neredeyse yan sanayi kapaklara yakın. Üstelik orjinal. Temiz olanını seçersin. İstediğin özellikle Renkse; yapabilecek bişey yok. Ama çıkma da olsa orjinaltaktırmanı tavsiye ederim. SiemensTecH arkadaşımızdan temin edebilirsiniz. 0216 449 60 33 Selim bey...
Evet yan sanayii kapak birçok renkde çeşit çeşit var ama hepsini biraraya toplasan bir orjinal kapak etmez, üstelik cihazında açabileceği arızalarıda göz önünde bulundurursan orjinal almanın en mantıklısı olduğunu anlarsın.. Orjinal sıfır kapak bulması biraz zor ve oldukça pahalı oluyor. Orjinal çıkma kapaklar var genelde bunlar kulanılıyor.. Benle PM yada telefon yoluyla irtibata geçebilirsin.
Maltepe pazarının üst taraflarına doğru kırmızı gri gibi renklerde kapaklar görmüştüm ama sanırım tu$ takımları yoktu, belki de wardı tam hatırlamıorm. Fiyat olarak da 10 milyon dediler.. (Yansanayii tabiiki)
Ben hani değişik renklerde olsun diye istemiştim ama zaten evde hem Ice Blue hem de Carbon Black var, Mille Miglia, McLaren falan da bulamam zaten Türkiye'de, yan sanayiiler çok kalitesizse hiç gerek yok. Artık SW16'da tema ile kapatırız açığı Thumbup
eger ankaradaysan Balıkcıoglu iş hanında bulabilirsin
Mesaj tarihi Mad

04-17-2005
kardesler
ben yan sanayı kapak buldum ıce blue 15 ytl
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
hemide yan kasasıda mevcut
bandırma beledıye pasajı
cephastanesinden temin
ettim sızede war:::::::::::::::Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig Grin:
yan sanayiyi çinliler mi üretiyor
@cincala balıkçıoğlunda nerde var ?
serkan487 Wrote:kardesler
ben yan sanayı kapak buldum ıce blue 15 ytl
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
hemide yan kasasıda mevcut
bandırma beledıye pasajı
cephastanesinden temin
ettim sızede war:::::::::::::::Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig Grin:
Bizde o dediğini İzmirde bulduk Smile yansanayi ice blue kapak+kasa=7,5 ytl ama Big Grin tabi kasanın içindekiler yoktu bunda,onda varmı bilmiyorum...
KARDES FORUMA YENİ ÜYE OLDUM.BEN DE  BİR SX1'İ  DİRİLTMEYE UGRASIYORUM;BU İZMİRDE DEDİGİN YER NERESİ KAPAK VE KASA BULABİLECEGİM???

ŞİMDİDEN  COK THANKS   Smile
eğer beğenirseniz böyle bir ürün var: http://urun.gittigidiyor.com/SIEMENS-SX1...dZZ4002034
DOGRUDUR KARDESIM SIMDI O DEDIGIN YERDE DOLANIYODUM BAYA BİŞEY VAR AMA BENIM ASIL DERDIM ŞU BENİM YAVRU FAZLA ISIYA MARUZ KALDI.KAPAK VE KASA DEGISIMI YAPARKEN KASA VİDALARI HAŞAT OLDUGU İCİN KAPAK VE KASALARI KESMEK ZORUNDA KALDIM.SICAK BIÇAKLA TABİ Smile AMA DEGİŞİMİ YAPTIM HERSEY TAMAM TELİ ACTIM VE MMC Yİ GÖRMUYO.ACABA FW YUKLERSEM DÜZELİR Mİ?

COK SAGOL ŞİMDİDEN
sorun donanımsal olabilir mmc`de.Smile
evet belki.birsuru telefoncuya gösterdım ama inandırıcı degillerdi.mmc nin sürücüsü yanmış dedi birisi.sence güvenip vermelimiyim yoksa bi fw atayım mı?bazen göruyo mmc yi bozuk diyo.formatla diyorum yapmıyo.öle işte.çok sagol yine de.

bir kardeşiniz daha oldu Smile
ben pek fazla bilgi sahibi deilim form üstadalrından öğreniorum bende.Smile mmc sürücüsü yanmış olsa kartı arada nasıl görsün ki akıl var mantık var . bu arada aramıza hoş geldin en kısa zmanda sorunun çözülür inş. Smile
biraz beklemede kal formdakiler ellerinden geldiği kadar yardım edeceklerdir.Boşuna bi servise verme.
inşallah kardes.sagolasın yıne de.ama işe yarıyacak inşallah.şu fw yi yukluyeyım bakalım.Smile
sen bilirsin ama bi fikir almadan yükleme derim.
ok.daha yeni gezıyorum siteyi zaten. ama cok iyi bir paylaşım.böylesini gercekten görmedim hiçbiyerde.tavsıyelerini dinlicem sagolSmile
hocam aslında yeni bi başlık açsan daha ii olur teknik sorular diye bir bölüm var oraya aç
sx1 gönülleri hepsi bir işte Smile şimdi ordayım ok. acacam bakalım ne diyecek ustalar.düzelir düzelir umudum var artık
Smile
awrupas yakasında yokmu satan biyer arkadaşlar
Pages: 1 2
Reference URL's