Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: MPX200 e oyun
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
mpx 200 e full oyun nerden bulabilirim? [url="http://www.mpx.gen.tr"]www.mpx.gen.tr[/url] hariç
saolasınWink Wink Wink
Batuhancım bentelefonu yeni aldımda yeni programlar indirmek itıyorum bana 1 site öner ya Smile Wink Wink Wink
ne oldu mpx.gen.tr den indirsen olmuyomu olm siz ne derseniz deyin mpx.gen.tr is the best
ok
mpx.gen.tr buranın tırnağı olamaz beş para etmez bir site paylasım sıfır ..her kafadan bir ses çıkıyor biri çıkıpta bu budur diyemiyo bisürü rom editlemisler hepsi reklam dolu ..keşke teknomagta mpx bölümü olsaydı...
mrb arkadaşlar bu sitede neden bölyle önyargılı bir şekilde alayvari konuşmalar küçümsemeler neden bu arkadaşlar moderatörler tarafından uyarılmıyor 3 kez aylık dergilere sayfalarca reklamı çıkan bir forumu nasl böle kolayca karalayabiliyorsunuz gerçi sizin böle konuşmalarınız sizin küçüklüğünüzü gösterir siteye bir hakaretim yok şahsa hitaben konuşuyorum
moderatörler bence bu tip hakaret eden arkadaşları uyarmalı hatta gerekli cezaları vermelidir
hayırlı forumlarCool
Reference URL's