Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: tek soru
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
merhaba bir sorum olacak

sx1 mi biraz hassas nokia lara gore
yoksa ben okuz müyüm kullanamıyorum

:mp3 yükledim rahatım bi sorun yok bi program yukluyorum(tabii hepsi değil) bi anda telefon deliriryor nereyi açsam kamera çıkıyor sonra mmc ye format atıyorum düzeliyor mmc kartın kotuluğunden olabilir mi(kingston marka 256 mb) Sad
riffraff Wrote:merhaba bir sorum olacak

sx1 mi biraz hassas nokia lara gore
yoksa ben okuz müyüm kullanamıyorum

:mp3 yükledim rahatım bi sorun yok bi program yukluyorum(tabii hepsi değil) bi anda telefon deliriryor nereyi açsam kamera çıkıyor sonra mmc ye format atıyorum düzeliyor mmc kartın kotuluğunden olabilir mi(kingston marka 256 mb) Sad

VERDİĞİN BİLGİLERE GÖRE HAFIZA KARTINI ANA YAZILMINDA PROPLEM VAR DEMEKTIR YANI HAFIZA KARTIN KISMEN BOZUK......AYRICA Sx1 KALİTE YÖNÜNDEN NOKIALARA BİN BASAR NOKIALAR DAHA HASSAS ÖRNEĞİN SX1 E AŞİRİ YÜKLENME VE HASAR VERİCİ PROGRAMLAR KARŞı kendini restart etme özelliği vardır..... Wink Sx1 ciler Wink
akrepkral Wrote:VERDİĞİN BİLGİLERE GÖRE HAFIZA KARTINI ANA YAZILMINDA PROPLEM VAR DEMEKTIR YANI HAFIZA KARTIN KISMEN BOZUK......AYRICA Sx1 KALİTE YÖNÜNDEN NOKIALARA BİN BASAR NOKIALAR DAHA HASSAS ÖRNEĞİN SX1 E AŞİRİ YÜKLENME VE HASAR VERİCİ PROGRAMLAR KARŞı kendini restart etme özelliği vardır..... Wink Sx1 ciler Wink
Hafıza kartına Format atmayı dene.
attım hemde iki kere en iyisi fw15 i tekrar atmak
riffraff Wrote:attım hemde iki kere en iyisi fw15 i tekrar atmak

önce mmc ye sonra mmc yi çıkartıp telefona format at telefona yüklediğin program büyük ihitimalle sx1 ile uyumsuz. Sanan basit birşeyler anlatıyım:
telefona geçenlerde yanlışlıkla format attım açtım rehberi geri alırken sorun çıktı tekrar format atmam gerekti, Bu arada telefonu kapalı şarj ederken sistenm hatası verip duruyordu. MMC yi çıkarttım telefona format attım sorun halloldu. Seninkide böyle birşey olabilir. Önce MMC'ye sonra MMC'yi çıkartıp telefona format at
büyük ihtimalle telefon oldu cünkü telefonu kapğadım açtım sonra 30 dakka bekledim sağolasın olmazsa yarın fw yukletcem alah ne muradın var sa virsin ağabeyim Wink
Reference URL's