Telefona 3 kere yanlış güvenlik kodu girdikten sonra telefon tamamıyla kilitlendi. :duvara: :duvara: "Telefon Kilitlendi! Lütfen Telefon Kodunu Giriniz." :cry: :cry: Mesajı var ekranda nasıl çözebilirim? Litfen Acil Yardım!!!!!!!!!!! :w00t2: :w00t2: :duvara: :duvara: :duvara: :help: :help: :help:
Bunu tek başına çözemezsin. Teknik servislerin kullandığı şu tarz aletler vardır
http://www.remgsm.com/uruntanit.asp?kod=195
Telefona sıfırdan Flash atarlar,
Bir servise başvurman gerek. Forum Developerlerinden Selim Bey teknik servis hizmeti vermektedir. Eminim size en uygun şekilde yardımcı olacaktır referans olarak forumu belirtirseniz
mail_selim@hotmail.com ve 0216 449 60 33
Başka Yolu yokmu?? Master kod falan olayı. IMEI numarasına göre mi ne veriyolarmış. OFFFFFFFFFFFFFFF!!! :duvara: :duvara: :duvara:
Malesef yok, sonuçta bu telefonun en önemli şifresi ve çözülemeyecek şekilde tasarlanmış. Tek çözüm flash reset diye biliyorum...
Hocam nette araştırıyorum. IMEI numarasına göre master kod üreten yazılımlar var. Ama pari istiyo adamlar. Servise gitsek bekleyecek telefon bi dünya. Kafayı yicem ya. Hatun geberticek. En büyük problem o. :blush:
geçmiş olsun kardeş
ne kadar güvenilirki acaba kodun gerçekten işe yarayacağı ?
bide teknik servise gitsen şipsak çözerler ya beklemezsinki daha güvenilir gibi geldi bana
Saat 22:58 bu saatte nöbetiçi siemens servisi var mıdır acaba??? Ayrıca master kodlar var ama henüz kaynak yazılımı bulamadım. Bulunca link atarım buraya yada direk upload ederim. Sıyırdım zaten... :w00t2: :w00t2: :w00t2:
Olmuyo yemiyo. Ama olay bi master kodda bitiyo. O kadarını çözdüm. Sabah selim beyi arasak yardımcı olur değil mi? Yada msn falan kullanıyo mu acaba bilginiz var mı? :wacko: :wacko: :wacko:
Evet SiemenStech arkadaşımıza yarın ulaşırsınız. Msn de kullanıyor müsait olduğunda açabiliyor.
Öle yapcaz artık. Sabah ola hayrola.. İyi geceler herkese..

Dostum master code çözmeyle falan ugrasma neticede garantili cihazin var, bi fatura fakslaman yeterli..
beyler telefonum garantisiz ben bitmiş durumdayım 2.El aldım C65 sadece bu sim özelliğini seçtim tel kodu kilitlemiş bakanlardan biri Turkcell hatla mal gibi kaldım...Lütfen yardım edin lütfeeeeeeen.....