İşte iki sx1 yanyana. Hem de başka bir Sx1 ile çekilmiş bi foto da.. Burası bizim sınıf, 3 Sx1 ile ii paylaşım yapıoz ayrıca Fw16yı da bekliorz...
bu arada siyah olan benim. fotoyu çeken telefon da ice blue. Kalite olarak kötü çıkmı$ sanırım ışık ayarlamasndan... Ayrıca diğer iki makinede birbirini çekior..
Bu Sx-1 kardeşliğinin fotoğrafı olmuş
Multi oyunlar güzel gider derslerde :gozkirp:
ya arkadaylar ben rasim göremiyorum burda ama yanlışmı bakıyom acaaaaba

kmya Wrote:ya arkadaylar ben rasim göremiyorum burda ama yanlışmı bakıyom acaaaaba 
ya arkadaşlar ben resim göremiyorum burda ama yanlışmı bakıyom yazıcaktım yanlış olmuş neyse
kmya Wrote:ya arkadaylar ben rasim göremiyorum burda ama yanlışmı bakıyom acaaaaba 
ya arkadaşlar ben resim göremiyorum burda ama yanlışmı bakıyom yazıcaktım yanlış olmuş neyse :eek:

evt resim gözükmüyor gerçekten

Sanırım sitenin arayüzü değişmeden önce gönderilmişti resim. O zaman mesajların içine resim gömülebiliyordu, Şimdi mesajda görülmesi istenen resimlere dışardan link vermek gerekiyor. O yüzden görülemiyordur. ama resim eğlenceliydi (iki sx1 birbirinin fotoğrafını çekerken üçüncü sx1 onların fotoğrafını çekimişti)
Evet sitenin arayüzü değişmeden önce atmı$tm fotografı ewe gidince bida atarım güzel bişeydi

resmi bend e göremiorum.. çok merak ettim ...sadece metinle yetinip kafamda canlandırmaya çalıştım olmadı... Resmi koyarsan sewinirim..=)
gkoylu Wrote:resmi bend e göremiorum.. çok merak ettim ...sadece metinle yetinip kafamda canlandırmaya çalıştım olmadı... Resmi koyarsan sewinirim..=)
Sevgili hasan resmi bana mail atarsan ben yerleştirebilirim istersen en azından millet görmüş olur
benide

üzer tabi 1 yıl geçmiş üstünden