Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Anakartların BIOS güncellemesi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
5 yıl önce aldığınız anakartınız için BIOS güncellemesi aradığınızda, üretici firmanın sitesinde böyle bir uygulama olmadığını görürsünüz.

http://wims.rainbow-software.org sitesine bir göz atmalısınız. Bu web sitesinde, 1997 – 2001 arasında tamamlanmış, yaklaşık 300 anakartın BIOS sürümleri mevcut.

Bahsedilen sürümler, değiştirilmiş BIOS uygulamaları. Yani, bunlar firma tarafından tamamlanmamış. Bütün BIOS sürümleri 127 GB’a kadar olan sabit diskleri destekleyecek şekilde tasarlanmış. Modeller üretici ismine göre alfabetik olarak sıralı olarak görünüyor. Modellerin tanımına tıkladığınızda, sizi datayı indirmeye yönlendiriyor. Talimatlara uyarak güncellemeyi yapabilirsiniz.
Teşekkürler kardeşim paylaşım için..sağlam bilgi
verdiyin siteye bakdim ama Chaintech 7AIV bios bulamadim bende eski bir pc var CT 7AIV acilisda resimdeki ekran geliyor ve oylesin kaliyor
[Image: Image(084).jpg]
lutfen yardim edin
ben bu işten pek anlamam ama senin bu sorunun bios güncellemesi ile ilgili olduğunu sanmam..
peki sence ne olabilir?
pc ne format attınmı hiç yada pc win98 başlangıc disketi ile açılıyor mu?
her seyi denedim fakat nafile
Reference URL's