Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: n-gage oynarken kitlenme
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar SX1 de n-gage oynarken kitlenme olaylarıyla karşılaşmaya başladım. Bazen oynadığım oyunu tekrar açmaya çalıştığımda hafıza dolu diyor tel i kapadıp açsamda farketmiyor. Sad Bazende oynarken kilitlenince pilin bitmesini bekliyorum.
Bana bi yardımcı olurmusunuz . N-gage oynarken sizde de oluyor mu ve nasıl aşıyorsunuz.blink
designer Wrote:Arkadaşlar SX1 de n-gage oynarken kitlenme olaylarıyla karşılaşmaya başladım. Bazen oynadığım oyunu tekrar açmaya çalıştığımda hafıza dolu diyor tel i kapadıp açsamda farketmiyor. Sad Bazende oynarken kilitlenince pilin bitmesini bekliyorum.
Bana bi yardımcı olurmusunuz . N-gage oynarken sizde de oluyor mu ve nasıl aşıyorsunuz.blink
Dostum zaman zaman benimkide kitlendi ama kapatıp açınca en fazla pili çıkartınca sorun ortadan kalkıyor bende. Acaba hafıza çok dolmuş yada arka planda açık çok program olabilirmi. ?? Birde Pil takılı olduğunda kapatıp açınca bazı işlemler hafızada kalabiliyor. Kapatman çok etkilemiyor yani.
Verdiğin cevap için teşekkürler.
Arka planda çalışan program olacağını sanmıyorum çünki en çok dikkat ettiğim olay.Wink
Bir yerde okumuştum dosyanın birisinin içini silince hafızayı temizliyormuş diye ve ilk açınca direk oyuna girmek gerekiyormuş. C: de nokia kılasörünün içinde stattermonlog.txt diye bir dosya var onun içini temizledim. Bi zaman sonra oyuna tekrar bakim dedim ve hafıza dolu uyarısı çıkmadı. Bu sorunu hallettik sanırım ama şu kitlenme sorunu baya bi sıkıyo adamı. Geçen pili çıkardım tekrar takıp tel i açınca satıcınla görüş uyarısı verdi. Baya bi yusuf yusuf ettik yani.Big Grin Neyse bida açınca düzelmişti.
Reference URL's