Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Gazete ve Tv'lerden Alıntılar
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prof. Dr. Toktamış Ateş (Siyaset Bilimci) : Atatürk, AB'nin üyesi olmak için çok uğraşırdı.Ancak ne egemenlik hakkını devretmeye sıcak bakardı, ne de böylesine itilip kakılmaya rıza gösterirdi.

Bülent Arınç (Meclis Başkanı) : krizden bahsediyor... Halkımız elini harama uzatmadı, yağmaya, talana kalkışmadı.bizim bu krizi Arjantin'den farklı atlatmamızın tek sebebi, halkımızın genlerine işlemiş yardımlaşma duygusudur.

Yaşar Nuri Öztürk : AB ile ilgili Erdoğan'a, Avrupalı meslektaşlarının samimiyetine güvenmemesini önerir... Biz Mevlana'nın, Yunus Emre'nin torunlarıyız.Saf kalpliyiz, kanarız, sonra da cezasını çekeriz.
Finansman
'Bu olayları öyle finanse etmeyin!..' -> "Size Anne Diyebilirmiyim?" izleyicilerinden biri ("lanse etmeyin" demek istiyor)

Haydi Hep Beraber
'O da ne derken top olduğunu hep beraber idrak etmekteyiz sayın dinleyiciler...' -> Ümit Aktan

Höh!
'Ben bir tarafı elleştirip dilleştirdim mi diğer tarafı da elleştirip dilleştirmem lazım...' -> İbrahim Tatlıses (iki yanında duran kızlardan birinin elini tuttuktan sonra)
teşekkürler dostum
Reference URL's