Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar sx1 mi arba teybinde mp3 çalar olarak stero ses kalitesinde bağlamayı başardım ses çok güzel çıkıyo
Çok güzel bir uygulama nasıl yapılabileceği hakkında bilgi verebilirmisin :confused:

ve maliyeti nedir ?
bişe yok basit bişe. Öncelikle Sx1 kulaklığını mikrofon yerinden ayrırıorsn orda +lar -ler felan war o + - lere lehim ve kablo ile dişi jack bağlıorsn. o dişi jack a da istersen normal kulaklık kullan istersen de arabada kullanmak için kaset adaptörleri war 10 milyon civarı bildigim kadarı ile ondan bağla...
hasanyuceer Wrote:bişe yok basit bişe. Öncelikle Sx1 kulaklığını mikrofon yerinden ayrırıorsn orda +lar -ler felan war o + - lere lehim ve kablo ile dişi jack bağlıorsn. o dişi jack a da istersen normal kulaklık kullan istersen de arabada kullanmak için kaset adaptörleri war 10 milyon civarı bildigim kadarı ile ondan bağla...

Teşekkürler , benim hoşuma gitti uygulamayı düşünüyorum Wink
Sonic Wrote:Teşekkürler , benim hoşuma gitti uygulamayı düşünüyorum Wink
Aynı yöntemle normal teyplere ve hoparlöre de bağlamak mümkün
ben bişe sorayım ogg player hata veriyor ogg çalmaya başladığında telefon reset atıyor onu geçtik çok mühim deği ama mp3 lerde takılmalar oluyorki hiç iyi bir durum değil acaba hafıza kartından kaynaklanan bir problemmidir yoksa başka mp3 playerlarmı deniyim?

zaten bu dişi jack olayını uygulamam gerek en kısa zamanda kendi kulaklıkları benimkiler yanında mono kalıyor Smile
Nu_NRG Wrote:ben bişe sorayım ogg player hata veriyor ogg çalmaya başladığında telefon reset atıyor onu geçtik çok mühim deği ama mp3 lerde takılmalar oluyorki hiç iyi bir durum değil acaba hafıza kartından kaynaklanan bir problemmidir yoksa başka mp3 playerlarmı deniyim?

zaten bu dişi jack olayını uygulamam gerek en kısa zamanda kendi kulaklıkları benimkiler yanında mono kalıyor Smile

yüklediğin ogg'lerdendir diyecem ama mp3 lerde hata veriyorsa mmc dendir.
Nu_NRG Wrote:ben bişe sorayım ogg player hata veriyor ogg çalmaya başladığında telefon reset atıyor onu geçtik çok mühim deği ama mp3 lerde takılmalar oluyorki hiç iyi bir durum değil acaba hafıza kartından kaynaklanan bir problemmidir yoksa başka mp3 playerlarmı deniyim?

Dostum sorunun hafıza kartından olma ihtimali yüksek format atıp tekrar denemeni tavsiye ederim bir telefon hafızasında yer azaldıysa ondan da yapıyor olabilir. Gereksiz şeyleri sil istersen. Ayrıca arka planda çok program çalışıyorsa takılma ve reset durumu yaşayabilirsin.
Arka planda çalışan programlar oyun, msvdrive fscaller filan olabilir. Sorunun ilk başladığı zaman yeni yükleme yaptıysan yüklşemeyi kaldırmanında faydası olur.
hatta smart mowi ile çok güzel klip izlemeside oluyor
Reference URL's