Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Sx1 de Canlı Yayın Sorunu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ya arkadaşlar hattım Telsim bağlantıyı kuruyorum televizyon açılıyor 10 saniye bile olmadan ön yükleme yapıyor yayın kesiliyor sonra çatır çutur takılma sesleri geliyor televizyonun görüntüleri karışıyor.. ve resmen ölüyor ... aynı sorunu yaşayanlar varmı .. yoksa bendemi bi sorun var ... :help: :cry: :help:
Sende bir sorun olacağına pek ihtimal vermemekle birlikte Telsim'e dikkat çekmek istiyorum.

Oturduğun semte bağlı olarak, ucuz tarifeler ve yığılmalarla oluşan hat yoğunluğu (akşamları ulaştırılamayan mesajlar) nedeniyle böyle bir sorun olabilir.
BENDE 6600 VAR ARADA TV İZLERKEN ARABELLEK YÜKLENİYOR DİYO. BİRKAÇ DEFA AÇIP KAPIYINCA TELEFONU DEMİYO
TV İZLEMEK GÜZELDE ÇOK KÖTÜ GÖRÜNTÜ SESTE KAYITTAN ÇALMA GİBİ VE BİŞE SORUCAM KIZILOTESİ SATAN VARMI YADA BLUETOOTH

oguzemre14@hotmail.com
Quote:Originally posted by Sonic@Apr 23 2005, 01:45 PM
Sende bir sorun olacağına pek ihtimal vermemekle birlikte Telsim'e dikkat çekmek istiyorum.

Oturduğun semte bağlı olarak, ucuz tarifeler ve yığılmalarla oluşan hat yoğunluğu (akşamları ulaştırılamayan mesajlar) nedeniyle böyle bir sorun olabilir.

Evet büyük ihtimal bulundugun mevki ile ilgilidir, bende de problem olmuyor..
hattan düşüyor olabilir.yoksa alette problem olmaz..
Reference URL's